10 Mayıs 2012, Perşembe 09:06:13

THY SEFERLERE BAŞLAYACAK MI?

Kamerun Meclis Başkanı Cavaye Yeguie Djibril, Ankara'ya aktarmalı geldiğini belirterek, 2 ülke arasında havayolu seferlerinin yapılmasının önemine dikkat çekti.
  • Özellikle Mısır'da Hurghada ve Sharm el Sheıkh uçulmasını isterim.Ayrıca THY'nin afrikadaki uçuş noktalarını çoğaltmasını doğru buluyorum.Umarım başarılı olurlar.
  • Afrikaya acilim dogru karar ama ne kadar ucus noktasi olmali bilemiyorum. Sonucta akilda tutulmasi gereken seylerden biri afrikalilarin cogunun bati avrupaya uctugu. Istanbul üzerinden ucmak her zaman en ideali olmaz. Türkiye ve bu ülkeler arasindaki iliskiler gelistirilip, TR ile karsilikli is olanaklari ve ilgi olusturulmasi gerek. Kolay gelsin diyoruz...
  • Eğitim amaçlı uçulabilir....Okul filan varsa iyi olur, yolcu olmasa da olur..
  • THY heryere sefer açmaya devam etsin durmadan.boş gidip boş gelen uçaklarla zarar devamlı artıyor.durmak yok tam gaz zarar etmeye devam.araba duvara tosladı sonunda....
  • Afrika'da uçulması gereken noktalar Oran (Cezayir), Şarm el Şeyh (Mısır), Bamako (Mali), Abican (Fildişi Sahili), Kinşasa (Kongo Demokratik), Duala (Kamerun), Lusaka (Zambiya), Librevil (Gabon), Antananarivo (Madagaskar), Zanzibar (Tanzanya), Komorlar, Cİbuti, Abuja (Nijerya), Asmara (Eritre), Maurityus, Konakri (Gine), Durban (Güney Afrika), Luanda (Angola)..
  • afrika ülkeleri Türkiye için son derece ekonomik değer taşımaktadır yeni pazar, yeni ülke demektir.. avrupanın bütün sömürge ülkelerinin havayolları direct seferleri vardır,, mesela, air france, klm, luftansa, brüksel, austurya, british hepsnin kendi ülkelerinden direct seferleri vardır thy de sefer koyması faydalı olacaktır..

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kamerun Meclis Başkanı Cavaye Yeguie Djibril ile görüştü.

Konuk Meclis Başkanı Djibril onuruna verilen yemek öncesinde konuşan Çiçek, Kamerun'un, Türkiye'nin son zamanlarda yakın ilişki içinde olduğu Afrika ülkesi olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin, Afrika'ya açılım noktasında yoğun bir program yürüttüğüne işaret eden Çiçek, ''Türkiye, 2010 yılından beri her alanda Kamerun ile ilişkilerini yoğunlaştırmaktadır. Başkent'te büyükelçilik açtık, ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti oldu. Kamerun'dan Türkiye'ye kısa süre önce Dışişleri Bakanı geldi. Ekonomik ve ticari ilişkilerimizi geliştirmek için karşılıklı mutabakatlar hasıl oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti, siyasi olarak ilişkilerimizin gelişmesinde dönüm noktası teşkil etmektedir'' diye konuştu.

Djibril'in ziyaretinin önemli ve anlamlı olduğuna işaret eden Çiçek, diğer ziyaretlerin yanında parlamentolararası işbirliğinin gelişmesinin ilişkilere başka bir boyut kazandıracağını kaydetti. Çiçek, ''Aramızda hiçbir siyasi sorun yok. Bu demektir ki ekonomik ve ticari olarak yapacağımız çok şey var. Çünkü önünde bir siyasi engel yok'' dedi.

Ankara'ya aktarmalı geldim

Kamerun Meclis Başkanı Djibril de yaptığı konuşmada, Ankara'ya yolculuğunu aktarmalı olarak gerçekleştirdiğini ve 10 saati bulduğunu belirterek, iki ülke arasında karşılıklı havayolu seferlerinin yapılmasının önemli olduğunu söyledi. Kamerun Haya Yolları ile THY'nin konu üzerinde çalıştığını anlatan Djibril, özellikle direkt seferlerin işadamları için yararlı olacağını söyledi.

Djibril, ''Biz doğru yoldayız. Türkiye Kamerun ile, Kamerun da Türkiye ile çalışmak istiyor'' dedi. 

THY SEFERLERE BAŞLAYACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ogunat ~ 12 yıl önce
Özellikle Mısır'da Hurghada ve Sharm el Sheıkh uçulmasını isterim.Ayrıca THY'nin afrikadaki uçuş noktalarını çoğaltmasını doğru buluyorum.Umarım başarılı olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 12 yıl önce
Afrikaya acilim dogru karar ama ne kadar ucus noktasi olmali bilemiyorum. Sonucta akilda tutulmasi gereken seylerden biri afrikalilarin cogunun bati avrupaya uctugu. Istanbul üzerinden ucmak her zaman en ideali olmaz. Türkiye ve bu ülkeler arasindaki iliskiler gelistirilip, TR ile karsilikli is olanaklari ve ilgi olusturulmasi gerek. Kolay gelsin diyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EĞİTİM ŞART ~ 12 yıl önce
Eğitim amaçlı uçulabilir....Okul filan varsa iyi olur, yolcu olmasa da olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
THY heryere sefer açmaya devam etsin durmadan.boş gidip boş gelen uçaklarla zarar devamlı artıyor.durmak yok tam gaz zarar etmeye devam.araba duvara tosladı sonunda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 12 yıl önce
Afrika'da uçulması gereken noktalar Oran (Cezayir), Şarm el Şeyh (Mısır), Bamako (Mali), Abican (Fildişi Sahili), Kinşasa (Kongo Demokratik), Duala (Kamerun), Lusaka (Zambiya), Librevil (Gabon), Antananarivo (Madagaskar), Zanzibar (Tanzanya), Komorlar, Cİbuti, Abuja (Nijerya), Asmara (Eritre), Maurityus, Konakri (Gine), Durban (Güney Afrika), Luanda (Angola)..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro.. ~ 12 yıl önce
afrika ülkeleri Türkiye için son derece ekonomik değer taşımaktadır yeni pazar, yeni ülke demektir.. avrupanın bütün sömürge ülkelerinin havayolları direct seferleri vardır,, mesela, air france, klm, luftansa, brüksel, austurya, british hepsnin kendi ülkelerinden direct seferleri vardır thy de sefer koyması faydalı olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000