10 Ekim 2008, Cuma 09:38:48

THY sefer sayılarını arttırıyor...

Türk Hava Yolları, artan yolcu talebini karşılayabilmek için Barselona ve Hong Kong’a haftalık sefer sayılarını arttırıyor.
  • BU KADAR ACANTELERDEN NEFRET ETMEYİN. BİZLERDE SİZİ MENSUBU BULUNDUĞUNUZ PARTİYE OY VERDİK.REKLAMINIZA THY ACANTELERİ YAZMAK ZORUNUZAMI GİDİYOR. BİZLER SİZLERİ VAR ETTİK. SİZLER HEP BİRLİKTE BİZLERİ YOK EDİNNNNN....

Filosundaki uçak sayısı ve uçaklarındaki doluluk oranı her geçen gün artan Türk Hava Yolları uçtuğu hatlardaki sefer sayılarını talep doğrultusunda arttırmaya devam ediyor. Buna göre 26 Ekim 2008 itibariyle halihazırda haftada 9 sefer icra edilen Barselona haftada 10 sefer, haftada 2 sefer olan Hong Kong ise haftada 4 sefer olarak icra edilecek.

Türk Hava Yolları seferlerine ilişkin ayrıntılı bilgiler Türk Hava Yolları’nın satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve www.thy.com adresinden alınabilir.

THY sefer sayılarını arttırıyor...

Yorumlar

ACNY ~ 16 yıl önce
BU KADAR ACANTELERDEN NEFRET ETMEYİN. BİZLERDE SİZİ MENSUBU BULUNDUĞUNUZ PARTİYE OY VERDİK.REKLAMINIZA THY ACANTELERİ YAZMAK ZORUNUZAMI GİDİYOR. BİZLER SİZLERİ VAR ETTİK. SİZLER HEP BİRLİKTE BİZLERİ YOK EDİNNNNN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000