17 Aralık 2014, Çarşamba 13:58:36

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.
  • hani thy türkiyenin heryerine ucakcak reklami varya peki neden zonguldak yok ayip ya birinci memlekete bak
  • artirir tabi habom var ama para yok
  • Newyork/Kars uçuşu istiyoruz
  • ya niye bu pegasus hiç stansted disinda ilerleme olmuyor Tum hava yolları diğer meydanlar ucus frekans hep artisla is yapıyorlar bunlardan ses yok şimdiye kadar minimum 4 meydandan uçmak gerekiyordu kocaman Türkiye 50 milyon turist geliyor bunlar LON-ECN hatla eski kafayla gider. neler oluyor nasıl bir ticaret anlayası bu hiç kimse anlayamaz komik bir durum
  • iki kiside bakirkoy lutfen..
  • Kahramanmaras-Istanbul sabah aksam seferleri yapilsin Kahramanmarasta 3 gün bayram olur. Köln- Istanbul gece ucusu olsun yil boyunca
  • Bristol veya Cardiff, bir de Belfast'a ucuslar baslayamaz mi?
  • Karaelmasa katılıyorum yaptı yorumuna nedense Zonguldak a THY neden uçmuyor? Yurt dışında büyük bir temsil var Batı Karadenizden. Bir açıklama bekliyoruz!!!
  • Mallorca-Kahramanmaraş hattını 2015 yaz sezonunda bekliyoruz lütfen.yunan adalarından bıktık artık biraz espana yapalım :)
  • Gayet başarılı bir çok sefer bu hat üzerinde gidip geldim. Fakat a321 ile yapıyorlar operasyonu, günde 3 sefer 321ler yerine, 1 sefer olsun 777 olsun daha az maliyetli olmazmı idi?

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Manchester'ın Londra'nın ardından İngiltere'nin en büyük havaalanı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Yılda yaklaşık 22 milyon yolcu, dünyanın 200'den fazla noktasına Manchester havaalanını kullanarak uçuyor. Yaz aylarında, yaz tatilleri dolayısıyla sayılar daha da artıyor. Ocak-Ağustos 2014 döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu sayımız yüzde 18 arttı. THY, Manchester'dan İstanbul'a 25 Mayıs 2015 itibariyle dört ekstra, 22 Haziran 2015 tarihi itibariyle ise üç ekstra uçuş gerçekleştirecektir. Bu da günlük uçuş sayımızı üçe çıkaracaktır."

Engin ayrıca, THY'nin art arda dört yıldır "Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülünü aldığını ve 108 ülkeye uçtuğunu vurguladı. 

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

zonguldak ~ 9 yıl önce
hani thy türkiyenin heryerine ucakcak reklami varya peki neden zonguldak yok ayip ya birinci memlekete bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
artirir tabi habom var ama para yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Newyork/Kars uçuşu istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa saglam ~ 9 yıl önce
ya niye bu pegasus hiç stansted disinda ilerleme olmuyor Tum hava yolları diğer meydanlar ucus frekans hep artisla is yapıyorlar bunlardan ses yok şimdiye kadar minimum 4 meydandan uçmak gerekiyordu kocaman Türkiye 50 milyon turist geliyor bunlar LON-ECN hatla eski kafayla gider. neler oluyor nasıl bir ticaret anlayası bu hiç kimse anlayamaz komik bir durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STN ~ 9 yıl önce
Pegasus Türkiye'de hiçbir özel havayolunun yapamadığını yaparak hergün Lefkoşa kalkışlı 2 bazı günler 3 (İzmir bağlantılı) Londra seferi gerçekleştiriyor. Bu da yaklaşık 550 koltuk kapasitesi demek. Komik olan hiçbir şey yok bence. Ortada bir başarı var.
iki ~ 9 yıl önce
iki kiside bakirkoy lutfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 9 yıl önce
Kahramanmaras-Istanbul sabah aksam seferleri yapilsin Kahramanmarasta 3 gün bayram olur. Köln- Istanbul gece ucusu olsun yil boyunca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bristol veya Cardiff, bir de Belfast'a ucuslar baslayamaz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Karaelmasa katılıyorum yaptı yorumuna nedense Zonguldak a THY neden uçmuyor? Yurt dışında büyük bir temsil var Batı Karadenizden. Bir açıklama bekliyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilermi ~ 9 yıl önce
Mallorca-Kahramanmaraş hattını 2015 yaz sezonunda bekliyoruz lütfen.yunan adalarından bıktık artık biraz espana yapalım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gayet başarılı bir çok sefer bu hat üzerinde gidip geldim. Fakat a321 ile yapıyorlar operasyonu, günde 3 sefer 321ler yerine, 1 sefer olsun 777 olsun daha az maliyetli olmazmı idi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000