09 Ağustos 2016, Salı 16:25:41

THY St. Petersburg'dan tarifeli seferlere başladı

Türk Hava Yolları (THY) Rusya'nın St. Petersburg kentinden Antalya'ya düzenli sefer yapmaya başladı.
  • Anadolujet uçuş yapıyorsa artık ikram konsepti sunexpress gibi olsun adam 2 haftalik ucak transfer dahil tatile 1300 liraya tatile geliyor.Havaalannda bile çeşme suyundan su dolduruyor.Dışarıya çıktıkları dogru düzgün para bıraktıkları yok zaten adamlarn
  • Anadolujet ucagini kullanilacak gibi duruyor acaba anadolujet yurtdisina tekrardan mi aciliyor
  • Demek oluyor ki seferleri Anadolujet icra edecek
  • Dengeler degisiyor artik. Yeni dunya duzeninde rol verilen degil rol veren bir ulke olarak Turkiyemi , halkimi ve baskomutan RECEP TAYYIP ERDOGAN'i tebrik ediyorum. Zor gunler gecirdik ancak daha da guclenerek cikmasini bildik. Oldurmeyen darbe guc verdi.
  • Aslinda coktan ( 2-3 yil once ) baslamasi gereken bir hatken, araya kasimdaki olay girdikten sonra hic dusunulmedi. Charterlar baslamadan bu hattin acilmasi gayet mantikli
  • Borajet maaşlarımızı yatırmadı. Bunu da haber yaparmısın airport haber. Ocak ayından beri yatı paraları yatmıyor. Ayın 9 u oldu kira yı ödeyemedik. Bu haberi yap ki senin tarafsız olduğunu anlayalım.
  • Vize ne durumda;bilen bir gardaş varsa yeşillendirebilir mi?

St. Petersburg'daki Pulkovo Havalimanı'ndan yapılan açıklamada THY'nin bugün Antalya'ya düzenli uçuşlarına başladığı duyuruldu. 

Sputnik Türkiye'nin haberine göre açıklamada "THY ilk uçuşu bugün gerçekleştirdi. Uçuşlar haftada dört kez, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri gerçekleştirilecek. Uçuşlarda 189 kişilik Boeing 737-800 uçakları kullanılacak" ifadeleri yer aldı.

Halihazırda St. Petersburg'dan İstanbul'a düzenli uçuş gerçekleştiren THY, iki ülke arasındaki uçak krizi nedeniyle bozulan ilişkilerin yumuşamasıyla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın krizin ardından ilk kez yüz yüze görüşme gerçekleştirdiği bugün, Antalya'ya da uçmaya başladı.

Rus Rossiya Havayolları da 7 Ağustos'ta St. Petersburg ve Antalya arasında düzenli sefer yapmaya başlamıştı.

THY St. Petersburg'dan tarifeli seferlere başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İzmirli ~ 8 yıl önce
Anadolujet uçuş yapıyorsa artık ikram konsepti sunexpress gibi olsun adam 2 haftalik ucak transfer dahil tatile 1300 liraya tatile geliyor.Havaalannda bile çeşme suyundan su dolduruyor.Dışarıya çıktıkları dogru düzgün para bıraktıkları yok zaten adamlarn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anasolujet ~ 8 yıl önce
Anadolujet ucagini kullanilacak gibi duruyor acaba anadolujet yurtdisina tekrardan mi aciliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Şimdi de yapiliyor Jf serileriyle ama charter bunlar
189 kisilik 738 ~ 8 yıl önce
Demek oluyor ki seferleri Anadolujet icra edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 8 yıl önce
Dengeler degisiyor artik. Yeni dunya duzeninde rol verilen degil rol veren bir ulke olarak Turkiyemi , halkimi ve baskomutan RECEP TAYYIP ERDOGAN'i tebrik ediyorum. Zor gunler gecirdik ancak daha da guclenerek cikmasini bildik. Oldurmeyen darbe guc verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Led- ayt ~ 8 yıl önce
Aslinda coktan ( 2-3 yil once ) baslamasi gereken bir hatken, araya kasimdaki olay girdikten sonra hic dusunulmedi. Charterlar baslamadan bu hattin acilmasi gayet mantikli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 8 yıl önce
Borajet maaşlarımızı yatırmadı. Bunu da haber yaparmısın airport haber. Ocak ayından beri yatı paraları yatmıyor. Ayın 9 u oldu kira yı ödeyemedik. Bu haberi yap ki senin tarafsız olduğunu anlayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korku ~ 8 yıl önce
Herkes işinsen olacak korkusunda birşey diyemiyor. Şirketler takır takır adam çıkarıyor. Ama hak aramak en doğal hakkı insanların. Haberi kendi çıkarınız doğrultusunda değil de size önem veren okuyucularınızın saygınlığı adına yapmanızı rica ediyoruz.
vize ~ 8 yıl önce
Vize ne durumda;bilen bir gardaş varsa yeşillendirebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000