19 Mayıs 2009, Salı 17:34:50

THY sefer sayısını 10'a çıkarıyor

Türk Hava Yolları (THY) Çin seferlerini haftada 7'den 10'a çıkaracak. THY'nin Çin seferlerinin başlamasının 10. yıl dönümü Pekin'de düzenlenen etkinlikle kutlandı.
  • 10.yil kutlamalari yapildi emegi gecen herkese tesekkurler ama basina ne demeli o kadar fotograf cekildi basin mensuplari oradaydi insan bir fotograf koyar su haberin yanina.
  • Kutluyorum THY yi 2004 yılında, Çin'e haftada 10 sefer yapmak için bu çalışmalara başladılar 5 sene sonra bunu başardılar. Tebrikler.
  • shgm idi doğru, ben sadece thy ile ait her habere kötü yazılan yorumlardan bıktımda ondan :)
  • DHMI kim gidip Çin'de anlaşma yapıcak.SHGM dense belki...Peki bir sorum olucak THY uçak alırken , acaba hiç slotu dert etti mi? Belki bu sefer DHMİ ci arkadaşlar cevap verir....
  • dhmi bu antlaşmayı 4 ay önce yapmıştı, türkiye - çin arasındaki seferlerin 10 (5 pekin 5 şanghay olarak)olması için, şimdiden 7 iken neden 5 e düştü diyen olmasın diye, istesede thy daha fazla sefer istesede koyamaz yani...

THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, Haziran ayının sonunda Pekin ve Şanghay'a ayrı ayrı, haftada beşer sefer yapmaya başlayacaklarını belirtti. Sivrikaya, Pekin'de düzenlenen etkinlikte, Pekin ve Şanghay'a yapılan seferlerin ayrılacağını ve bu yeni uygulamayla Çin seferlerindeki yolcu kapasitesinin yaklaşık yüzde 50 artırılacağını söyledi.

Öte yandan, THY'nin Çin seferlerinin başlamasının 10. yıl dönümü Pekin'de düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinlikte Adana Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Osmanlı kıyafetlerinin sergilendiği bir defile düzenlendi.

THY, haftada üç gün olarak başladığı Pekin uçuşlarını daha sonra beşe çıkardı ve seferler Şanghay'a kadar uzatıldı. THY, halen her gün İstanbul-Pekin ve Şanghay'a sefer yapıyor.

Dünya

THY sefer sayısını 10'a çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
10.yil kutlamalari yapildi emegi gecen herkese tesekkurler ama basina ne demeli o kadar fotograf cekildi basin mensuplari oradaydi insan bir fotograf koyar su haberin yanina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kutluyorum THY yi 2004 yılında, Çin'e haftada 10 sefer yapmak için bu çalışmalara başladılar 5 sene sonra bunu başardılar. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
shgm idi doğru, ben sadece thy ile ait her habere kötü yazılan yorumlardan bıktımda ondan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DHMI kim gidip Çin'de anlaşma yapıcak.SHGM dense belki...Peki bir sorum olucak THY uçak alırken , acaba hiç slotu dert etti mi? Belki bu sefer DHMİ ci arkadaşlar cevap verir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dhmi bu antlaşmayı 4 ay önce yapmıştı, türkiye - çin arasındaki seferlerin 10 (5 pekin 5 şanghay olarak)olması için, şimdiden 7 iken neden 5 e düştü diyen olmasın diye, istesede thy daha fazla sefer istesede koyamaz yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000