15 Mart 2010, Pazartesi 15:04:12

THY sayesinde Türk oldular

THY'nin dünya kulüpleriyle olan sponsorluk çalışmaları devam ederken, daha önce açıklanan Manchester United sponsorluğu bugün resmiyete dökülüyor.
  • Büyük Galatasaray'ı unutamayan ingilizler artık THY'yi de unutamayacaklar. Türkiyemin iki büyük markası iz bırakmaya devam ediyor. Galatasaray tüzüğü ne diyor? "Türk olmayan takımları yenmek" THY tüzüğüne de eklemek lazım... "Türk olmayan takımlara Türkiyeyi sevdirmek"
  • GURUR DUYDUM başlığı atan biraderim, uzun zamandır söylenemeyeni söyledin. Aynen öyle katılıyorum sana. Kürdüm çingeneyim fasayım fisoyum demek helal, Türk'üm demek bölücülük, toplumu ayırmak oldu malesef. Niye? Çünkü fetoşta kürt! Duyun ey Allahın cezaları ben de Türk'üm! Hem de iliklerime kadar! Herşey daha güzel olacak ama önce hainlik yolundaki şu kürtleri temizlemek gerekiyor!
  • YAŞASIN YÜCE TÜRK MİLLETİ NE MUTLU TÜRKM DİYENE.TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.YAVAŞ YAVAŞ DÜNYAYA HÜKMETME YOLUNDA İLERLİYORUZ AMA ÖNCE İÇİMİZDEKİ KÜRTLERİ TEMİZLEMEMİZ LAZIM.
  • Sayin ferguson, Herkes Türk olamaz... Türk Olmak okadar basit degil bunu unutma....
  • HALA KAFALARINA İZ BIRAKMIŞIZ YA...BUDA YETER....HAYIRLI OLSUN THY ..GURUR VERDİN...........

İngiltere saati ile 15.00'te yapılacak imza töreni öncesinde dün gece muhteşem bir şov yaşandı. Manchester United-Fulham maçı öncesinde ve devre arasında Old Trafford Stadı'nda THY rüzgarı esti.

Stattaki digital boardlar ve reklam panolarında THY ile gerçekleşen sponsorluğun duyurusu yapılırken, tüm stadı THY reklamları süsledi. Bu özel geceye efsane isim Bobby Charlton da davetli olarak katılırken, çeşitli çekilişlerle taraftarlara hediyeler dağıtıldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Sir Alex Ferguson "Biz de Türk takımı olduk" espirisiyle geceye renk kattı.

Basın mensuplarının "ManU uzun süre yenilmiyor ama bir Türk takımı gelip rekoru yok edip bizi yeniyor. Neden onlarla anlaşma yapıldı" sorusuna "Artık yenmezler" dedi. Alex Ferguson ayrıca Türkiye anılarına da değinirken, İstanbul'da Galatasaray maçına geldiklerinde "Cehenneme hoşgeldiniz" pankartını unutamadıklarını da söyledi.

(Hürriyet)

THY sayesinde Türk oldular

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Büyük Galatasaray'ı unutamayan ingilizler artık THY'yi de unutamayacaklar. Türkiyemin iki büyük markası iz bırakmaya devam ediyor. Galatasaray tüzüğü ne diyor? "Türk olmayan takımları yenmek" THY tüzüğüne de eklemek lazım... "Türk olmayan takımlara Türkiyeyi sevdirmek"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GURUR DUYDUM başlığı atan biraderim, uzun zamandır söylenemeyeni söyledin. Aynen öyle katılıyorum sana. Kürdüm çingeneyim fasayım fisoyum demek helal, Türk'üm demek bölücülük, toplumu ayırmak oldu malesef. Niye? Çünkü fetoşta kürt! Duyun ey Allahın cezaları ben de Türk'üm! Hem de iliklerime kadar! Herşey daha güzel olacak ama önce hainlik yolundaki şu kürtleri temizlemek gerekiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAŞASIN YÜCE TÜRK MİLLETİ NE MUTLU TÜRKM DİYENE.TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.YAVAŞ YAVAŞ DÜNYAYA HÜKMETME YOLUNDA İLERLİYORUZ AMA ÖNCE İÇİMİZDEKİ KÜRTLERİ TEMİZLEMEMİZ LAZIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin ferguson, Herkes Türk olamaz... Türk Olmak okadar basit degil bunu unutma....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HALA KAFALARINA İZ BIRAKMIŞIZ YA...BUDA YETER....HAYIRLI OLSUN THY ..GURUR VERDİN...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000