12 Mart 2009, Perşembe 08:54:08

"THY sonuna kadar desteklenmeli"

Vatan Gazetesi yazarı Aydın Ayaydın, köşesinde THY'ye destek verilmesi gerektiğini şu sözlerle ifade ediyor...
  • Nereye gitmeniz gerekiyor Aydın Bey gönderelim hemen first class anladık ızdırabınızı
  • VATANDAŞ DOĞRUYA DOĞRU YAZMIŞ YETİMİN HAKKI DİYORSUNUZ NE YETİMİ O KADAR MAAŞLA EN AZ 10 YETİM BAKARIM BEEEE......KIVIRMAYIN YAZIYI BİR DAHA OKUYUN
  • SİZİN OKUDUĞUNUZU ANLAYAMAMA,KAVRAYAMAMA GİBİ BİR SORUNUNUZ VAR SANIRIM.MAAŞ TAN BAHSEDEN KİM YAHU.DOĞRU YÖNETİM BAHSE KONU.KENDİNİZDEMİSİNİZ?
  • yorum yapan arkadaşlar konuyu sapıtmışlar olay o değil nedir bu medyanın thy ile alıp weremediği uçakta kulaklı somun eksik olsa bi tane.haber oluo abartma da sınır yok bilen bilmeyen hepsi saçma sapan yorumlar akıllı olun beyler binlerce insan ekmek yiyor bu uçaklar sayesinde domuz eti warmış sandviçde yok daha neler. nereden biliosunki domuz etinin tadını yok böle saçma sapan muhabbetler.
  • THY NİN VERDİĞİ MAAŞLARDAN TÜM TÜRKİYENİN HABERİ VAR HİÇ KİMSENİN HAKKI YENİLMİYOR HATTA FAZLA FAZLA VERİLİYOR ASGARI ÜCRETİN NEKADAR OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ DAHA NEDİYE AĞLIYORSUNUZ BEN İŞÇİ BİR VATANDAŞIM 600 TL İLE EV GEÇİNDİRİYORUM BEN AĞLIYORUMDA SİZE NE OLUYOR LÜTFEN AÇ GÖZLÜLÜK YAPMAYIN
  • BAKINIZ TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ''MİLLİ'' SÖZCÜĞÜNÜN ANLAMI:Milletle ilgili, millete özgü, ulusal. SAYIN YÖNETİCİLER LÜTFEN ŞİRKETİ YÖNETİRKEN HAKKINI VERİN.ULUSUN,MİLLETİN YETİMLERİNİN HAKKINA RİAYET EDİN.
  • THY'nı desteklemek başka , aksaklıkları dile getirerek düzeltilmesini beklemek başka ."THY idarecilerin değil , 70 milyon Türk halkının milli havayolu şirketidir." ifadesi milli duygularımızı kabartan bir ifadeden öteye bir anlam taşımamaktadır.Tatbikatta yöneticilerin iktidarlar tarafından iş başına getirildiklerini ve şirketi kendi dünya görüşlerine uygun istedikleri gibi yönettiklerini ve şekillendirdiklerini görmekteyiz.Nerede kaldı "70 milyon Türk halkının şirketi"? Bugün itibariyle yöneticilerin hiç bir kuruma karşı "Denetlenmek "ve"Hesap vermek"gibi bir sorumlulukları yok.Geçmişte "T.B.M.M KIT Komisyonu" vardı , "Ulaştırma Bakanlığı Teftiş Kurulu" vardı ,"Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu" vardı.Şimdi ise cemaatleri

Başaran Ulusoy’un verdiği bilgilerden anlıyoruz ki, ülkemize turizm amaçlı gelen kişilerin yüzde 64’ü milli havayolu şirketimiz THY tarafından taşınmış. Turizmciler “THY idarecilerin değil, 70 milyon Türk halkının milli havayolu şirketidir. THY turizme önemli katkı sağlıyor, THY’yi sonuna kadar desteklememiz gerekir” değerlendirmesinde bulundu.

