28 Şubat 2014, Cuma 19:53:33

THY SİMFEROPOL UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki havaalanlarına Rusya'nın el koyması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) bugün ve yarın yapacağı seferleri iptal ettiğini duyurdu...
  • Az önce 19:50 de THY den bir sms geldi ve TK 463 sefer sayılı 07:40 saatli uçuşun iptal edildiği bildirildi. Fakat bu mesajı aldıktan henüz 15 dk sonra Rus haber kanalında 1 Mart 21:00 de Kiev' den Sİmferopol uçağının havalanacağını ve Simferopol havalimanının uçuşları kabule başladığı haberini gördüm ve bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim kendi kendime. Atlas Jet diğer havayolları Simferopol'e inerken kendi insiyatifiyle uçağı geri çağırır, çok geçmeden THY hava sahası açılmış olmasına rağmen 2 Mart 07:40 istanbul-simferopol uçuşunu iptal ettiğini bildirir... Yazık, gerçekten çok yazık...
  • Yarın sabah yani 2 Mart sabahı 07:40 daki uçuş gerçekleşecek mi? Bilgisi olan var mı? Bu hava sahasının son gelişmelerden sonra henüz açılacağını sanmyrum ama hiçbir açıklama da yapılmıyor.
  • Eger bir degisiklik olmazsa 01 mart aksam 19:00 da hava sahasinin ucuslara acilacagi soyleniyor bu haber dogrumudur bilgisi Olan varmi?
  • Atlasjetin 02 mart ucusu iptal olmaz umarim bir bilgisi Olan varmi bu konu hakkinda
  • Simperefol demisken, Mng de 400'u satiyormus.
  • Arkadaşlar, oglenleyin Atlasjetin iptal kararı tamamen kendilerine aitti. O sırada havalimanında hiçbir sorun yoktu. KK karadeniz ortasından dondu. Sılahlı kişiler terminalin dışındalar, ve kimseyi rahatsız etmiyorlar. TK nın ucusları ise son dakika (ISTSIP UCAGININ BOARDİNGİ BİTTİĞİNDE) tam push back e baslayacakken İptal oldu. 18:40 LMT de kievden notam yayınladı ve SIP 24 saat hava trafiğine kapandı. Bilgiler %1000 dogruluga sahiptir.
  • Gündüzden biliniyordu bu durum THY neden bu kadar geç iptal ediyor,321 i savaşa mı sokacak
  • Notam yayınlandı simferopol hava sahası uçuşlara kapatılmıştır.

Bugün gündüz vakitlerinde Atlasjet Havayolları'nın İstanbul-Simferopol uçağı, Kırım'daki havalimanlarına Rusya'nın el koyması nedeniyle havadan geri dönmüş ve seferi gerçekleştirememişti.

Türk Hava Yolları da az önce, bugün ve yarın gerçekleştirilecek Simferopol seferlerini iptal ettiğini duyurdu. 

Mikroblog sitesi Twitter'dan seferlerin iptal edildiğini duyuran Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, bu seferlerin, bugün ve yarın yapılacak olan TK 461, TK 462, TK 463 ve TK 464 sefer sayılı uçuşlar olduğunu belirtti.

THY SİMFEROPOL UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

icyhot ~ 10 yıl önce
Az önce 19:50 de THY den bir sms geldi ve TK 463 sefer sayılı 07:40 saatli uçuşun iptal edildiği bildirildi. Fakat bu mesajı aldıktan henüz 15 dk sonra Rus haber kanalında 1 Mart 21:00 de Kiev' den Sİmferopol uçağının havalanacağını ve Simferopol havalimanının uçuşları kabule başladığı haberini gördüm ve bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim kendi kendime. Atlas Jet diğer havayolları Simferopol'e inerken kendi insiyatifiyle uçağı geri çağırır, çok geçmeden THY hava sahası açılmış olmasına rağmen 2 Mart 07:40 istanbul-simferopol uçuşunu iptal ettiğini bildirir... Yazık, gerçekten çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
icyhot ~ 10 yıl önce
Yarın sabah yani 2 Mart sabahı 07:40 daki uçuş gerçekleşecek mi? Bilgisi olan var mı? Bu hava sahasının son gelişmelerden sonra henüz açılacağını sanmyrum ama hiçbir açıklama da yapılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eger bir degisiklik olmazsa 01 mart aksam 19:00 da hava sahasinin ucuslara acilacagi soyleniyor bu haber dogrumudur bilgisi Olan varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magdur ~ 10 yıl önce
Atlasjetin 02 mart ucusu iptal olmaz umarim bir bilgisi Olan varmi bu konu hakkinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Simperefol demisken, Mng de 400'u satiyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simferopolden ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar, oglenleyin Atlasjetin iptal kararı tamamen kendilerine aitti. O sırada havalimanında hiçbir sorun yoktu. KK karadeniz ortasından dondu. Sılahlı kişiler terminalin dışındalar, ve kimseyi rahatsız etmiyorlar. TK nın ucusları ise son dakika (ISTSIP UCAGININ BOARDİNGİ BİTTİĞİNDE) tam push back e baslayacakken İptal oldu. 18:40 LMT de kievden notam yayınladı ve SIP 24 saat hava trafiğine kapandı. Bilgiler %1000 dogruluga sahiptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gündüzden biliniyordu bu durum THY neden bu kadar geç iptal ediyor,321 i savaşa mı sokacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIP ~ 10 yıl önce
Notam yayınlandı simferopol hava sahası uçuşlara kapatılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000