16 Şubat 2016, Salı 08:54:11

THY Sinop seferleri günde 2 kez yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), Sinop MÜSİAD'ın girişimleri sonucu Sinop-İstanbul uçuş seferlerini günde ikiye çıkartılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen'e yapılmasına yönelik çalışma başlattı.
  • Bezaman basliyacak yahu bu sabihadan yaz geldi hala tik yok
  • sabiha gokcenden sinopa ucuslar balasın artık istiyoruz
  • saw dan sinop seferlerini büyük ihtimalle anadolu jet embrear 190 yapıcak.iyi oldu anadolu yakasından ve bursadan sinop yolcusu cıkar.sabiha gökçenden ısparta ve kütahya seferlerde başlamalı artık insanlar otobüsten daha çok uçagı tercih ediyo.
  • Bir personel olarak gerçekten büyük bir sorundu inşallah istanbul(SAW)-sinop seferleri biran önce başlar yolcu potansiyeli yüksek bir hat biz sinop'lular için çok önemli olduğunu düşünüyorum emeği geçenlere teşekkür ederim
  • Burayadamı biz 37 ciler uçıcaz hedef bizmiyiz abiiii
  • Sinop adina sevindim, güzel haber
  • sawdan ıspartaya uçuş istiyoruzzzzz
  • Türk hava yolları bazı illere tek sefer yapıyor.Örneğin ; Amasya , Kastamonu gibi .O zaman o illerin seferleri de ikiye çıksın.Bence hiçbir yere tek sefer düzenlenmemelidir.

Türk Hava Yolları (THY), Sinop MÜSİAD'ın girişimleri sonucu Sinop-İstanbul uçuş seferlerini günde ikiye çıkartılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen'e yapılmasına yönelik çalışma başlattı. 

Türk Hava Yolları'nın (THY) yaz tarifesinde Sinop uçuşlarını erken saatlere alması ile başlayan süreçte, saatlerin ileriye çekilmesiyle ilgili girişimlerde bulunan Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'i ziyareti ardından da ikinci müjdeyi verdi. Kotil'den seferlerin günde ikiye çıkartılması ve bir seferinde Sabiha Gökçen Havalimanına gerçekleşmesini isteyen Gökmen'in talebi olumlu karşılanarak  gerekli çalışmalar başlatıldı. Ayrıca Gökmen-Kotil görüşmesinde: Arap Körfez Ülkeleri turizm acentalarının, THY, MÜSİAD ve SİNDEF  organizasyonunda davet edilerek Nisan ayında Sinop'ta tanıtım zirvesi düzenlenmesi kararlaştırıldı. 

THY'DEN SİNOP İÇİN MÜJDELİ HABERLER

Ziyaret hakkında bilgi veren Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gökmen; "Türk Hava Yolları Genel Müdürü sayın Temel Kotil'i makamında ziyaret ettik. Uçuş Saatlerinin   talebimize uygun olarak tekrar düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. MÜSİAD Sinop ve Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) olarak  ilave bazı isteklerde bulunduk. Buna göre;  İstanbul - Sinop - İstanbul uçuş seferlerinin yaz sezonu itibariyle Sabah ve Akşam saatleri olmak üzere her gün 2 sefere çıkarılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen Havalimanından yapılması, Arap Körfez Ülkeleri turizm acentalarının, THY,MÜSİAD ve SİNDEF organizasyonunda davet edilerek Nisan ayında Sinop'ta tanıtım zirvesi düzenlenmesi, SKY LİFE Dergisinde Sinop Tanıtımına yer verilmesi konuları kararlaştırıldı. Sıcak ve samimi bir şekilde bizleri karşılayarak talep ve önerilerimizi görüşmemiz esnasında  ilgili birimlere talimat vererek çalışmaları  başlatan  THY genel müdürü sayın Temel Kotil'e teşekkür ederiz. Ziyaretimiz sırasında, bu önemli görüşmemize vesile olan Cumhurbaşkanı'mızın sunucusu değerli hemşehrimiz Metin Kaptanoğlu da bizler ile birlikteydi. Kendisine, faaliyetlerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

KOTİL SİNOP'A GELİYOR

Ahmet Hilmi Gökmen ayrıca, THY Genel Müdürü Temel Kotil'i Sinop'a davet ettiklerini belirterek, "THY Genel Müdürümüz sayın Temel Kotil beyi, Sinop'a davet ettik. Kendisi olumlu cevap verdi. Önümüzdeki günlerde uygun bir tarihte bilgi, tecrübe ve başarı hikayelerini Sinop’taki girişimcilerimizle ve gençlerimizle paylaşmak üzere Sinop MÜSİAD'ın davetlisi olarak Sinop’a gelecek. Kendisini ilimizde ağırlamaktan onur duyacağız" diye konuştu. (vitrinhaber)

THY Sinop seferleri günde 2 kez yapılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Serdar ~ 8 yıl önce
Bezaman basliyacak yahu bu sabihadan yaz geldi hala tik yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal gülcan ~ 8 yıl önce
sabiha gokcenden sinopa ucuslar balasın artık istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
saw dan sinop seferlerini büyük ihtimalle anadolu jet embrear 190 yapıcak.iyi oldu anadolu yakasından ve bursadan sinop yolcusu cıkar.sabiha gökçenden ısparta ve kütahya seferlerde başlamalı artık insanlar otobüsten daha çok uçagı tercih ediyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tec ~ 8 yıl önce
Bir personel olarak gerçekten büyük bir sorundu inşallah istanbul(SAW)-sinop seferleri biran önce başlar yolcu potansiyeli yüksek bir hat biz sinop'lular için çok önemli olduğunu düşünüyorum emeği geçenlere teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737ci ~ 8 yıl önce
Burayadamı biz 37 ciler uçıcaz hedef bizmiyiz abiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFHHD ~ 8 yıl önce
Sinop adina sevindim, güzel haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gül ~ 8 yıl önce
sawdan ıspartaya uçuş istiyoruzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖRÜŞ ~ 8 yıl önce
Türk hava yolları bazı illere tek sefer yapıyor.Örneğin ; Amasya , Kastamonu gibi .O zaman o illerin seferleri de ikiye çıksın.Bence hiçbir yere tek sefer düzenlenmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 8 yıl önce
Amasya bilmiyorum da kastamonu sabihadan pegasus var. kar etmez.
Bmx CEVAP ~ 8 yıl önce
Anadolu Jet'in amasya ve Kastamonu seferi yoktur .Bu iki ile sadece Türk hava yolları gitmektedir.Amasya'ya gece 11 , Kastamonuya gündüz 11 de uçak vardır.Pegasus ile bir yere gitmediğim için pegasus'u katmıyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000