10 Temmuz 2013, Çarşamba 08:47:18

THY SEFERLERİ TUTMADI MI?

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürü İlhan Demir, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.
  • havalimanında uçak boya hangarı var çalışıyor özel bir şirket 100 binliraya pilot yetiştiriyor güvercinlik karahavacılık okulu tesisleri yapılıyor BURDUR ve ISPARTA dan ücretsiz servisler var hiç olmadı keçiborlu veya senir belediyesi her 15 dk.kalkıyor terminalin altından bin havalimanı kavşagında in oda olmazsa havalimanı taksileri var ara emrinizde
  • O zaman yeni koydular servisleri. Ucuslar basladigi ilk hafta bilet alacaktim havalimanini arayip sordum ne ispartaya ne de burdura servis var dediler. Ben de vazgectim bilet almaktan.
  • Once havalimanindan ulasim isini halledin siz. Sonra sefer isteyin. Burdur ve ispartaya havalilanindan servis konmadikca bu ucaklarin dolmasi imkansiz. Burdan havalimanina ucakla gidecem, sonra oradan taksi ile 60-70 liraya birdura gidebilecem. Cik mu bir bir minibus koymak acaba?
  • tuttu tuttu. l30 kişilik uçaklarla seferler yapılıyor ll0-ll5 kişi ideal.sagolsunlar BURDUR ve ISPARTA belediye başkanlarımız ucretsiz servis koymuşlar cok iyi halkımız memnun uçagını kullanıyor ucagına sahip çıkıyor.sayın valimiz sefer sayısının artacagını belirtmiş.teşekkürler
  • ısparta gibi bir şehirde insanlar otobüsle yatıp otobüsle kalkıyorlar hiçbir şekilde uçaklar dolmaz o potansiyel yoktur olamazda.. bir süre daha uçuşlar olabilir ondan sonra iptal zararına mı uçuş olacak hayır.. bora jet olabilir o bile doldurumayabilir.. ısparta o kadar potansiyeli yok malesef otobüse endeskli bir şehir..
  • Borajet'i THY diye diye kaçırdınız. Ispartaya başkada hiçbir havayolu girmez. Borajet'e yapılanlardan sonra bi daha Ispartaya gelmez. Memleketimize ulaşım yok. Yazık!!!
  • Bu mantıkla her ile bir havaalanı + bir uçak gerekiyor :)
  • Sabah git ,akşam dön. Boşuna yatsın uçak ordaa hıh

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü İlhan Demir, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 80'inci yılı dolayısıyla Başkan Günaydın’a kurumun kuruluşundan bu yana çeşitli fotoğraflarının bulunduğu bir albüm ile Süleyman Demirel Havalimanı’nın havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti. Havalimanı ve kurumun çalışmaları hakkında da bilgiler veren Demir, THY’nin haftada 3 gün Isparta’dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na karşılıklı tarifeli seferler düzenlediğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Süleyman Demirel Havalimanı ve THY’nin tarifeli uçuşlarını yakından takip ettiğini, çeşitli çevrelerce uçuşların sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde gerçekleştirilmesini istediklerine değindi. Bu talebin THY tarafından dikkate alınmasını isteyen Başkan Günaydın, bu sistemle uçaklardaki doluluk oranının artacağını belirtti. 

THY SEFERLERİ TUTMADI MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

kalem ~ 11 yıl önce
havalimanında uçak boya hangarı var çalışıyor özel bir şirket 100 binliraya pilot yetiştiriyor güvercinlik karahavacılık okulu tesisleri yapılıyor BURDUR ve ISPARTA dan ücretsiz servisler var hiç olmadı keçiborlu veya senir belediyesi her 15 dk.kalkıyor terminalin altından bin havalimanı kavşagında in oda olmazsa havalimanı taksileri var ara emrinizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
O zaman yeni koydular servisleri. Ucuslar basladigi ilk hafta bilet alacaktim havalimanini arayip sordum ne ispartaya ne de burdura servis var dediler. Ben de vazgectim bilet almaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Once havalimanindan ulasim isini halledin siz. Sonra sefer isteyin. Burdur ve ispartaya havalilanindan servis konmadikca bu ucaklarin dolmasi imkansiz. Burdan havalimanina ucakla gidecem, sonra oradan taksi ile 60-70 liraya birdura gidebilecem. Cik mu bir bir minibus koymak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYILI ~ 11 yıl önce
ISPARTA VE BURDURDAN ZATEN HAVALİMANINA ÜCRETSİZ SERVİS VAR.
kalem ~ 11 yıl önce
tuttu tuttu. l30 kişilik uçaklarla seferler yapılıyor ll0-ll5 kişi ideal.sagolsunlar BURDUR ve ISPARTA belediye başkanlarımız ucretsiz servis koymuşlar cok iyi halkımız memnun uçagını kullanıyor ucagına sahip çıkıyor.sayın valimiz sefer sayısının artacagını belirtmiş.teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
ısparta gibi bir şehirde insanlar otobüsle yatıp otobüsle kalkıyorlar hiçbir şekilde uçaklar dolmaz o potansiyel yoktur olamazda.. bir süre daha uçuşlar olabilir ondan sonra iptal zararına mı uçuş olacak hayır.. bora jet olabilir o bile doldurumayabilir.. ısparta o kadar potansiyeli yok malesef otobüse endeskli bir şehir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Kaçar ~ 11 yıl önce
Borajet'i THY diye diye kaçırdınız. Ispartaya başkada hiçbir havayolu girmez. Borajet'e yapılanlardan sonra bi daha Ispartaya gelmez. Memleketimize ulaşım yok. Yazık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her ile.. ~ 11 yıl önce
Bu mantıkla her ile bir havaalanı + bir uçak gerekiyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trip ~ 11 yıl önce
Sabah git ,akşam dön. Boşuna yatsın uçak ordaa hıh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000