24 Ağustos 2011, Çarşamba 12:10:18

THY SEFERBER OLDU...

Türk Hava Yolları uçuşlarında Somali için yardım toplamaya başladı...
  • çok istiyorlarsa kotil amerika daki topçu da üsküdar daki villalarını satsınlar bağoşlasınlar kampanyaya görelim samimiyetlerini...
  • hani bu ülkede kriz vardı?? 2 günde 350 trilyon para toplandı..peki aynı şeyi kendi insanımız için neden yapmıyoruz?? örneğin şehitlerin ailelerine, gazilere o paralarla ev yapıp vermiyoruz veya yine ev yapıp maliyetine dar gelirlilere satmıyoruz ??? ortalama bir evin maliyeti en fazla 50.000 tl..yap o fiyata kar koymadan sat 30-40 ay taksitle kira öder gibi dar gelirliye olmaz mı??? bu ülkede milyonlarca insan kiracı ev alamıyor hele istanbul da unut gitsin ev almayı..
  • bizim memleketimizde insanlık o kadar kötü durumdaki burdaki fakirle somalide açlıktan derisi kemiklerine yapışmış açlıktan ölmek üzere değil ölen insanlara bir miktar yardımı çok gören var gönderilen yardımlar bizim insanımızın ali cenaplığının belirtisidir unutmayınki zamanında bizde yardıma muhtaç duruma çok zaman düştük vicdanınızı cüzdanınızdan çıkarın artık
  • içine herşeyi alabilecek kadar geniş olanları bırakın bu hükümet hiçbir devlet doyuramaz. Bütün türkiyeyi dolaşıpta görebileceğimiz açlık yok ama, burda görebileceğimiz, zekaya ve akla muhtaç zavallı var ki, bu nedenle bu zavallılara ne kadar yardım etsen azdır
  • Somaliye yardim gondericegine,once kendi fakirlerini doyursa iyi olucak bu hukumet !!! :=)ayrica genis ve dogru dusunen insanlara Irlandali diyeceginize,once at gozluklerinizi cikartinda bi bakin bakalim dolasin butun turkiyeyi de gorun sefaleti,yoksullugu.ama bana bir tane bile kisi cikip bu ulkede fakir,ac,susuz, insan yok diyemez.o zaman turk fakirin somalili fakirden farki kalir mi acaba bi dusunun ???
  • Kontuarlara koymak daha mantıklı değilmi?
  • kafa politika dolu!!kendi adamlari yapsa aferiiinnn cikar...
  • Su Irlandalilar bir gun de olumlu bir sey yazsinlar yaw buna da bir kulp takmislar kendilerini ne saniyorlarsa.kerameti kendinden menkul bir kac kisi sayica fazla oldugunu sanmiyorum, bence hep ayni kisiler vazife edinmis yaziyor her halde.
  • köpeğe çarpmamak için ağaçları budayan uçağın masrafları için olmasın....
  • Dunyada bunlar hep var. Unisef icin para toplayan havayollarini hep goruyoruz. Elestiri yapanlar hic ucmuyorlar demekki. Sacma sapan elestiri yapmayin. Insanin iyilige karsi bu kadar on yargili olur mu?
Türk Hava Yolları, Kızılay ile birlikte hareket ederek bir kez daha Somali için seferber oldu. 

Uçaklarında bundan böyle mühürlü ve kilitli kumbaralarla yolculardan yardım toplayacak olan THY, yardımı direkt Somali'ye ulaştıracak. Kampanyanın ilkini İstanbul-Ankara seferinde deneyen THY, yolculardan olumlu tepki aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan THY Genel Müdürü Temel Kotil, 'günde yaklaşık 100 bin yolcu taşıyoruz ve 800 uçuş yapıyoruz. Buradan heraketle günde 1 milyon lira toplamımız imkansız gelmiyor. Yolcuların gerekli hassasiyeti göstereceğine eminim' dedi.
THY SEFERBER OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
çok istiyorlarsa kotil amerika daki topçu da üsküdar daki villalarını satsınlar bağoşlasınlar kampanyaya görelim samimiyetlerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani bu ülkede kriz vardı?? 2 günde 350 trilyon para toplandı..peki aynı şeyi kendi insanımız için neden yapmıyoruz?? örneğin şehitlerin ailelerine, gazilere o paralarla ev yapıp vermiyoruz veya yine ev yapıp maliyetine dar gelirlilere satmıyoruz ??? ortalama bir evin maliyeti en fazla 50.000 tl..yap o fiyata kar koymadan sat 30-40 ay taksitle kira öder gibi dar gelirliye olmaz mı??? bu ülkede milyonlarca insan kiracı ev alamıyor hele istanbul da unut gitsin ev almayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim memleketimizde insanlık o kadar kötü durumdaki burdaki fakirle somalide açlıktan derisi kemiklerine yapışmış açlıktan ölmek üzere değil ölen insanlara bir miktar yardımı çok gören var gönderilen yardımlar bizim insanımızın ali cenaplığının belirtisidir unutmayınki zamanında bizde yardıma muhtaç duruma çok zaman düştük vicdanınızı cüzdanınızdan çıkarın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
içine herşeyi alabilecek kadar geniş olanları bırakın bu hükümet hiçbir devlet doyuramaz. Bütün türkiyeyi dolaşıpta görebileceğimiz açlık yok ama, burda görebileceğimiz, zekaya ve akla muhtaç zavallı var ki, bu nedenle bu zavallılara ne kadar yardım etsen azdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Somaliye yardim gondericegine,once kendi fakirlerini doyursa iyi olucak bu hukumet !!! :=)ayrica genis ve dogru dusunen insanlara Irlandali diyeceginize,once at gozluklerinizi cikartinda bi bakin bakalim dolasin butun turkiyeyi de gorun sefaleti,yoksullugu.ama bana bir tane bile kisi cikip bu ulkede fakir,ac,susuz, insan yok diyemez.o zaman turk fakirin somalili fakirden farki kalir mi acaba bi dusunun ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kontuarlara koymak daha mantıklı değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kafa politika dolu!!kendi adamlari yapsa aferiiinnn cikar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Su Irlandalilar bir gun de olumlu bir sey yazsinlar yaw buna da bir kulp takmislar kendilerini ne saniyorlarsa.kerameti kendinden menkul bir kac kisi sayica fazla oldugunu sanmiyorum, bence hep ayni kisiler vazife edinmis yaziyor her halde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
köpeğe çarpmamak için ağaçları budayan uçağın masrafları için olmasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dunyada bunlar hep var. Unisef icin para toplayan havayollarini hep goruyoruz. Elestiri yapanlar hic ucmuyorlar demekki. Sacma sapan elestiri yapmayin. Insanin iyilige karsi bu kadar on yargili olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000