30 Mayıs 2014, Cuma 00:07:50

THY SHGM'DEN İZNİ ALDI

Türk Hava Yolları, Gazipaşa Havalimanı'na uçmak için SHGM'den onayı aldı.
  • THY'nin izin almasına gerek yokki. SHGM özel şirketlere uçuş izni verileceği zamanTHY'ye soruyor. THY İZİN VERİRSE diğer şirketler uçuyor maalesef. Bir de utanmadan serbest rekabet var deniliyor
  • A 320 ile başlayacaklarsa büyük ihtimalle Atatürk çıkışlı olur, zira A 320'ler Sabiha Gökçen'e verilecek kadar eskimediler daha :)) Şaka bir yana SAW'ın eski uçakların base'i haline getirilmesi düpedüz ayrımcılıktır!!! Aynı şey Ankara çıkışlı yurt dışı uçuşları için de geçerli. SAtın mı alcaz eski olsa ne olur demeyin artık ciddi farklar var uçaklarda. Atatürk'ten önünüzde kişisel ekranlı, kafa yastığı bulunan 155 yolcu kapasiteli B 738'lerle uçarken SAW'da kabinleri dökülen 160'nda fazla yolcu alan B 738'ler uçuyor
  • Saw acilacak hos haber degildi
  • Acilis tarihi yazmamissinizz nasil inanayim bu haberlere cok gorduk
  • IST'dan mı SAW'dan mı uçacak?
  • Gazipaşa'ya gelmeyi göze alanlar yeri gelince havada yarım saat 1 saat beklemeyi de göze almalılar. Gazipaşa yerine Antalya'dan Alanya'ya bi raylı sistem olsa yada deniz otobüsleriyle taşınsa emin olun daha rahat olur.
  • Hele şükür sonunda oldu
  • Biz filo olarak 100den fazla destination'a gidiyoruz. Sen istersen gel biraz farklı yer gör ufkun açılsın.
  • Gazipaşa esas şimdi uçacak...
  • Iyı uçuşlar thy

Türk Hava Yolları, Gazipaşa Havalimanı'na uçmak için SHGM'den onayı aldı.

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, yurt içinde bir hat daha açıyor. THY, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) gerekli izinleri alarak A320 tipi uçaklarla Gazipaşa'ya kanat çırpmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü; 'Gazipaşa Havalimanına uçuş için gereklilikleri  tamamlayan THY'ına  A320 uçakları ile Gazipaşa'ya sefer yapma izni verilmiştir' ifadelerini kullandı.

AirportHaber geçtiğimiz yıl Türk Hava Yolları'nın A320 tipi uçaklarla ilgili raporlar sunarak Gazipaşa'ya uçuş yapma hazırlığında olduğunu yazmıştı.

AirportHaber'in THY'nin Gazipaşa hamlesini duyurduğu haber için resme tıklayın...



©
AirportHaber

THY SHGM'DEN İZNİ ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'nin izin almasına gerek yokki. SHGM özel şirketlere uçuş izni verileceği zamanTHY'ye soruyor. THY İZİN VERİRSE diğer şirketler uçuyor maalesef. Bir de utanmadan serbest rekabet var deniliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 320 ~ 10 yıl önce
A 320 ile başlayacaklarsa büyük ihtimalle Atatürk çıkışlı olur, zira A 320'ler Sabiha Gökçen'e verilecek kadar eskimediler daha :)) Şaka bir yana SAW'ın eski uçakların base'i haline getirilmesi düpedüz ayrımcılıktır!!! Aynı şey Ankara çıkışlı yurt dışı uçuşları için de geçerli. SAtın mı alcaz eski olsa ne olur demeyin artık ciddi farklar var uçaklarda. Atatürk'ten önünüzde kişisel ekranlı, kafa yastığı bulunan 155 yolcu kapasiteli B 738'lerle uçarken SAW'da kabinleri dökülen 160'nda fazla yolcu alan B 738'ler uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saw acilacak hos haber degildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acilis tarihi yazmamissinizz nasil inanayim bu haberlere cok gorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
IST'dan mı SAW'dan mı uçacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gzp ~ 10 yıl önce
Gazipaşa'ya gelmeyi göze alanlar yeri gelince havada yarım saat 1 saat beklemeyi de göze almalılar. Gazipaşa yerine Antalya'dan Alanya'ya bi raylı sistem olsa yada deniz otobüsleriyle taşınsa emin olun daha rahat olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
söylemek lazım ~ 10 yıl önce
insanların alanya ya gitmek için kolay yolu varken yok oradan götür olmadı buradan götür.. nasıl bir zihniyet anlamadım doğrusu? Ayrıca defalarca Gazipaşa'ya uçtum havada bekleme gibi bir durum söz konusu değil. Bence Antalya'yı yolcu kaybetme korkusu sardı. Çünkü Antalya ya gelen yolcuların %40 tan fazlası Alanya ya geliyor. Ama sen raylı sistemi döşe ileride lazım olur :)
acaba? ~ 10 yıl önce
kaç kere gazipaşa ya uçup havada yarım saat ya da bir saat dolaştırdılar seni? Alanya ya gideceksen Antalya da işin ne? o kadar yol çekip Antalya ya gel, sonra da Alanya ya gitmek için bir o kadar saat daha otobüsle git. Akıl işi mi? Ha otobüs, ha raylı sistem, ha deniz otobüsü ne farkeder??
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hele şükür sonunda oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur air'e ~ 10 yıl önce
Biz filo olarak 100den fazla destination'a gidiyoruz. Sen istersen gel biraz farklı yer gör ufkun açılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
Gazipaşa esas şimdi uçacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iyı uçuşlar thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000