03 Aralık 2010, Cuma 10:39:49

THY, ŞOVA DEVAM EDİYOR

Türk Hava Yolları, sipariş ettiği fabrika çıkışlı geniş gövdeli uçakları filosuna katmaya devam ediyor...
  • Cemaat okutuyor galiba sizi. Türkçe de bozuk...
  • Havacılık camiasından olmasamda sık seyahat ettiğim için siteyi sürekli takip ederim. THY'ye demediğini bırakmayan arkadaşlar birazda yapılanları görün. TK 601 ile dar es salaama gidip geliyorum sürekli son seferde konak uçağı geldi, hizmette uçakta herşey mükemmel. Dar'a inen geniş gövdeli 2-3 uçaktan birisi THY, reklamlar TZnin heryerinde. Badem bıyıktı deveydi okudukça yazanların komik duruma düştüklerini görüyorum. AKPli olacaksınız diye bişey yok ama ortaya çıkan değeride görmek lazım.
  • It would be more plausible if you used spaces after your full stops, just like any other Research Project Coordinator.
  • Yaziyi ben yazdim kardesim asagilik kompleksi duyuluyor diye, aynen de tekrarliyorum.Ben yurt disinda bir universitede ders veriyorum, baska bir ulkede de bir arastirma proje koordinatorlugunu yurutuyorum.Heryere kabul edilirsiniz; yeter ki siz kalifiye olun.Amerikada,Avrupada dolu Turk var hepsi kol gucu mu kullaniyor?Dunyaya bedeldir demekle Turk olunmuyor.Dunyada sizin anladiginiz manada dostluk kavrami da yok.Siz iyiyseniz her kapi size acik dost filan diye de bir sey yok sadece gercekler var.THY de bence bu gerceklere gayet uygun hareket ediyor.
  • thy önce belçikadan izmire direk uçuş koysunda şovu bıraksın...
  • Asagilik kompleksi degil tam tersi. "Bir Turk dunyaya bedeldir", "Turkun Turkten baska dostur yok" gibi doldurmalarla, Turkiye'yi dunyanin merkezi gibi sanmak cahillik. Bakalim Istanbul-Singapur hattinda ne olucak? THY Singapur havayollarina karsi nasil SHOW yapicak?
  • Garip garip ileçelerin isimleri verildi Neden CEYHAN HALA konulmadı acaba
  • dünyann her yerinde türkler çalışıyor demişsin,doğru türkler her yerde kol gücü ile ayak işleri yapan vasıfsız eleman olarak çalışmaktalar.
  • thy avrupanın kaza sıralamasında1 numaralı şirketi...yolcu ların tercih meselesine gelince bizim almancıların bir çoğu ogerden sonra daha ucuz ve daha güvenli olduğu için lufthansa ile gelmektedir...
  • Ryannair ve esajet ayni katogeride degil ne demek? Ne mantik bu? Biri LCC diye HAVAYOLU sirketi olmaktan cikiyormu? Avrupada büyüklükten bahsederken LH, bile Ryannairi ciddiye aliyor. Sen ve THY nin göz boyayici yönetimi kim oluyorda Ryannairi ciddiye almiyor. Ya AirBerlin?? AirBerlin artik classic anlamda LCC olmaktan cikti, uzun yol ucuslari, Business Class, OneWorld üyeligi, THY nin ucaklarinda olmayan güvenlik teknik Donanimi (GBAS Systemi)... ee hani nerde AirBerlin de THY den fazla yolcu tasiyor, cirosu desen THY den asagi degil, hani nerde onu niye saymiyorsun? Cünki, AirBerlin derken, olmadi Easyjet derken, hadi saymisken Ryannair derken THY yi , türk milletine 4. büyük diye kakalayamiyacaksin olay bu...

Son yıllarda yaptığı hamlelerle dünya havacılık sektöründe de adından sıkça söz ettiren Türk Hava Yolları, hem uçuş ağını genişletiyor hem de filosunu fabrika çıkışlı geniş gövdeli uçaklarla güçlendiriyor.

Geçtiğimiz Ekim ayının son günlerinde Boeing ve Airbus’tan sipariş ettiği ilk uçakları, kalabalık bir heyetle fabrikadan teslim alan Türk Hava Yolları, Boeing 777-300 ER tipi TC-JJF tescilli Beylerbeyi, TC-JJE tescilli Dolmabahçe ve TC-JJG kuyruk tescilli Yıldız uçaklarını teslim alan THY, 12 uçaklık siparişinden 3’ünü teslim almıştı.

Türk Hava Yolları, Amerikalı Boeing şirketinden uçaklarını teslim alırken Avrupalı Airbus da boş durmuyor. Daha önce TC- JNI tescilli Konak ve TC-JNH tescilli Topkapı tescilli Airbus 330-300 uçağı ile TC-JDO kuyruk tescilli Meriç adlı Airbus 330-200F kargo uçağını teslim alan Türk Hava Yolları’nın iki uçağı daha teslim aldı.

