03 Nisan 2012, Salı 12:47:12

THY SLOT ALMAYI UNUTUNCA...

Türk Hava Yolları’nın 31 Mart’taki İstanbul-Guanzao seferi ilginç bir gerekçeyle iptal edildi. O sebep neydi?
  • Beşer şaşar. Hata her zaman yapılır. Ama inanıyorum bu hatayı Pegasus şirketinin bir sorumlusu yapsa açar adama hesap sorarlardı. Şu anda oradaki müdüre de, pazarlama müdürüne de, dış istasyon müdürüne de kimse hesap falan sormaz, soramaz...
  • tamamen dis istasyon mudurunun,takip etmemesi ve uyumasi sonucu olmus.yillarin mudurusun ,hayatin cinde gecti,merkezin durumunuda biliyorsun,niye takip etmeyip bu rezillige sebep oluyorsun,ama hamdi amcan kiyamaz sana ,birsey olmaz korkma
  • Tarife departmanı ne kadar suçluysa, CAN istasyon müdürü de o kadar suçludur. Bu işlerin takibi dış istasyon müdürleri tarafından yapılır.Bir yorumcuya ukala denmiş.. Hiçte ukalalık değil.. Sen eğer TK CAN istasyon müdürü isen Yaz Tarifeni ''Takip'' etmek zorundasındır..Slot-Permi almadan yorum yapmayın rica ederim.
  • cok komik ya,sapsallar
  • TK guanzao seferleri haftalık 4 olmadı mı?
  • haber kaynağından yanlış bilgi gelmiş. planlanmış bir seferin slotunu unutmak gibi bir şey söz konusu olamaz. buradaki durum Çin makamlarının slot başvurusunu kabul etmemeleridir.
  • mudur uyumus,merkez uyumus,aferin yola devam,nasil olsa hesap soran yok
  • ne slotu kardes,torpilli tosunlar,okuyup ufleyip hallederler.simdiden ,amcalarina,dayilarina,soyleyip kilifini bulmuslardir.kimseye birsey olmaz merak etme,sonucta,cinliler suclu cikar.bu kadar aciz bir yonetim kadrosu gorulmemistir.ama onlar yonetici degilki,ne talimat gelirse,sorgulamadan yalan,yanlis yapmaya calisan memur hepsi.
  • herkes uçucuların hatalarını bulma peşinde ancak yer görevlileri yolcuyu dövmekten beter ediyorlar. haberiniz mi yok, onu da mı umursamıyorsunuz?
  • Uçuşlardan önce o bademlerin slotları ne zaman iptal edilecek bunu sorgulayan yok mu elbette olamaz çünkü o strobe'ler da birer ampul...anlayana.. TC-JRU...
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Guanzao seferini yapacak uçağı son anda Çin’den gelen haberle kalkışını gerçekleştiremedi.

İlginç iptal olayı 31 Mart günü yaşandı. TK 73 sefer sayılı THY uçağı, yaz tarifesine geçilmesi ve yeni slot alınmaması üzerine kalkış yapamadı. Haftanın üç günü Guanzao’ya uçan THY, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günlerini yaz tarifesi olarak belirledi. Ancak Pazartesi ve Çarşamba günleri Çin Sivil Havacılık otoritesi tarafından onaylanırken Cumartesi günü yapılacak uçuş için onay alınması unutuldu.

Yeni düzenlemede, Cumartesi günü için slot alınmadığından 31 Mart günü uçuş gerçekleştirilemedi.

THY yetkilileri, kısa sürede müdahale ederek Cumartesi günü için de slot aldı. THY’nin yaz tarifesinde Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü seferleri artık sorunsuz gerçekleştirilebilecek.
THY SLOT ALMAYI UNUTUNCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 12 yıl önce
Beşer şaşar. Hata her zaman yapılır. Ama inanıyorum bu hatayı Pegasus şirketinin bir sorumlusu yapsa açar adama hesap sorarlardı. Şu anda oradaki müdüre de, pazarlama müdürüne de, dış istasyon müdürüne de kimse hesap falan sormaz, soramaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tamamen dis istasyon mudurunun,takip etmemesi ve uyumasi sonucu olmus.yillarin mudurusun ,hayatin cinde gecti,merkezin durumunuda biliyorsun,niye takip etmeyip bu rezillige sebep oluyorsun,ama hamdi amcan kiyamaz sana ,birsey olmaz korkma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tarife departmanı ne kadar suçluysa, CAN istasyon müdürü de o kadar suçludur. Bu işlerin takibi dış istasyon müdürleri tarafından yapılır.Bir yorumcuya ukala denmiş.. Hiçte ukalalık değil.. Sen eğer TK CAN istasyon müdürü isen Yaz Tarifeni ''Takip'' etmek zorundasındır..Slot-Permi almadan yorum yapmayın rica ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok komik ya,sapsallar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TK guanzao seferleri haftalık 4 olmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haber kaynağından yanlış bilgi gelmiş. planlanmış bir seferin slotunu unutmak gibi bir şey söz konusu olamaz. buradaki durum Çin makamlarının slot başvurusunu kabul etmemeleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mudur uyumus,merkez uyumus,aferin yola devam,nasil olsa hesap soran yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne slotu kardes,torpilli tosunlar,okuyup ufleyip hallederler.simdiden ,amcalarina,dayilarina,soyleyip kilifini bulmuslardir.kimseye birsey olmaz merak etme,sonucta,cinliler suclu cikar.bu kadar aciz bir yonetim kadrosu gorulmemistir.ama onlar yonetici degilki,ne talimat gelirse,sorgulamadan yalan,yanlis yapmaya calisan memur hepsi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes uçucuların hatalarını bulma peşinde ancak yer görevlileri yolcuyu dövmekten beter ediyorlar. haberiniz mi yok, onu da mı umursamıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçuşlardan önce o bademlerin slotları ne zaman iptal edilecek bunu sorgulayan yok mu elbette olamaz çünkü o strobe'ler da birer ampul...anlayana.. TC-JRU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000