06 Şubat 2011, Pazar 08:38:45

THY SPONSOR OLACAK MI?

Türkiye'ye 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda Alisa Agafonova ile birlikte ilk madalyasını kazandıran Alper Uçar, “Bir THY uçağı üzerinde artık bizim de fotoğraflarımızın olması gerekir” dedi.
  • Zaten basketbol millilerimizin resimleri bir uçagımızda mevcut.
  • Madalya almak tabii ki başarıdır. Ancak Universiade,katılanların haricinde dünyanın fazla da umursamadığı bir organizasyondur. Yabancı gazete ve televizyonlara bakıldığında durum budur. Umarım arkadaşlarımız daha önemli şampiyonalarda başarılı olur bizlerde gurula onların resimlerini heryere taşırız..
  • sen ne yaptınki arkadaş ne istiyorsun. milli takımımız basketbol takımız okadar başarıya imza attı ilk 11ide mi ucagın üstüne yaptıştıralım.
  • ağaç yaşken eğilir.....
  • madalyadan önce biraz alçak gönüllü olmak için eğitmeliler... nitekim biraz hızlı çalışınca dağıtıyorlar balatayı... şimdi gençlerin çoğunda var bir şımarıklık altyapısı hayret birşey...
  • partneri zaten rus asıllı, o olmasa madalya filanda alamazlardı. Bi de sormak lazım başka bir isteği varmıymış. Sınırsız uçak bileti, VIP girişi, Devlet nişanı, kırmızı pasaport ....
  • Alper oglum bak THYde foto icin soz veremem ama okul musameresinde de birinci gelirsen soz sana pisiklet alcam bak, hadi kocum.
  • ya beyler bunlari cok ciddiye almayin, cocuk iste, bir den cocukluk hevesiyle soylemis, ciddiye alinacak bir yonu yok. Aferim evladim sen calismana devam et demek lazim. Illa bit tiye alacaksinizda cocuklarin hevesini cok da kirmamak lazim
  • BASKA BIR ISTEGINIZ
  • THY ucaginin uzerinde Turk Bayragi zaten var, sen daha bayraginimi tanimiyosun delikanli? Bir de sen kimsinki, sana gelinceye kadar bu ulkeye kimler ne basarilar kazandirdiki, sen THYye fotonun konulmasini bahsediyon, spor tarihini oku da ogren su isimleri, o zaman ne kadar komik oldugunu anlarsin, Naim Suleymanoglu, Halil Mutlu, Hamza Yerlikaya, Tanju Colak, Sinan Şamil Sam, Elvan Abeylegesse, Süreyya Ayhan Kop, Nevin Yanıt, 12 dev adam, Filenin Sultanlari. Bunlar dunya olimpiyatlarinda bayragimizi gondere cektirdiler, onlar bile senin gibi fotomuzu koyun demedi, sen ilk once calis, sporun showmenlik olmadigini ogren, esas foto yeri gonullerdir ama sen bu materyalist kafayla gonulleri fethedemezsin zaten. Umarim bayragini da ogrenirsin.

Erzurum'da bulunan Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak turizm sektörü temsilcileri ve diğer yetkililerle düzenlenen toplantıya katıldı.

GÜNAY: TURİZM TÜRKİYE'DE BİR BEREKETE DÖNÜŞMEYE BAŞLADI
Günay, beraberinde Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve turizm sektörü temsilcileriyle birlikte, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının gerçekleştirildiği tesislerden Cemal Gürsel Spor Kompleksindeki 3000 kişilik salonu gezdi. Daha sonra THY Buz Pisti'nde düzenlenen artistik buz pateni gala gösterisini izleyen Günay, Özak ve Akdağ programın ardından Türkiye'ye oyunlardaki ilk madalyasını kazandıran milli sporcular Alper Uçar ve Alisa Agafonova ile sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

THY’DEN DESTEK BEKLİYORUZ
Burada Bakan Özak, milli sporcu Uçar'a THY tarafından kendisine verilen uçak biletini teslim ederken, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Talha Görgülü de Uçar ve Agafonova'ya, bir haftalık tatil hediye etti.

Bu arada, bir gazetecinin milli sporcu Uçar'a, “THY'nin size sponsor olmasını ister misiniz” sorusuna Uçar, “THY'nin bize destek olmasını bekliyoruz. Ayrıca bir THY uçağı üzerinde de artık bizim fotoğraflarımızın ve Türk bayrağının olması gerektiğini düşünüyoruz” yanıtını verdi.
 

THY SPONSOR OLACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten basketbol millilerimizin resimleri bir uçagımızda mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Madalya almak tabii ki başarıdır. Ancak Universiade,katılanların haricinde dünyanın fazla da umursamadığı bir organizasyondur. Yabancı gazete ve televizyonlara bakıldığında durum budur. Umarım arkadaşlarımız daha önemli şampiyonalarda başarılı olur bizlerde gurula onların resimlerini heryere taşırız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen ne yaptınki arkadaş ne istiyorsun. milli takımımız basketbol takımız okadar başarıya imza attı ilk 11ide mi ucagın üstüne yaptıştıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ağaç yaşken eğilir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madalyadan önce biraz alçak gönüllü olmak için eğitmeliler... nitekim biraz hızlı çalışınca dağıtıyorlar balatayı... şimdi gençlerin çoğunda var bir şımarıklık altyapısı hayret birşey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
partneri zaten rus asıllı, o olmasa madalya filanda alamazlardı. Bi de sormak lazım başka bir isteği varmıymış. Sınırsız uçak bileti, VIP girişi, Devlet nişanı, kırmızı pasaport ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alper oglum bak THYde foto icin soz veremem ama okul musameresinde de birinci gelirsen soz sana pisiklet alcam bak, hadi kocum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya beyler bunlari cok ciddiye almayin, cocuk iste, bir den cocukluk hevesiyle soylemis, ciddiye alinacak bir yonu yok. Aferim evladim sen calismana devam et demek lazim. Illa bit tiye alacaksinizda cocuklarin hevesini cok da kirmamak lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BASKA BIR ISTEGINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ucaginin uzerinde Turk Bayragi zaten var, sen daha bayraginimi tanimiyosun delikanli? Bir de sen kimsinki, sana gelinceye kadar bu ulkeye kimler ne basarilar kazandirdiki, sen THYye fotonun konulmasini bahsediyon, spor tarihini oku da ogren su isimleri, o zaman ne kadar komik oldugunu anlarsin, Naim Suleymanoglu, Halil Mutlu, Hamza Yerlikaya, Tanju Colak, Sinan Şamil Sam, Elvan Abeylegesse, Süreyya Ayhan Kop, Nevin Yanıt, 12 dev adam, Filenin Sultanlari. Bunlar dunya olimpiyatlarinda bayragimizi gondere cektirdiler, onlar bile senin gibi fotomuzu koyun demedi, sen ilk once calis, sporun showmenlik olmadigini ogren, esas foto yeri gonullerdir ama sen bu materyalist kafayla gonulleri fethedemezsin zaten. Umarim bayragini da ogrenirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000