11 Şubat 2012, Cumartesi 13:39:26

THY TANGO ŞEHRİNE NE ZAMAN UÇACAK?

TÜRK Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil Haziran ayı itibariyle İstanbul-Sao Paolo-Buenos Aires karşılıklı seferlerine başlayacaklarını söyledi.
  • acilista tango gosterisi var,atanacak sisman,alkolsever mudurle
  • Los Angeles hattı kışın zararda olan bir hat. Prestij hattı olarak duruyor yoksa overall'da zarar yazıyor. Aynı şey Sao Palo için de geçerli... Uçağın doluluk oranı hattın her zaman karda olduğu anlamına gelmez. Tango deyince aklıma başlıktaki sahne geliyor. GM ile YK elele Tango yaparken:)
  • ilk tangoya kimler davet edilecek acaba,hayatlari tango yaparak gecti ya?musluman aristokratlar.
  • bunlar hep gülerler ama bu gülüşlerin altındaki korku ve endişeyi görebiliyormusunuz? ne kadarda sahte ve yapmacık gülüşler....
  • Avustralya yada on binlerce türk işçi ve avrupadanda yüzbinlerce transit yolcu var.En kısa zamanda oraya uçulması lazım.365 gün tüm seferler full çeker overbooktan bıkıpo ek sefer koyarlar...
  • ŞU AN thy nin los angeles, chicago uçuşlarıba baktığınızda yüzde olarak %60-70 yabancı yolcular yer alıyor geri kalan da türk yolcular yabancılar THY neden tercih ediyor acaba neden.. Thy onlara bedava bilet mi veriyor acaba.. Hintlisi, pakistanlısı,lüblanlı,iranlı,dahası israilli Los Angelesdan Chicago dan ülkelerine gitmek için THY tercih ediyor istanbuldan transit en son varacağı ülkesine gidiyor bunu şu anki beğenmediğiniz thy yönetimi yaptı daha da muthiş şeyler yapacaklar sizler biraz efendi olun dorğu ve mantıklı eleştiri yapın o kadar..
  • devamli gulme estetiginizi ve botoksunuzu kime yaptirdiniz,bizede soyleyebilirmisiniz.
  • Birkaç sene içinde Santiago, Bogota, Karakas, Rio, Lima, Panama, Meksika, Havana ve Santo Domingo'ya da uçuşlar başlayacaktır.
  • onlarinki afganistan pasaportu degil ,ama sen istersen alabilirsin,hayirli olsun
  • Avustralya'ya neden sefer koymaz? bilen var mı?

EMİT Fuarı’na katılan Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrique Meyer Bakü yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda THY Genel Müdürü Temel Kotil’le bir araya geldi. Kısa bir süre sohbet eden ikili daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu arada Kotil, konuk bakana üzerinde isminin yazılı olduğu ve Arjantinli yıldız Messi’nin de imzaladığı Barcelona formasını hediye etti.
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Arjantin Kültür Bakanı Carlos Enrique Meyer'e resmi sponsorları olduğu Barcelona Kulübü'nün futbolcularından Arjantinli Lionel Messi'nin imzalı formasını hediye etti.
Bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Arjantin Kültür Bakanı Carlos Enrique Meyer, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda bir araya geldi. Türk ve Arjantinli yetkililerin de katıldığı görüşme bir hayli samimi geçerken, Arjantinli Bakan Meyer sık sık Türkiye'yi ne kadar çok sevdiğini dile getirdi. Görüşmede söz alan Temel Kotil, THY olarak Arjantin'e uçmaya karar verdiklerini belirterek, "Daha önce Arjantinli yetkililerle bu konuyla ilgili olarak
temaslarımız olmuştu. Bizde Sayın Bakanımıza Arjantin uçuşlarımızı haziran ayında gerçekleştirme sözü verdik Arjantin'e İstanbul'dan haftada dört sefer planladık. Uçuşlarımızı Brezilya Sao Paulo üzerinden gerçekleştireceğiz. Sao Paulo Havalimanı'ndaki slot problemi çözülürse Arjantin'e seferlerimize hemen başlatıyoruz. Ayrıca bu uçuşumuzda Brezilya'nın Sao Paulo şehri ve Arjantin'in Buenos Aires kentleri arasındaki uçuşlarımızda iki şehrin kentler arası gidiş gelişlerini de sağlayacağız. İki şehirden
de yolcu alma hakkımız var. Biz iki ülke yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Bakan Meyer, THY ve Temel Kotil'e teşekkür ederek, "Uçuşlarımızın başlaması, Arjantinli ve Türk insanını birbirine daha da yakınlaştıracak ve ülkeler arası turizmi daha da arttıracaktır. Arjantin ekonomisi gerçekten iyiye gidiyor. İnsanlarımızda artık arada aktarma olmadan uçmak istiyorlar. THY ile birlikte başarmak istediğimizde işte budur" diye konuştu.
Daha sonra THY Genel Müdürü Temel Kotil, Bakan Meyer'e Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin imzalı bir formasını ve THY'ye ait uçaklardan birinin maketini takdim etti.

THY TANGO ŞEHRİNE NE ZAMAN UÇACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
acilista tango gosterisi var,atanacak sisman,alkolsever mudurle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Los Angeles hattı kışın zararda olan bir hat. Prestij hattı olarak duruyor yoksa overall'da zarar yazıyor. Aynı şey Sao Palo için de geçerli... Uçağın doluluk oranı hattın her zaman karda olduğu anlamına gelmez. Tango deyince aklıma başlıktaki sahne geliyor. GM ile YK elele Tango yaparken:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ilk tangoya kimler davet edilecek acaba,hayatlari tango yaparak gecti ya?musluman aristokratlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunlar hep gülerler ama bu gülüşlerin altındaki korku ve endişeyi görebiliyormusunuz? ne kadarda sahte ve yapmacık gülüşler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Avustralya yada on binlerce türk işçi ve avrupadanda yüzbinlerce transit yolcu var.En kısa zamanda oraya uçulması lazım.365 gün tüm seferler full çeker overbooktan bıkıpo ek sefer koyarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ŞU AN thy nin los angeles, chicago uçuşlarıba baktığınızda yüzde olarak %60-70 yabancı yolcular yer alıyor geri kalan da türk yolcular yabancılar THY neden tercih ediyor acaba neden.. Thy onlara bedava bilet mi veriyor acaba.. Hintlisi, pakistanlısı,lüblanlı,iranlı,dahası israilli Los Angelesdan Chicago dan ülkelerine gitmek için THY tercih ediyor istanbuldan transit en son varacağı ülkesine gidiyor bunu şu anki beğenmediğiniz thy yönetimi yaptı daha da muthiş şeyler yapacaklar sizler biraz efendi olun dorğu ve mantıklı eleştiri yapın o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
devamli gulme estetiginizi ve botoksunuzu kime yaptirdiniz,bizede soyleyebilirmisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birkaç sene içinde Santiago, Bogota, Karakas, Rio, Lima, Panama, Meksika, Havana ve Santo Domingo'ya da uçuşlar başlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onlarinki afganistan pasaportu degil ,ama sen istersen alabilirsin,hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Avustralya'ya neden sefer koymaz? bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000