22 Mayıs 2014, Perşembe 16:07:10

THY SAVUNMALARI ALIYOR!

Hava İş Sendikası'nın eski yönetiminin aldığı kararla geçen yıl 15 Mayıs'ta greve giden kabin memurları zor anlar yaşıyor.
  • Havada hostessiniz yerde garson korkmayın işten atarlarsa starbucks ta calısırsınız
  • Siz turk kimligi altina burunmus hainlersiniz vatan haini turk hava yollarının gerilemesini isteyen kişilerin toynagisiniz
  • Gercekten sevindim hepsini atsınlar bize küfreden uçağı düşsün diye arkamızdan uçağa gecerken bağıran kişilerle şimdi uçuyoruz panpiş mi olacağız?feceden bile atıp sonra donunce tekrar ekleyecek kadar gozu donmuş ınsanlar.birde rozet yaptırmışlar çok marıfet yapmış gıbı aramızda onu takıp fark yaratıyorlar içten içe bölmeye çalışan zaten kendileri atılsınlar ben uds lerde zaten yetersızi içim hiç sızlamadan yazıyorum bütün yaz bodrumda tatıl yapan grevcıler yuzunden 110 saat ucmuş olmamı da gectım bu ınsanlar aıdıyet duygularını kaybetmiş.Aslında onlardan önce şu greve kalkışıp geri dönenler yollansın onlar en zararlıları safları belli değil onlara herşeyi yaptırabilirsin kararları fikirleri yok para ver uçağı kaçırt önce onlar temizlenmeli.hepsı atılsın kapıda adam dolu bıze yediği kaba pisleyen lazım değil.
  • Sayın yorumcular kanun da yer alan işciyi işten çıkarmak için işverene verilen yetikiyi herzaman kötü kullanan yöneticilere mahkemede işçi lehine karar çıkması durumunda o yöneticinin hesap vermesi halinde bunların daha özenle karar vereceği gözlenecekdir. Haksız yere işine son veren yöneticiye cezaayı yaptırımın yanında işçıye ödenen tazminatın birkısmının ilgili yönetici tarafından ödenmesi gibi yaptırımlar olması lazım. ( İŞÇİ HAKSIZ YEREDE ATTILSA MAHKEMELER İŞÇİ LEHİNE KARAR VERİYOR BÜTÜN ÖDEMELER KURUM TARAFINDAN YAPILIYOR) işçiyi atan yönetici hiç sorumluluk taşımıyor.hezaman haksız kişiye yaptırım olması gerekiyor.
  • hostes maaşları çok düşük , hergün çıkan icatları takip etmek bile o maaşı haketmek için yeterli aslında , işsiz arkadaşlarda burda vakit öldüreceklerine biraz kendilerini geliştirsinler , kurslara falan devam etsinler , iş işten geçmeden !
  • Turkiyedeki vede butun dunyadaki igrenc duzen devam ediyor.. vicdani olmayan birirlerini satarak bi yerlere gelmis olan ve seref yoksunu bazi insanlari yonetime getirmek adet olmus...srn boyle adama mevki verirsen oda bicagi sirtina saplar.. ayip
  • Grev'den geri dönen arkadaşlara özel bir durum söz konusu değil. Her sene yapılan standart uygulama bu. Bir işçi yılda 60 gün rapor alırsa veya devamsızlığı olursa, işveren o işçiden verim alamaz ve savunma ister. Savunması yetersizse işten çıkarır.
  • Bu hükümet gidince THY Uçuş Akademisi'nde dönen dolapları, usulsüzlükleri, Amerika'da verilen eğitimlerde şirketin göz göre göre nasıl zarara uğratıldığı ortaya çıkacak. Kabinci arkadaşlara gelince; dik durun eğilmeyin hepimiz emekçiyiz. 777 capt.
  • GREV DEGIL YAPTIKLARI HALA GREV DIYOSUNUZ BILDIGIN BAS KALDIRMA MAZERET IZINLERINI KULLANIP ISE GELMEME TANTANASI
  • sadece grevcilere mi gönderiliyor çünkü arkadaşıma da geldi ama o grevci degil grevden geride dönmemişti acaba bir hata mı oldu? hayırlısı olsun ama duydugum kadarıyla her mayısta oluyormus devamsızlıgı cok olanlarla ılgılı

Hava İş Sendikası'nın eski yönetiminin aldığı kararla geçen yıl 15 Mayıs'ta greve giden kabin memurları zor anlar yaşıyor.

Geçen yıl Hava İş'in aldığı kararla greve giden kabin memurları, yeni sendika yönetiminin grevi sonlandırması sonrasında tazeleme eğitimleri alarak Türk Hava Yolları'nda tekrar iş başı yapmıştı.

Ancak greve giden personele Türk Hava Yolları tarafından 'verimsizsiniz, savunmalarınızı hazırlayın' yazısı gönderilmişti. AirportHaber'in bugün duyurduğu gelişme sonrası, söz konusu kabin memurlarının Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda savunmalarını vermeye başladığı öğrenildi.

50-60 civarında kabin memuru şu sıralarda savunmalarını hazırlayarak Uçuş İşletme Başkanlığı'na sunmaya başladı.

