23 Haziran 2009, Salı 17:00:55

THY SERMAYE ARTIRIMINA GİDİYOR

Türk Hava Yolları, yüzde 400 bedelsiz sermaye artırımında bedelsiz pay alma işleminin 25 Haziran’da başlayacağını duyurdu.
  • şirketimizde çok sayıda önemli noktalarda özellikle operasyonel alanda hizmet veren taşeron personel bulunmaktadır bunların thy personeliyle aynı işi yapması ve taşeron seviyesinde tutulması gerekli yöneticiler tarafından yönetime bildirilip değerlendirilmemesi hazksızlığa meydan vermekte olduğunu düşünüyorum her geçen gün hat açılması ve işlerin yoğunlaşmasına sebebiyet vermektedir buda taşeron ve tk personel alanında aynı işi yapan personelin bu şekilde sınıflandırılıp aradaki bi takım iş imkanlarının olmasına sebebiyet vermesinin insanları hiç rahatsız ettiğinin düşünülmesi merak konusu bence yönetimin departmanları iyice araştırıp sorumlu olduğu birimlerin amirlerinden bilgi alıp değerlendirilmesinin gerekli olduğunu görüyoruz.
  • THY'DE ARTIK ÜNİTELERDEKİ KAFA SAYISI ÖNEMLİ HALE GELDİ, PERSONEL HİÇ BİLMEDİĞİ BİR BÖLÜME GÖNDERİLİYOR, ÇOĞU DA EĞİTİM ALMADAN EL YORDAMIYLA, EKİBİNDEKİ PERSONELDEN (TABİİ Kİ TERSLENMEZSE) ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOR... ÇALIŞANLARIN BELLİ BİR KESİMİNİ KURU YAPRAK GİBİ SAVURUP EKSİK SAYI TAMAMLIYOR YÖNETİCİLER... BELKİ DE BEZDİRMEYE VE KENDİLİĞİNİZDEN GİDİN ARTIK DEMEYE GELİYOR BU DURUM. SONUMUZ BÜYÜK BİR FACİA OLMADAN DÜZELİR BİRŞEYLER İNŞALLAH... SERMAYE ARTIYOR, YENİDEN UÇAK ALIMINA BAŞLANIYOR, 1 KİŞİ 3 KİŞİLİK İŞ YAPMAK ZORUNDA KALIYOR AMA KÂR PAYI, MAAŞ ZAMMI FALAN YOK, BU İŞLER KENDİLİĞİNDEN OLUYOR DA ŞİRKET TESADÜFEN Mİ KÂRINI KATLIYOR ??? BU VE BENZERİ SORULARIN CEVAPLARINI BULAMADAN DA GÖÇÜP GİDİCEM SANIRIM... HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
  • HIZLI KOŞAN ÇABUK YORULURMUŞ
  • borsaya hemen yansıdı bu hemen anlamadım nedeni demek buymuş
  • Sermaye artımına gitmek yetmiyor...kalifiye personel bulunması gerekiyoor...mevcut insan kaynakları zorlanıyor...bakım şişti...uçucu personel şişti...thy diğerlerine rağmen monopol olma yolunda doludizgin koşuyor...bu ne ihtiras...bu nasıl global liberal ekonomi yönetimi ve anlayışı...sonu hayır olur inşallah!

Türk Hava Yolları A.O.'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Ortaklarımızın artırılan 700 milyon lira sermayeyi temsil eden paylardan, sahip oldukları payların yüzde 400'ü oranında bedelsiz pay alma hakları bulunmaktadır. Bedelsiz pay alma işlemi 25 Haziran 2009 tarihinde başlayacaktır.

Bedelsiz pay alma işlemi için süre sınırlaması bulunmamaktadır. Payları Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) tarafından Sermaye Piyasası Mevzuatının kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde izlenmeye başlanan pay sahipleri bedelsiz paylarını Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kayden alacaklardır.

Sahip oldukları hisse senetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında henüz kaydileştirmemiş ve fiziken ellerinde bulunduran ortaklarımız ise bedelsiz paylarını, Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6'ıncı maddesi ve MKK'nın 30 Ocak 2008 tarih ve 294 sayılı Genel Mektubu gereği, ancak hisse senetlerinin kaydileştirme işlemlerinin tamamlanmasını takiben alabileceklerdir."

THY SERMAYE ARTIRIMINA GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
şirketimizde çok sayıda önemli noktalarda özellikle operasyonel alanda hizmet veren taşeron personel bulunmaktadır bunların thy personeliyle aynı işi yapması ve taşeron seviyesinde tutulması gerekli yöneticiler tarafından yönetime bildirilip değerlendirilmemesi hazksızlığa meydan vermekte olduğunu düşünüyorum her geçen gün hat açılması ve işlerin yoğunlaşmasına sebebiyet vermektedir buda taşeron ve tk personel alanında aynı işi yapan personelin bu şekilde sınıflandırılıp aradaki bi takım iş imkanlarının olmasına sebebiyet vermesinin insanları hiç rahatsız ettiğinin düşünülmesi merak konusu bence yönetimin departmanları iyice araştırıp sorumlu olduğu birimlerin amirlerinden bilgi alıp değerlendirilmesinin gerekli olduğunu görüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'DE ARTIK ÜNİTELERDEKİ KAFA SAYISI ÖNEMLİ HALE GELDİ, PERSONEL HİÇ BİLMEDİĞİ BİR BÖLÜME GÖNDERİLİYOR, ÇOĞU DA EĞİTİM ALMADAN EL YORDAMIYLA, EKİBİNDEKİ PERSONELDEN (TABİİ Kİ TERSLENMEZSE) ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOR... ÇALIŞANLARIN BELLİ BİR KESİMİNİ KURU YAPRAK GİBİ SAVURUP EKSİK SAYI TAMAMLIYOR YÖNETİCİLER... BELKİ DE BEZDİRMEYE VE KENDİLİĞİNİZDEN GİDİN ARTIK DEMEYE GELİYOR BU DURUM. SONUMUZ BÜYÜK BİR FACİA OLMADAN DÜZELİR BİRŞEYLER İNŞALLAH... SERMAYE ARTIYOR, YENİDEN UÇAK ALIMINA BAŞLANIYOR, 1 KİŞİ 3 KİŞİLİK İŞ YAPMAK ZORUNDA KALIYOR AMA KÂR PAYI, MAAŞ ZAMMI FALAN YOK, BU İŞLER KENDİLİĞİNDEN OLUYOR DA ŞİRKET TESADÜFEN Mİ KÂRINI KATLIYOR ??? BU VE BENZERİ SORULARIN CEVAPLARINI BULAMADAN DA GÖÇÜP GİDİCEM SANIRIM... HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HIZLI KOŞAN ÇABUK YORULURMUŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
borsaya hemen yansıdı bu hemen anlamadım nedeni demek buymuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sermaye artımına gitmek yetmiyor...kalifiye personel bulunması gerekiyoor...mevcut insan kaynakları zorlanıyor...bakım şişti...uçucu personel şişti...thy diğerlerine rağmen monopol olma yolunda doludizgin koşuyor...bu ne ihtiras...bu nasıl global liberal ekonomi yönetimi ve anlayışı...sonu hayır olur inşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000