20 Nisan 2012, Cuma 11:09:03

THY SPONSORLUĞU'NDA BAŞLIYOR...

48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğuyla 22 Nisan’da başlıyor...
  • bitmek tükenmek bilmeyen sponsorluklara devam, zararlar çoşuyor.personeline 2 yıldır 1 kuruş zam bile zam vermeyen,çok gören THY yönetimi oraya buraya,sponsorlara bol keseden hesapsızca para saçmaya devam ediyor durmaksızın.
Türk Hava Yolları 2012 yılında ana sponsor olduğu Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na verdiği desteği artırarak, bu yıl 22-29 Nisan tarihleri arasında 48’incisi yapılacak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Sunucu Ana Sponsoru (Presenting Sponsor) oldu. Alanya’da başlayıp İstanbul’da bitecek olan yarışın, Türkiye’nin tanıtımı için çok önemli olacağı vurgulanırken, Türk Hava Yolları, ülke tanıtımına ve spora olan desteğini bu sponsorluğuyla sürdürdü.  
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil verilen sponsorluk desteğiyle ilgili olarak, “Son yıllarda her alanda büyüyen ortaklığımız en büyük desteği spora vermektedir. Futboldan, basketbol ve tenise kadar bir çok alanda sporun yanında yer alıyoruz. Alanya’da başlayıp İstanbul’da bitecek olan yarışın, Türkiye’nin ve Türk Hava Yolları’nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. İki kıtanın birleştiği coğrafyada, bu iki kıtada yapılacak dünyanın ilk ve tek spor organizasyonunu desteklemekten gurur duyuyoruz ” dedi. 

Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde  2. HC (Hors Class) kategorisinde düzenlenen ve dünyanın ilk ve tek kıtalararası etaplı bisiklet turu olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bu yıl 25 takımdan 200 bisikletçinin mücadelesine sahne olacak. 48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 22 Nisan Pazar günü Alanya etabıyla başlarken, sporcular sekiz günde toplam bin 174 kilometre kat edecekler. Sekizinci ve son etap, 29 Nisan Pazar günü İstanbul’da sona erecek.
 
48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu etapları ve tarihleri ise şöyle:
 
1. Etap Alanya – Alanya (135 kilometre) 22 Nisan Pazar
2. Etap Alanya – Antalya (153 kilometre) 23 Nisan Pazartesi
3. Etap Antalya – Elmalı (152 kilometre) 24 Nisan Salı
4. Etap Fethiye – Marmaris (132 kilometre) 25 Nisan Çarşamba
5. Etap Marmaris – Turgutreis (178 kilometre) 26 Nisan Perşembe
6. Etap Bodrum – Kuşadası (179 kilometre) 27 Nisan Cuma
7. Etap Kuşadası – İzmir (124 kilometre) 28 Nisan Cumartesi
8. Etap İstanbul – İstanbul (121 kilometre) 29 Nisan Pazar

THY SPONSORLUĞU'NDA BAŞLIYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bitmek tükenmek bilmeyen sponsorluklara devam, zararlar çoşuyor.personeline 2 yıldır 1 kuruş zam bile zam vermeyen,çok gören THY yönetimi oraya buraya,sponsorlara bol keseden hesapsızca para saçmaya devam ediyor durmaksızın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000