03 Ocak 2009, Cumartesi 08:25:12

"THY sözümü dinledi"

Vatan Gazetesi yazarlarından Can Ataklı, Kevin Costner'in THY reklalarında oynayacak olmasının ilk önce kendi fikri olduğunu söylemiş!..
  • kevin costner'e verdiginizin degerin yarısını call center çalışanlarına verirsiniz malum bizler ünlü degiliz
  • DONEMLERDEN KRIZ DONEMI VE THY KEVIN COSTNER ILE REKLAM ANLASMASI YAPACAK. KEVIN DA BABASININ HAYRINA YADA THY NIN KARA KASINA KARA GOZUNE REKLAMDA OYNAMAYACAK YA!!! PEKI SORUYORUM THY YONETIMINE???? KRIZ ZAMANI KEVIN A REKLAM PARASI VERECEKSINIZDE SENDIKA ILE GORUSMELER BASLAYINCA KRIZI BAHANE ETMEYECEKSINIZ DEGILMI?? (BEN PEK INANMIYORUM YA HADI NEYSE...)

Geçen yıl dünyanın en ünlü Hollywood starlarından Kevin Costner Türkiye’ye gelmişti. Cumhuriyet Bayramı’na denk gelen bu ziyaret sırasında Kostner henüz çiçeği burnunda Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü’ne de davet edilmişti.

Hatta hatırlarsınız Kevin Costner bu davette ne yapacağını şaşırmış, garip bakışlarla Köşk’ün davetlilerini süzmüştü.

Kevin Costner gittikten sonra 11 Kasım 2008’de bu köşede bir yazı yazarak “Dünya starlarının Türkiye’ye gelmesinin çok yönlü yararları olduğunu” belirtmiştim.

Bu arada Costner’ı Türkiye’ye getiren organizasyonun temsilcisi Cüneyt Ortan’dan, ünlü yıldızın bir reklam anlaşması imzaladığını da sizlere duyurmuştum.

İşte bu yazının sonunda Kevin Costner’ın, Türkiye’nin dünya çapındaki bir kuruluşunun reklamında oynayabileceğini ve bunun çok ses getireceğini de aynen şu cümlelerle belirtmiştim:

“Costner’in hangi reklamda oynayacağı belli değil. Ama Türkiye’nin dünyada tanınan markalarından biri Costner’den yararlanabilir. Benim aklımda Türk Hava Yolları var örneğin. Costner’li THY reklamları tüm dünyada gösterilse fena mı olur?”

Bu öneri yerini bulmuş anlaşılan, çünkü Türk Hava Yolları 2009 yılı imaj kampanyasında Kevin Costner ile çalışmaya karar vermiş.

Aldığım bilgiye göre Kevin Costner, 11 Ocak günü Türkiye’ye gelecek. Anlaşma imzalandıktan sonraki iki gün içinde reklam çekimleri yapılacak.

THY, Costner’ı öncelikle yeni başlatılan First Class hizmetinin tanıtımında oynatacak. Reklam filmi dünyanın pek çok ülkesinde televizyon ve sinemalarda gösterilecek.

Peki Costner, THY reklamları için ne kadar para alacak? Doğal olarak bunu sır gibi saklıyorlar. Ama bu kampanyanın “yüklü” bir bütçesinin olması şaşırtıcı olmaz.

Sonuçta reklamcılık adına doğru ve iyi bir karar bana göre. Çünkü Kevin Costner dünyanın en tanınan ve sevilen yıldızlarından biri. Böyle bir ismin ne olursa olsun oynayacağı reklam filmi her ülkede ilgi çeker.

THY bu işten çok kazançlı çıkar.


Can Ataklı
Vatan

"THY sözümü dinledi"

Yorumlar

sessiz bekleyiş ~ 15 yıl önce
kevin costner'e verdiginizin degerin yarısını call center çalışanlarına verirsiniz malum bizler ünlü degiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 15 yıl önce
DONEMLERDEN KRIZ DONEMI VE THY KEVIN COSTNER ILE REKLAM ANLASMASI YAPACAK. KEVIN DA BABASININ HAYRINA YADA THY NIN KARA KASINA KARA GOZUNE REKLAMDA OYNAMAYACAK YA!!! PEKI SORUYORUM THY YONETIMINE???? KRIZ ZAMANI KEVIN A REKLAM PARASI VERECEKSINIZDE SENDIKA ILE GORUSMELER BASLAYINCA KRIZI BAHANE ETMEYECEKSINIZ DEGILMI?? (BEN PEK INANMIYORUM YA HADI NEYSE...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000