26 Eylül 2011, Pazartesi 16:50:29

THY TARİHİNDE BİR İLK

Türk Hava Yolları’nın 178. TC-JJP kuyruk tescilli "Ankara" uçağında başka bir ilke daha imza atıldı.
  • bu haber sitesine yorum yazmak suç oluyor ki yazılan yorumlar yayınlanmıyor neden kurdunuz bu siteyi kapatın gitsin
  • Alt tarafı logo diye hafife alan arkadaşlarım; Üst tarafı THY alt tarafıda THY. Düşünen yapan herkesin ellerine sağlık
  • Bence yeni boya cok guzel yakismis... Umarim en kisa surede Motorlarin uzerindede sirketimizin logosunu gorebiliriz onunda cok yakisacagina eminim...
  • Emirates yakita para mi veriyor....diye cahilce ve sacma sapan yorum yapan arkadas. Git kardesim baska birseylerle ilgilen. Mesela Veliefendiye at yarisa oynamaya git, ya da ne bileyim kahvede Okey falan oyna. ama buralarda dolanma. Sn.Editor, siz de biraz filtre edin Allah askina.
  • Haberi yapan kişi bu kadar yorum alacagını tahmin edemezdi büyük ihtimal. Böylesine ufak bi haber icin (sadece görsel degeri var) insanlar birbirine girmis. Bazıları her fırsatta yermeye calısıyor komik duruma düşüyor. Bazılarıda sürekli savunmaya çalışıyor arada cocuk cocuk laflar edebiliyor. Sakin olun biraz. Genclik enerjiniz varsa bunu baska yerlerde atında hayatınıza bi anlam katın. Saygılar...
  • Emirates yakıta para mı veriyor? Uçağın boş ağırlığını kaç kg artırmış bakmak lazım. Bu uçak günde 16 saat uçacak. Boya ağırlığı 100 kg bile olsa senelik yakıt masrafı ne kadar artar herhalde hesap edilmiştir. BA LH AF neden yapmamış acaba?
  • Ya herşeye bir itirazınız var. Emirates logo kullanmıyormuş. THY kullanıyor. Demek ki farklı. Gurur duyacagınıza THY ile hemen kötü eleştiri. Türk şirketi THY. Yabancı değil.
  • 18:32 de yazan arkadaşım gerçekten insanların hazımsızlığını, fesatlığını bu kadar çok gösteren yorumlar beni de cok güldürüyor
  • Çok güzel olmuş. Uçak boyunca büyütülüp tüm filoya uygulanmalı bence..
  • Bence guzel olmus, fakat. THY, logo ve yazisi bence ucagin ust kismina ve kanatlara da yazilmali, tahminim bu fikir dunyada ilk olacaktir. Google earth' ten Dunya airport'larina baktigimizda kolayca THY ucagini gorebiliriz ve diger ucak sirketlerin den ayirt edebiliriz. Bundan sonrada hic kimse bunu ilk Emirates yapti diyemez. Hos geldin, ANKARA. Seni ve diger B777 leri, umit ederim en kisa zamanda (SFO) San Francisco'da gormek dilegi ile. Butun ucaklara ve herkese iyi ucuslar temenni ederim. Saygilar.

Türk Hava Yolları’nın Cumartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapan 12 uçaklık B777 filosunun son üyesi TC-JJP’de bir ilk daha yaşandı.

Canlı televizyon yayınlarının yanı sıra, interaktif hizmetleriyle de Türk Hava Yolları filosundaki yenilikçi gelişimi gözler önüne seren TC-JJP kuyruk tescilli uçak alt gövdesinde THY logosunu taşımaya başladı.

Emirates başta olmak üzere bazı havayolu şirketlerinin uçak altlarına uyguladığı logo, THY’nin son uçağı B777 tipi uçağına da konuldu. Uçak altına şirket logosunun diğer uçaklara da uygulanıp uygulanmayacağı merakla bekleniyor.

İŞTE THY FİLOSUNUN YENİLİKÇİ ÜYESİ


THY TARİHİNDE BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu haber sitesine yorum yazmak suç oluyor ki yazılan yorumlar yayınlanmıyor neden kurdunuz bu siteyi kapatın gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alt tarafı logo diye hafife alan arkadaşlarım; Üst tarafı THY alt tarafıda THY. Düşünen yapan herkesin ellerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence yeni boya cok guzel yakismis... Umarim en kisa surede Motorlarin uzerindede sirketimizin logosunu gorebiliriz onunda cok yakisacagina eminim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates yakita para mi veriyor....diye cahilce ve sacma sapan yorum yapan arkadas. Git kardesim baska birseylerle ilgilen. Mesela Veliefendiye at yarisa oynamaya git, ya da ne bileyim kahvede Okey falan oyna. ama buralarda dolanma. Sn.Editor, siz de biraz filtre edin Allah askina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberi yapan kişi bu kadar yorum alacagını tahmin edemezdi büyük ihtimal. Böylesine ufak bi haber icin (sadece görsel degeri var) insanlar birbirine girmis. Bazıları her fırsatta yermeye calısıyor komik duruma düşüyor. Bazılarıda sürekli savunmaya çalışıyor arada cocuk cocuk laflar edebiliyor. Sakin olun biraz. Genclik enerjiniz varsa bunu baska yerlerde atında hayatınıza bi anlam katın. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates yakıta para mı veriyor? Uçağın boş ağırlığını kaç kg artırmış bakmak lazım. Bu uçak günde 16 saat uçacak. Boya ağırlığı 100 kg bile olsa senelik yakıt masrafı ne kadar artar herhalde hesap edilmiştir. BA LH AF neden yapmamış acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya herşeye bir itirazınız var. Emirates logo kullanmıyormuş. THY kullanıyor. Demek ki farklı. Gurur duyacagınıza THY ile hemen kötü eleştiri. Türk şirketi THY. Yabancı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
18:32 de yazan arkadaşım gerçekten insanların hazımsızlığını, fesatlığını bu kadar çok gösteren yorumlar beni de cok güldürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel olmuş. Uçak boyunca büyütülüp tüm filoya uygulanmalı bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence guzel olmus, fakat. THY, logo ve yazisi bence ucagin ust kismina ve kanatlara da yazilmali, tahminim bu fikir dunyada ilk olacaktir. Google earth' ten Dunya airport'larina baktigimizda kolayca THY ucagini gorebiliriz ve diger ucak sirketlerin den ayirt edebiliriz. Bundan sonrada hic kimse bunu ilk Emirates yapti diyemez. Hos geldin, ANKARA. Seni ve diger B777 leri, umit ederim en kisa zamanda (SFO) San Francisco'da gormek dilegi ile. Butun ucaklara ve herkese iyi ucuslar temenni ederim. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000