08 Nisan 2016, Cuma 09:58:21

THY seferlere yeniden başladı

22 Mart'taki terör saldırılarından sonra Brüksel seferlerini durduran THY, 17 gün sonra bu kente olan seferlerine başladı.
  • Kimin ne aldığı, kimseyi ilgilendirmez .Çoğunuz çoluk çocuğunuzla evinizde bayramı yaşarken onların hangi gün hangi sat nerde oldukları,cenazeleri olduklarında bile havada olduklarını unutmayın
  • Hiç uçmasın bu ülkeye. Bence işin ticari yönü düşünülmeden protesto edilmeli. Bu ülke resmen terörü destekliyor ve bunda ısrar ediyor. Bunu açık açık her düzeyde sürdürüyor.

22 Mart'taki terör saldırılarından sonra Brüksel seferlerini durduran THY, 17 gün sonra bu kente olan seferlerine başladı.

Belçika'nın başkenti Brüksel Havalimanı'nda yaşanan terör saldırılarından sonra kapatılan havalimanı geçtiğimiz günlerde seferlere açılmış ve kısmen hizmet vermeye başlamıştı. Türk Hava Yolları da 22 Mart'tan sonra Brüksel seferlerini durdurmuştu.

Aradan geçen 17 günün ardından THY, bu sabah Brüksel seferlerine başladı. THY'nin TK 1937 sefer sayılı İstanbul-Brüksel seferini yapacak yolcu uçağı 07:59 itibariyle Brüksel'e uçtu.

THY seferlere yeniden başladı

Yorumlar

Deniz ~ 8 yıl önce
Kimin ne aldığı, kimseyi ilgilendirmez .Çoğunuz çoluk çocuğunuzla evinizde bayramı yaşarken onların hangi gün hangi sat nerde oldukları,cenazeleri olduklarında bile havada olduklarını unutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Hiç uçmasın bu ülkeye. Bence işin ticari yönü düşünülmeden protesto edilmeli. Bu ülke resmen terörü destekliyor ve bunda ısrar ediyor. Bunu açık açık her düzeyde sürdürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Desdek!! ~ 8 yıl önce
Dünyadan bir haber yaşadığın belli. Çünkü terörü desdekleyen ülkelerin ilk sıralarında Türkiye'de yer alıyor olmasına rağmen bu ifadeyi kullanabiliyorsun. O zaman hiçbir havayolu Türkiye'ye de uçmasın!!
Iyi oldu ~ 8 yıl önce
Nihayet basladi. Bruksel lahanasi yiyemez olmustuk.
Hava sahasi ~ 8 yıl önce
Rekor filan bilmeyiz. Hava sahamiza girerse dusururuz.
1000 yolcu ~ 8 yıl önce
1000 siparis verilmeli.
Yasak ~ 8 yıl önce
Kelle avciligi yasaktir,

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000