AirportHaber, Türk Hava Yolları'nın filosuna yeni katılan uçakları Atatürk Havalimanı'nda görüntüledi.

TC-JNK kuyruk tescilli Şanlıurfa ve TC-JNJ kuyruk tescilli Kapadokya uçakları, Fransa’nın Toulouse kentindeki son testlerini de tamamladı ve İstanbul'a getirildi. Teslim alınan bu iki uçakla birlikte THY’nin Airbus’tan teslim aldığı uçak sayısı 5 oldu.

Öte yandan TC-JJH tescilini alan Rumeli adlı Boeing 777-300 ER tipi uçağın ise önümüzdeki günlerde İstanbul’a getirilmesi bekleniyor. Rumeli uçağının filoya katılmasıyla THY’nin Boeing’den teslim aldığı uçak sayısı 4 olacak.

Böylelikle THY şu ana kadar toplamda filosuna 9 geniş gövdeli uçak eklemiş olacak.

İŞTE THY'NİN FİLOSUNA DAHİL OLAN ŞANLIURFA VE KAPADOKYA ADI VERİLEN O UÇAKLAR:









THY, ŞOVA DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
Cemaat okutuyor galiba sizi. Türkçe de bozuk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık camiasından olmasamda sık seyahat ettiğim için siteyi sürekli takip ederim. THY'ye demediğini bırakmayan arkadaşlar birazda yapılanları görün. TK 601 ile dar es salaama gidip geliyorum sürekli son seferde konak uçağı geldi, hizmette uçakta herşey mükemmel. Dar'a inen geniş gövdeli 2-3 uçaktan birisi THY, reklamlar TZnin heryerinde. Badem bıyıktı deveydi okudukça yazanların komik duruma düştüklerini görüyorum. AKPli olacaksınız diye bişey yok ama ortaya çıkan değeride görmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
It would be more plausible if you used spaces after your full stops, just like any other Research Project Coordinator.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaziyi ben yazdim kardesim asagilik kompleksi duyuluyor diye, aynen de tekrarliyorum.Ben yurt disinda bir universitede ders veriyorum, baska bir ulkede de bir arastirma proje koordinatorlugunu yurutuyorum.Heryere kabul edilirsiniz; yeter ki siz kalifiye olun.Amerikada,Avrupada dolu Turk var hepsi kol gucu mu kullaniyor?Dunyaya bedeldir demekle Turk olunmuyor.Dunyada sizin anladiginiz manada dostluk kavrami da yok.Siz iyiyseniz her kapi size acik dost filan diye de bir sey yok sadece gercekler var.THY de bence bu gerceklere gayet uygun hareket ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy önce belçikadan izmire direk uçuş koysunda şovu bıraksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Asagilik kompleksi degil tam tersi. "Bir Turk dunyaya bedeldir", "Turkun Turkten baska dostur yok" gibi doldurmalarla, Turkiye'yi dunyanin merkezi gibi sanmak cahillik. Bakalim Istanbul-Singapur hattinda ne olucak? THY Singapur havayollarina karsi nasil SHOW yapicak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Garip garip ileçelerin isimleri verildi Neden CEYHAN HALA konulmadı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dünyann her yerinde türkler çalışıyor demişsin,doğru türkler her yerde kol gücü ile ayak işleri yapan vasıfsız eleman olarak çalışmaktalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy avrupanın kaza sıralamasında1 numaralı şirketi...yolcu ların tercih meselesine gelince bizim almancıların bir çoğu ogerden sonra daha ucuz ve daha güvenli olduğu için lufthansa ile gelmektedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ryannair ve esajet ayni katogeride degil ne demek? Ne mantik bu? Biri LCC diye HAVAYOLU sirketi olmaktan cikiyormu? Avrupada büyüklükten bahsederken LH, bile Ryannairi ciddiye aliyor. Sen ve THY nin göz boyayici yönetimi kim oluyorda Ryannairi ciddiye almiyor. Ya AirBerlin?? AirBerlin artik classic anlamda LCC olmaktan cikti, uzun yol ucuslari, Business Class, OneWorld üyeligi, THY nin ucaklarinda olmayan güvenlik teknik Donanimi (GBAS Systemi)... ee hani nerde AirBerlin de THY den fazla yolcu tasiyor, cirosu desen THY den asagi degil, hani nerde onu niye saymiyorsun? Cünki, AirBerlin derken, olmadi Easyjet derken, hadi saymisken Ryannair derken THY yi , türk milletine 4. büyük diye kakalayamiyacaksin olay bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000