07 Aralık 2016, Çarşamba 14:01:04

THY Sinop seferlerini artırdı

Türk Hava Yolları (THY) Sinop-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak günde 2'ye çıkartıldı.
  • Samsun havaalanı 1 mart 31 mayıs 2017 tarihleri arası kapalı(dilerim uzamaz) bu nedenle Sinop uçuş sayısın arttırılması önemli ve doğru..Kim sağladıysa iyi olmuş... Umarım yaz sezonu da günde 2 uçuş olarak devam eder ve Sinop turizm potansiyeline katkı sağlar...Sinop uçağı geniş bir bölgeye yarar sağlıyor. Birçok yer için Merzifon'a gitmekten daha avantajlı..
  • Baktılar ki orgi işe yaramayacak, yüklenin sinopa
  • Sinop seferleri talep olduğu için değil, Samsun havalimanı kapalı olduğu için artırıldı. 1 Haziran'da tekrar günde 1'e düşerse şaşırmasınlar...
  • İsabetli bir karar yazın hat baya dolu oluyor avrupadan gelen transit yolcular sabah uçağına yetişmiyor.Öğleden sonra konan uçak avrupa transit yolculara baya yarar
  • TEŞEKKÜRLER THY
  • Haftada 2 frekans bile olsa Sun Express'den İzmir-Sinop uçuşu talep ediyoruz.
  • Koşşşun koşunn yedinizi doymadınız bide batırınca oradan yiyeceksiniz. Allah belanızı versin
  • 1 Mart olmasi Samsun Havalimani nedeniyledir diye tahmin ediyorum. Sinop icin güzel oldu, tek sefer ile olmasi gerektigi kadar baglanti yoktu, iki sefer olmasi baglanti ucuslar icin güzel avantaj.
  • Thy şebege dönmüş, müslüman iş adamları istedi diye sefer kotan kafayla batan şirket hakeder. Herkes hak ettiği gibi yaşar.
  • Ne tesadüf ki Samsun Havaalanının geçici kapatılmasıyla frekans artışı aynı tarihe gelmiş. Şans ama MÜSİAD da müsait duruma sahiplenmiş gibi...

Türk Hava Yolları (THY) Sinop-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak günde 2'ye çıkartıldı.

Sinop MÜSİAD'ın Sinop-İstanbul uçuş seferlerinin günde ikiye çıkartılması yönündeki çalışmaları olumlu sonuç verdi. Seferler 1 Mart itibariyle günde iki sefere çıkıyor.  Konuyla ilgili müjdeli haberi MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen verdi. Gökmen Türk Hava Yolları'na teşekkür etti.

Gökmen; "THY nezdinde MÜSİAD Sinop olarak olarak yaptığımız girişimler ve takibimiz sonucu; İstanbul - Sinop seferleri karşılıklı olarak 1 Mart tarihinde itibaren uygulanmak üzere günlük 2 sefere çıkarıldı. İlimiz için Hayırlı uğurlu olsun. MÜSİAD olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada memleketimiz için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz" dedi. 

Tük Hava Yolları Şubat ayında Sinop kamuoyunda tepkiye neden olan uçuş saatlerindeki düzenleme, MÜSİAD'ın girişimleri sonucu yeniden belirlenmmişti. Yine aynı tarihlerde Sinop MÜSİAD tarafından Türk Hava Yolları (THY) nezdinde, Sinop-İstanbul uçuş seferlerini günde ikiye çıkartılması yönünde çalışma başlatmıştı.

THY Sinop seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Turizmci ~ 7 yıl önce
Samsun havaalanı 1 mart 31 mayıs 2017 tarihleri arası kapalı(dilerim uzamaz) bu nedenle Sinop uçuş sayısın arttırılması önemli ve doğru..Kim sağladıysa iyi olmuş... Umarım yaz sezonu da günde 2 uçuş olarak devam eder ve Sinop turizm potansiyeline katkı sağlar...Sinop uçağı geniş bir bölgeye yarar sağlıyor. Birçok yer için Merzifon'a gitmekten daha avantajlı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORGİ ~ 7 yıl önce
Baktılar ki orgi işe yaramayacak, yüklenin sinopa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinop ~ 7 yıl önce
Sinop seferleri talep olduğu için değil, Samsun havalimanı kapalı olduğu için artırıldı. 1 Haziran'da tekrar günde 1'e düşerse şaşırmasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RiWRiW ~ 7 yıl önce
Orgi hava limanı var yakınında talep sayısı arttı sinopta ondan dolayı
Misafir ~ 7 yıl önce
Cahil cahil konuşma. Szf açık şu anda.
Misafir'e ~ 7 yıl önce
Haberde de belirtildiği gibi 1 Mart itibariyle kapanacak. Herşeyi uzun uzun yazmaya gerek yok. Arif olan anlar...
Bmx ~ 7 yıl önce
İsabetli bir karar yazın hat baya dolu oluyor avrupadan gelen transit yolcular sabah uçağına yetişmiyor.Öğleden sonra konan uçak avrupa transit yolculara baya yarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekkürler THY ~ 7 yıl önce
TEŞEKKÜRLER THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 7 yıl önce
Haftada 2 frekans bile olsa Sun Express'den İzmir-Sinop uçuşu talep ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batıyooorr ~ 7 yıl önce
Koşşşun koşunn yedinizi doymadınız bide batırınca oradan yiyeceksiniz. Allah belanızı versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFHHD ~ 7 yıl önce
1 Mart olmasi Samsun Havalimani nedeniyledir diye tahmin ediyorum. Sinop icin güzel oldu, tek sefer ile olmasi gerektigi kadar baglanti yoktu, iki sefer olmasi baglanti ucuslar icin güzel avantaj.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy batsa yeridir ~ 7 yıl önce
Thy şebege dönmüş, müslüman iş adamları istedi diye sefer kotan kafayla batan şirket hakeder. Herkes hak ettiği gibi yaşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ne tesadüf ki Samsun Havaalanının geçici kapatılmasıyla frekans artışı aynı tarihe gelmiş. Şans ama MÜSİAD da müsait duruma sahiplenmiş gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000