Başaran Ulusoy’un bildirdiğine göre, Davos’tan sonra İsrailliler’in iptalleri olmuş, ancak sınırlıymış, şu anda da durum düzeliyormuş. Çünkü İsrailliler en çok Türkiye’de rahat ediyor. Türkiye, İsrail için iyi bir tatil ülkesi.

Bu yıl İngiliz turist sayısında önemli artış, ancak Almanya, Belçika ve Hollanda’dan gelecek turist sayısında yüzde 20’lik düşüş beklendiğini belirten Ulusoy, bu oranı yüzde 10’a çekmek için çalışıldığını söyledi.

Aydın AYAYDIN
VATAN

"THY sonuna kadar desteklenmeli"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Nereye gitmeniz gerekiyor Aydın Bey gönderelim hemen first class anladık ızdırabınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
VATANDAŞ DOĞRUYA DOĞRU YAZMIŞ YETİMİN HAKKI DİYORSUNUZ NE YETİMİ O KADAR MAAŞLA EN AZ 10 YETİM BAKARIM BEEEE......KIVIRMAYIN YAZIYI BİR DAHA OKUYUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZİN OKUDUĞUNUZU ANLAYAMAMA,KAVRAYAMAMA GİBİ BİR SORUNUNUZ VAR SANIRIM.MAAŞ TAN BAHSEDEN KİM YAHU.DOĞRU YÖNETİM BAHSE KONU.KENDİNİZDEMİSİNİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorum yapan arkadaşlar konuyu sapıtmışlar olay o değil nedir bu medyanın thy ile alıp weremediği uçakta kulaklı somun eksik olsa bi tane.haber oluo abartma da sınır yok bilen bilmeyen hepsi saçma sapan yorumlar akıllı olun beyler binlerce insan ekmek yiyor bu uçaklar sayesinde domuz eti warmış sandviçde yok daha neler. nereden biliosunki domuz etinin tadını yok böle saçma sapan muhabbetler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY NİN VERDİĞİ MAAŞLARDAN TÜM TÜRKİYENİN HABERİ VAR HİÇ KİMSENİN HAKKI YENİLMİYOR HATTA FAZLA FAZLA VERİLİYOR ASGARI ÜCRETİN NEKADAR OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ DAHA NEDİYE AĞLIYORSUNUZ BEN İŞÇİ BİR VATANDAŞIM 600 TL İLE EV GEÇİNDİRİYORUM BEN AĞLIYORUMDA SİZE NE OLUYOR LÜTFEN AÇ GÖZLÜLÜK YAPMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAKINIZ TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ''MİLLİ'' SÖZCÜĞÜNÜN ANLAMI:Milletle ilgili, millete özgü, ulusal. SAYIN YÖNETİCİLER LÜTFEN ŞİRKETİ YÖNETİRKEN HAKKINI VERİN.ULUSUN,MİLLETİN YETİMLERİNİN HAKKINA RİAYET EDİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'nı desteklemek başka , aksaklıkları dile getirerek düzeltilmesini beklemek başka ."THY idarecilerin değil , 70 milyon Türk halkının milli havayolu şirketidir." ifadesi milli duygularımızı kabartan bir ifadeden öteye bir anlam taşımamaktadır.Tatbikatta yöneticilerin iktidarlar tarafından iş başına getirildiklerini ve şirketi kendi dünya görüşlerine uygun istedikleri gibi yönettiklerini ve şekillendirdiklerini görmekteyiz.Nerede kaldı "70 milyon Türk halkının şirketi"? Bugün itibariyle yöneticilerin hiç bir kuruma karşı "Denetlenmek "ve"Hesap vermek"gibi bir sorumlulukları yok.Geçmişte "T.B.M.M KIT Komisyonu" vardı , "Ulaştırma Bakanlığı Teftiş Kurulu" vardı ,"Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu" vardı.Şimdi ise cemaatleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000