27 Temmuz 2013, Cumartesi 15:56:18

THY SUDAN'DA İFTAR DÜZENLEDİ

Türk Hava Yolları Hartum Satış Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Al-Salam Rotana Hotel'de iftar yemeği düzenlendi.
  • bence son derece uygun bir iş olmuş ramazan ayında iftar yemeğe karşıklık olarak ilişikilerimiz gelişecektir. ekonomisi iflas etmiş bitmiş avrupadan bir şey beklemek hayal olur. yönümüz afrikadır her türlü ticaret olarak başka şansımız yoktur. iflas etmiş avrupa türkiye için bitmiştir. ihracatımızn yarısından çoğu avrupa ülkelerineydi ayrıca avrupanın türkiyeye gönderdiği mallar gümrüksüz girer ama trkiyenin malları avrupaya gümrüklü girer nasıldır acaba onun için hikayedir avrupa.. ayrıca türkiyenin afrikada ve ortadoğuda söz sahibi olması yeni elçilikler açması oralara türklerin gelmesi bazı ülkelerin işine gelmedi türkler nereden çıktı geldi afrika dediler..bazılarına ne işimiz var afrika ülkelerinde diyenlere kapak olsun.. iflas etmilş avrupadan ne alacağız ne satacağız..
  • Ne biçim bir bakış açısı bu? Inşaallah Büyük Türkiye'ye bişey olmaz.
  • Hemen şimdi oraya gidip öyle yaşayabilirsin burada kalıp 20 yıl beklemene gerek yokki.
  • Arap milliyeciliği yapanlara kedilerine uygun yaşam koşuları sunan ülkelere gitsinler. Lütfen bizim güzel ülkemizde huzur bozucu eylemlere kalkışmasınlar.
  • insaallah
  • inşaallah 20 yıl içinde fotolardaki gibi yaşyacaz !

Sudan Türkiye Büyükelçisi Erdoğan Kök ve elçilik çalışanları, Sudan Sivil Havacılık Müdürü, Sudan Hartum Havaalanı Genel Müdürü ve yöneticileri, Müslüman-Arap İşadamları Derneği Başkanı Oktay Ercan, Sudan'daki Türk yatırımcı işadamları ve çalışanları, Hartum'da bulunan IATA turizm acentelerinin yönetici ve çalışanlarının katılımları ile başlayan iftar programında THY Hartum Müdürü Okan Uluocak Ramazan ayının İslam alemi için önemi, Türk Hava Yolları'nın icraatlarını konu alan ve gelen davetlilere teşekkürle son bulan bir konuşma yaptı.

Programa, geçen seneki iftar yemeğinde olduğu gibi bir gelenek haline gelen Sudan'ın en ünlü komedi grubunun yaklaşık 45 dakikalık gösterisi ile devam edildi.





THY SUDAN'DA İFTAR DÜZENLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

camaroth ~ 11 yıl önce
bence son derece uygun bir iş olmuş ramazan ayında iftar yemeğe karşıklık olarak ilişikilerimiz gelişecektir. ekonomisi iflas etmiş bitmiş avrupadan bir şey beklemek hayal olur. yönümüz afrikadır her türlü ticaret olarak başka şansımız yoktur. iflas etmiş avrupa türkiye için bitmiştir. ihracatımızn yarısından çoğu avrupa ülkelerineydi ayrıca avrupanın türkiyeye gönderdiği mallar gümrüksüz girer ama trkiyenin malları avrupaya gümrüklü girer nasıldır acaba onun için hikayedir avrupa.. ayrıca türkiyenin afrikada ve ortadoğuda söz sahibi olması yeni elçilikler açması oralara türklerin gelmesi bazı ülkelerin işine gelmedi türkler nereden çıktı geldi afrika dediler..bazılarına ne işimiz var afrika ülkelerinde diyenlere kapak olsun.. iflas etmilş avrupadan ne alacağız ne satacağız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ne biçim bir bakış açısı bu? Inşaallah Büyük Türkiye'ye bişey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
Hemen şimdi oraya gidip öyle yaşayabilirsin burada kalıp 20 yıl beklemene gerek yokki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 11 yıl önce
Arap milliyeciliği yapanlara kedilerine uygun yaşam koşuları sunan ülkelere gitsinler. Lütfen bizim güzel ülkemizde huzur bozucu eylemlere kalkışmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yusuf ~ 11 yıl önce
insaallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 YIL ~ 11 yıl önce
inşaallah 20 yıl içinde fotolardaki gibi yaşyacaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cOLPA ~ 11 yıl önce
NE KADAR İLERİ GÖRÜŞLÜSÜNÜZ 20 YILI HEASAP ETMİŞSİNİZ,HALBUKİ BEN 1980DEN BERİ BÖYLE GİDERSE 5 YIL SONRA İRAN OLURUZ LAFIYLA 6 TANE 5 YILLIK DEVRE GÖRDÜM,ŞİMDİ İSE İRAN TÜRKİYE OLDU DİYE İRAN KARIŞIYOR,İNSANLARI KORKUTARARK VE KÖTÜLEYEREK BİRYERE VARILMIYOR,UMARIM SUDAN 20 YIL SONRA BİZİM GİBİ OLUR.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000