20 Aralık 2012, Perşembe 08:40:14

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları (THY) tarafından haftada 7 kez düzenlenen Batman-Ankara uçak seferleri 4 Ocak'tan itibaren 11'e çıkacak.
  • Kahramanmaras seferlerinide cikarsinlar 11 THY hep bakanlarin ciktigi illere bu ayriligi yapiyor
  • Bağlayın Kıbrıs Ercandan ,Gaziantebe,İzmire,Antalyaya .Pişman olmazsınız.
  • THY BÜYÜDÜ EVET ÇOK UÇAK VAR ALIYOR AAMA SON 10 YILDA ÇALIŞANLAR İÇİN NE GİBİ BİR GELİŞME OLDU İLERİMİ GİTTİ GERİMİ BAKILDIĞI ZAMAN GERİ GİTTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ SAYIN SEFA İNAN ESKİ BİR PERSONEL OLARAK DEĞERLENDİRME YAPMASI GEREK AMA HERHALDE ODA PAYESİNİ ALDIKİ SESİ ÇIKMIYOR EVET ÖZELLEŞTİRME ADINA YAPILAN ÇALIŞMALAR PERSONELİ HIRPALAMAKTA ŞU AN KAC TÜRLÜ PERSONEL VAR İNCELEYİN TOPLU SÖZLEŞMELERİ DAHİ SALLANMIŞTIR SENFİKA İSE İŞ VERENİN GÜDÜMÜNDE İŞTEN ADAM ATTIRMIŞTIR DERNEKLER İSE ZATEN İŞVERENİN GÜDÜMÜNDE GEREK UTED GEREKSE TALTA SESİZ SEDASIZ PAYELERİNİ ALMIŞLARDIR BUNLARIN HEPSİNİN DELİLLERİNİ SUNARIZ BEYLER ŞİMDİ NASIL AZ PARAYLA İŞ YAPTIRIRIZ HESABI YAPILMAKTADIR
  • Su Anadolujet sacmaligina bir son verin artik. Thy nin Batman ucusu yok. Anadolujet adi altinda Sunexpress ucaklari ve kabin ekibi ucuyor. Tam bir garabe
  • eger bır meydanda yolcu potansıyelı varsa, o meydana sefer planlayan şırket sefer sayısını arttırmalı yada SHGM başka şırketlere o meydan ıcın sefer duzenleme ıznı vermelıdır. mutlaka bırilerının araya gırmesımı gerekır o meydana ılave sefer duzenlenmesı ıcın... ulkemızde pegasus ile başlayan rekabet donemı sayesınde ınsanımız hava yolu ıle ucuza seyahat etme şansını bulmuş ve şırketlerın ucak bıletlerıne sureklı zam yapmalarının onune gecilerek ıstıkrar kazanmasına neden olunmuştur..dolayısı ıle SHGMI BATMAN ICİN BAŞKA SIRKETLERE DE UCUŞ IZNI VERMESI HALINDE batman hattında da rekabet ortamı saglanabılır ve yolcu yıgılmasından dolayı (eger varsa) yolcu magdurıyetı de gıderılmış olur..
  • net söylüyorum uçuşlara talep olsun uçak doluya yakın uçuş yapsın thy sefer koyar yeterki yolcular otobüsü tercih etmesin 1. öncelikle olarak. otobüsler her zaman yolcu bulur onların yolcuları yıllardır vardı bundan sonra da olacaktırda. ancak ekonomiyi canlandırma işi uçaktır işadamı uçakla gider gelir iş o şekilde olur..

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, işadamları ve vatandaşların günlük uçuşların yetersizliğini gündeme getirmesi üzerine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in girişimleri sonucu THY, haftanın 7 günü tek olan Batman-Ankara uçuşları haftanın 4 günü iki sefere çıkarıldı.

THY, yapılan teknik planlamanın ardından 4 Ocak Cuma günü başlayacak ek seferler için bilet satışı başladı.

Ek seferlerle Ankara'dan 18.30'da kalkan ikinci uçak 19.55'te Batman'da olacak, Batman'dan kalkacak aynı uçak 20.30'da Ankara'ya dönecek.

