05 Mart 2010, Cuma 12:46:37

THY SERMAYE ARTIRDI

Türk Hava Yolları, yüzde 49 oranında ortak olduğu Bosna Hersek Havayolları'nın sermayesinin artırdı.
  • NERDEN GELIYOR BU KAR.HICMI MERAK ETMIYORSUNUZ HERLES ZARAR ACIKLARKEN THY NASIL OLUYORDA KAR ,KARLAR ACIKLIYOR.ORNEK ALDIGI LUFTHANSA BILE 400 MILYON EURO ZARAR ACIKLARKEN THY BUNUN 3 KATI KAR ACIKLIYOR.HERSEY KAGIT UZERINDE OLUYORDA KAR OLUYOR.BUNU KIMSE DENETLEYEMIYORMU.GERCEK KAR YOKSA NASIL CUMLE ALEME KAR ACIKLANIYOR.
  • tabi ilk yatırım eridi bitti.yeni para lazım.bir şirket sermaye arttırıyor fakat kapasite arttırmıyorsa,sermayeden yediklerini yerine koyuyor, geçmiş yıl zararlarını kapatıyor demektir.nereye kadar ve ne için???

Türk Hava Yolları’nın yüzde 49 ortak olduktan sonra filosuna bir uçak dâhil ettiği Bosna Hersek Havayolları’nda sermaye artırımı yapıldı. Sermaye artırımı Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda duyuruldu.

Bosna Hersek’in 8 milyon KM (Konvertibl Mark) olan sermayesi 26 milyon 773 bine çıkarıldı.

Türk Hava Yolları, artırımda payına düşen yüzde 49’luk kısmı nakit olarak karşılayacağını açıkladı.

 

THY SERMAYE ARTIRDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
NERDEN GELIYOR BU KAR.HICMI MERAK ETMIYORSUNUZ HERLES ZARAR ACIKLARKEN THY NASIL OLUYORDA KAR ,KARLAR ACIKLIYOR.ORNEK ALDIGI LUFTHANSA BILE 400 MILYON EURO ZARAR ACIKLARKEN THY BUNUN 3 KATI KAR ACIKLIYOR.HERSEY KAGIT UZERINDE OLUYORDA KAR OLUYOR.BUNU KIMSE DENETLEYEMIYORMU.GERCEK KAR YOKSA NASIL CUMLE ALEME KAR ACIKLANIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabi ilk yatırım eridi bitti.yeni para lazım.bir şirket sermaye arttırıyor fakat kapasite arttırmıyorsa,sermayeden yediklerini yerine koyuyor, geçmiş yıl zararlarını kapatıyor demektir.nereye kadar ve ne için???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000