17 Aralık 2009, Perşembe 10:30:19

THY Star Alliance'a ev sahipliği yaptı

Star Alliance ile büyüme sürecini hızlandıran Türk Hava Yolları, Istanbul’daki Alliance organizasyonuna ev sahipliği yaptı...
  • birde doğudaki acentaları kale alsalar

Star Alliance ile büyüme sürecini hızlandıran Türk Hava Yolları, Istanbul’daki Alliance organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Global bir havayolu ittifakı olan Star Alliance, 16 Aralık 2009 tarihinde Swiss Otel’de gerçekleştirdiği “Merhaba Kahvaltısı” ile Türkiye'nin IATA acetalarını ve havacılık sektörünün önde gelen isimlerini ağırladı.

Türkiye pazarında aktif olan Star Alliance üyesi havayolları olan Adria Airways, Austrian Airlines, BMI, ,Lufthansa, Mısır Havayolları, Singapure Airlines, Swiss, LOT Polish Airlines, ve Türk Hava Yolları’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik Star CIP Lounge konseptinde Aynur Ayaz’ın sunumu ile gerçekleştirildi.

Türk Hava Yolları’nın liderliğinde, Swiss Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda T.H.Y.  Pazarlama ve Satış Başkanı Sn. Faruk ÇİZMECİOĞLU yaptığı sunumda; Star Alliance’nin Round The World Ücretler, Star Alliance Frequent Flyer statü kartları, Star CIP loungeları, Star Alliance ortak hizmet noktaları, Conventions Plus ve Meetings Plus ürünleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik sayesinde İstanbul ve Ankara’da faaliyet gösteren IATA seyahat acenteleri Star Alliance ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip oldu. 2010 yılında Türkiye pazarında faaliyetlerini arttırarak sürdürecek olan Star Alliance bu organizasyon sayesinde Türkiye’nin önemli ve gelişen bir pazar olduğunu vurgulamış oldu. 

Bu etkinlik ile, Star Alliance ürünlerinin tanıtılması, acentaların birbirlerini daha yakından takip edebileceği bir platform oluşması gibi kazanımlar elde edildi.


THY Star Alliance

THY Star Alliance

THY Star Alliance'a ev sahipliği yaptı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
birde doğudaki acentaları kale alsalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000