Greve giden kabin memurlarının endişeli bekleyişi sürerken, THY yönetiminin 'verimsizsiniz' dediği kabin memurlarını işten çıkaracağı iddia ediliyor.

©AirportHaber

THY SAVUNMALARI ALIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havada hostessiniz yerde garson korkmayın işten atarlarsa starbucks ta calısırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siz turk kimligi altina burunmus hainlersiniz vatan haini turk hava yollarının gerilemesini isteyen kişilerin toynagisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi olmuş ~ 10 yıl önce
Gercekten sevindim hepsini atsınlar bize küfreden uçağı düşsün diye arkamızdan uçağa gecerken bağıran kişilerle şimdi uçuyoruz panpiş mi olacağız?feceden bile atıp sonra donunce tekrar ekleyecek kadar gozu donmuş ınsanlar.birde rozet yaptırmışlar çok marıfet yapmış gıbı aramızda onu takıp fark yaratıyorlar içten içe bölmeye çalışan zaten kendileri atılsınlar ben uds lerde zaten yetersızi içim hiç sızlamadan yazıyorum bütün yaz bodrumda tatıl yapan grevcıler yuzunden 110 saat ucmuş olmamı da gectım bu ınsanlar aıdıyet duygularını kaybetmiş.Aslında onlardan önce şu greve kalkışıp geri dönenler yollansın onlar en zararlıları safları belli değil onlara herşeyi yaptırabilirsin kararları fikirleri yok para ver uçağı kaçırt önce onlar temizlenmeli.hepsı atılsın kapıda adam dolu bıze yediği kaba pisleyen lazım değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panpa ~ 10 yıl önce
Senin contalar yanmış kardeş 110 saat uçmaktan hee o 110 saatin grevcilerle alakasıda yok bu yaz yine anlarsın panpiş;)
Hak arama ~ 10 yıl önce
Sayın yorumcular kanun da yer alan işciyi işten çıkarmak için işverene verilen yetikiyi herzaman kötü kullanan yöneticilere mahkemede işçi lehine karar çıkması durumunda o yöneticinin hesap vermesi halinde bunların daha özenle karar vereceği gözlenecekdir. Haksız yere işine son veren yöneticiye cezaayı yaptırımın yanında işçıye ödenen tazminatın birkısmının ilgili yönetici tarafından ödenmesi gibi yaptırımlar olması lazım. ( İŞÇİ HAKSIZ YEREDE ATTILSA MAHKEMELER İŞÇİ LEHİNE KARAR VERİYOR BÜTÜN ÖDEMELER KURUM TARAFINDAN YAPILIYOR) işçiyi atan yönetici hiç sorumluluk taşımıyor.hezaman haksız kişiye yaptırım olması gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astronot ! ~ 10 yıl önce
hostes maaşları çok düşük , hergün çıkan icatları takip etmek bile o maaşı haketmek için yeterli aslında , işsiz arkadaşlarda burda vakit öldüreceklerine biraz kendilerini geliştirsinler , kurslara falan devam etsinler , iş işten geçmeden !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyedeki vede butun dunyadaki igrenc duzen devam ediyor.. vicdani olmayan birirlerini satarak bi yerlere gelmis olan ve seref yoksunu bazi insanlari yonetime getirmek adet olmus...srn boyle adama mevki verirsen oda bicagi sirtina saplar.. ayip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAKKUM ~ 10 yıl önce
Grev'den geri dönen arkadaşlara özel bir durum söz konusu değil. Her sene yapılan standart uygulama bu. Bir işçi yılda 60 gün rapor alırsa veya devamsızlığı olursa, işveren o işçiden verim alamaz ve savunma ister. Savunması yetersizse işten çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu hükümet gidince THY Uçuş Akademisi'nde dönen dolapları, usulsüzlükleri, Amerika'da verilen eğitimlerde şirketin göz göre göre nasıl zarara uğratıldığı ortaya çıkacak. Kabinci arkadaşlara gelince; dik durun eğilmeyin hepimiz emekçiyiz. 777 capt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dik mi duruş?!?! ~ 10 yıl önce
Sevgili kaptanım "dik duruş, eğilmeme, emekçilik" gibi kelimeleri sizden duymak çok güzel de daha geçen sene bu günler ben "kabinci" , grevde dik duruşun kıralını sergilerken siz neredeydiniz acaba? Kinaye yapmıyorum. Cidden soruyorum NEREDEYDINIZ?
PURSER ~ 10 yıl önce
GREV DEGIL YAPTIKLARI HALA GREV DIYOSUNUZ BILDIGIN BAS KALDIRMA MAZERET IZINLERINI KULLANIP ISE GELMEME TANTANASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk saysel ~ 10 yıl önce
sen purser isen benim tanıdığımsın demektir ve sana yazıklar olsun diyorum anlamışsındır sen
kabin ~ 10 yıl önce
sadece grevcilere mi gönderiliyor çünkü arkadaşıma da geldi ama o grevci degil grevden geride dönmemişti acaba bir hata mı oldu? hayırlısı olsun ama duydugum kadarıyla her mayısta oluyormus devamsızlıgı cok olanlarla ılgılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000