04 Haziran 2015, Perşembe 15:38:59

THY servislerinin yeri değişti

Türk Hava Yolları çalışanlarının kullandığı servis alanı bakıma alındı. THY servisleri nereden kalkacak?
  • THY şoförlerine eğitim varsa fena olmayacak. İlk önce direksiyonun solunun altında bulunan kolun sinyal olduğunu öğretin. Bilmiyorlar ama öğrenirler eminim. Onlarında TGS araçlarından bir farkı yok. Körle yatan şaşı kalkar.
  • Gen mud te Ve teknikte herkeste araba var otopark ta yer bulmak zor servisler kalksin herkes arac paylasirsa sorun cozulur otobuslere verilecek parada paylastirilir Ve thy de personeline yardim yapar
  • Giriş çıkışta metrodan inenlere yol vereceklerine, dönüşlerde sinyal vererek dönüşe başlayacaklarına, trafik kurallarına uyan profesyonel meslek sahipleri olarak biz amatör ve acemi şoförlere örnek olacaklarına inanıyoruz.
  • Bu servisler de nasılsa TGS moduna girmiş Yoldayım hakkı ters yoldayım düz yoldayım herşey kendilerine serbest sanıyor THY ye iş yapmak direk her tür hak sahibi yapıyor Trafik kuralı herşey hak getire
  • 1 ay sürecek tahminen. Mailde yazıyordu
  • ne otoparkı ya. öyle bir yönetici ve yönetim anlayışı yok şirkette. sorduğun zaman dhmi izin vermiyor deyip kestirip atıyorlar.
  • Arge'yi training'i yikip otopark yapsinlar 3 katli 6 katli karsida oldugu gibi insanlar rahatlasa

Türk Hava Yolları çalışanlarının kullandığı servis alanı bakıma alındı. THY servisleri nereden kalkacak?

Türk Hava Yolları’nın uzun yıllardır kullandığı B kapısındaki servis alanı bakıma alındı. Her gün binlerce THY çalışanının işe gelip giderken kullandığı alan, tadilat dolayısıyla kapatıldı.

THY çalışanları için yeni servis alanı CNR’a ait boş alan olarak belirlendi. THY servisleri artık bu bölgeye gelecek ve çalışanlar ring seferlerle bu bölgede toplanıp dağıtılacak.

Tadilatın ne kadar süreceği ise bilinmiyor.

©Airporthaber.com

THY servislerinin yeri değişti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Eğitim ~ 9 yıl önce
THY şoförlerine eğitim varsa fena olmayacak. İlk önce direksiyonun solunun altında bulunan kolun sinyal olduğunu öğretin. Bilmiyorlar ama öğrenirler eminim. Onlarında TGS araçlarından bir farkı yok. Körle yatan şaşı kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servise gerek yok ~ 9 yıl önce
Gen mud te Ve teknikte herkeste araba var otopark ta yer bulmak zor servisler kalksin herkes arac paylasirsa sorun cozulur otobuslere verilecek parada paylastirilir Ve thy de personeline yardim yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 9 yıl önce
15 yıllık lisanslı uçak teknisyeniyim ve arabam yok. herkeste araba yok kardeş. servise gerek yokmuş yemeğe de gitmiyorum o zaman yemeğe de gerek yok.. hatta ikramiyeyi harcamıyorum o zaman ikramiyeye de gerek yok. tam bu hükümetin istediği çalışan profiline sahipsin.
doğru ~ 9 yıl önce
servise gerek yok diyene doğru bir cevap vermişsin fakat olayı nasıl hükümete bağladın. hükümeti detekleyen birisi değilim fakat her olayı da hükümete bağlamak düz mantık artık...
Ne güzel ~ 9 yıl önce
Giriş çıkışta metrodan inenlere yol vereceklerine, dönüşlerde sinyal vererek dönüşe başlayacaklarına, trafik kurallarına uyan profesyonel meslek sahipleri olarak biz amatör ve acemi şoförlere örnek olacaklarına inanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu servisler de nasılsa TGS moduna girmiş Yoldayım hakkı ters yoldayım düz yoldayım herşey kendilerine serbest sanıyor THY ye iş yapmak direk her tür hak sahibi yapıyor Trafik kuralı herşey hak getire

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1 ay sürecek tahminen. Mailde yazıyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ne otoparkı ya. öyle bir yönetici ve yönetim anlayışı yok şirkette. sorduğun zaman dhmi izin vermiyor deyip kestirip atıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arge binasi ~ 9 yıl önce
Arge'yi training'i yikip otopark yapsinlar 3 katli 6 katli karsida oldugu gibi insanlar rahatlasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sad ~ 9 yıl önce
insanlar rahatlasa mı. ben 16 yıllık çalışanım daha çalışanım rahatlasa diye birşey yapıldıgını gormedim. sen gördüysen söyle.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000