Ek seferlerin şimdilik pazar, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılacağı, mayıs ve haziran ayından itibaren ise haftanın 7 günü yapılmasının planlandığı belirtildi.

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kahramanmaras ~ 11 yıl önce
Kahramanmaras seferlerinide cikarsinlar 11 THY hep bakanlarin ciktigi illere bu ayriligi yapiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Bağlayın Kıbrıs Ercandan ,Gaziantebe,İzmire,Antalyaya .Pişman olmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLİRKİŞİ ~ 11 yıl önce
THY BÜYÜDÜ EVET ÇOK UÇAK VAR ALIYOR AAMA SON 10 YILDA ÇALIŞANLAR İÇİN NE GİBİ BİR GELİŞME OLDU İLERİMİ GİTTİ GERİMİ BAKILDIĞI ZAMAN GERİ GİTTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ SAYIN SEFA İNAN ESKİ BİR PERSONEL OLARAK DEĞERLENDİRME YAPMASI GEREK AMA HERHALDE ODA PAYESİNİ ALDIKİ SESİ ÇIKMIYOR EVET ÖZELLEŞTİRME ADINA YAPILAN ÇALIŞMALAR PERSONELİ HIRPALAMAKTA ŞU AN KAC TÜRLÜ PERSONEL VAR İNCELEYİN TOPLU SÖZLEŞMELERİ DAHİ SALLANMIŞTIR SENFİKA İSE İŞ VERENİN GÜDÜMÜNDE İŞTEN ADAM ATTIRMIŞTIR DERNEKLER İSE ZATEN İŞVERENİN GÜDÜMÜNDE GEREK UTED GEREKSE TALTA SESİZ SEDASIZ PAYELERİNİ ALMIŞLARDIR BUNLARIN HEPSİNİN DELİLLERİNİ SUNARIZ BEYLER ŞİMDİ NASIL AZ PARAYLA İŞ YAPTIRIRIZ HESABI YAPILMAKTADIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karar verin artik ~ 11 yıl önce
Su Anadolujet sacmaligina bir son verin artik. Thy nin Batman ucusu yok. Anadolujet adi altinda Sunexpress ucaklari ve kabin ekibi ucuyor. Tam bir garabe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul Batman var ~ 11 yıl önce
Yorumlari dogru yapalim TK Ist-Batman her gun direkt ucuyor anadolu Jet Ankaradan.Artan sefer sayisi da Istanbuldan TK ucusu isterseniz yazmadan web e bir goz atin
istanbullu batman'a ~ 11 yıl önce
"THY, haftanın 7 günü tek olan Batman-Ankara uçuşları haftanın 4 günü iki sefere çıkarıldı" yukarıdaki cümleden ne anlıyorsunuz? anadolu jet nerede yazıyor?
@2 ye ~ 11 yıl önce
@2 saçmalamış!!!!!!!111!!!!11!!
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
eger bır meydanda yolcu potansıyelı varsa, o meydana sefer planlayan şırket sefer sayısını arttırmalı yada SHGM başka şırketlere o meydan ıcın sefer duzenleme ıznı vermelıdır. mutlaka bırilerının araya gırmesımı gerekır o meydana ılave sefer duzenlenmesı ıcın... ulkemızde pegasus ile başlayan rekabet donemı sayesınde ınsanımız hava yolu ıle ucuza seyahat etme şansını bulmuş ve şırketlerın ucak bıletlerıne sureklı zam yapmalarının onune gecilerek ıstıkrar kazanmasına neden olunmuştur..dolayısı ıle SHGMI BATMAN ICİN BAŞKA SIRKETLERE DE UCUŞ IZNI VERMESI HALINDE batman hattında da rekabet ortamı saglanabılır ve yolcu yıgılmasından dolayı (eger varsa) yolcu magdurıyetı de gıderılmış olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
net söylüyorum uçuşlara talep olsun uçak doluya yakın uçuş yapsın thy sefer koyar yeterki yolcular otobüsü tercih etmesin 1. öncelikle olarak. otobüsler her zaman yolcu bulur onların yolcuları yıllardır vardı bundan sonra da olacaktırda. ancak ekonomiyi canlandırma işi uçaktır işadamı uçakla gider gelir iş o şekilde olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000