05 Kasım 2015, Perşembe 19:11:05

THY: "Şarm el Şeyh'e sadece gündüz uçacağız"

'Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, Mısır'ın Şarm el Şeyh kentine bir süre için yalnızca gündüz uçuşları gerçekleştirme kararı aldıklarını söyledi.
  • Bir cok hava yollari. Sarm el seyh. Seferleri kaldirmis. THY. Kahramandir. Gunduzleri bomba tesir etmez. Gunduz sefer yapiyor. Okadar. Yaziyoruz bu koseye. Afrikaya sefer kaldirin. Vizeleri kaldirin. Ilerde biz gormessek bizim cocuklarin. Basina pkk gibi. Bela olacaklar. Afrlkadan. Ipini koparan turkiyeye geliyor .Evet kuranda yaziyor Rabbimiz. Birlik olun. Bu sekil de birlik cok zor .
  • Tecrübeli kabin memuru ne oldu thy lütfen bunu bir neticelendirin!!
  • İşte tipik bir TÜRK ZİHNİYETİ (Tabi bu terimi mecazi olarak kullanıyorum kimse farklı yerlere çekmesin). Teröristler eylemlerimi gece yaparlar gündüz değil. İşte bu beyinsizler THY yi yönetiyorlar. Ne diyelim. İnsan değeri bu kadar. Almanlar İngilizler korkaklar. Ya bizler.....
  • Bu kararı alan arkadaşı tebrik etmek lazım. Türk mantığına (mantıksızlığına) örnek davranışı ile akademik olarak incelenmeli. 'Sadece gündüz uçacağız, gece uçmayacağız!' Eeee...? Daha emniyetli mi oldunuz??? Harika bir mantık, süper bir yönetici. Bize de bu yakışır.
  • Pgss gece gündüz uçar, merak etmeyin , yolcular mağdur olmaz...
  • CUNKU GUNDUZ BOMBA PATLAMIYOR PATLASA DA COK ISIK SACMIYOR.
  • Seferleri iptal etmeli!!!
  • THY asker kokenli pilotlarina bu denli duveniyor demekki! Gece gorus icin yeterli ekipmana sahip olmadiklari icin gunduz ucurup kesin savas aninda yapilan kacinma manevralarini kullanacaklar, THY de simdi yolcu olarak ucmak lazim. Aksiyona bak ya, - ba ba ba la olum sam geliyor - korkma len bizim pilotlar savastan cikma atlatir - amannn olmadi duseriz fitratimizda olur. Sacmaliga bakarmisin ya, gunduz ucacakmis troller.
  • Gercekten taktir ettim. Atalarimizin bir sözü var gece gezen belaya bulasirmiş. Gündüz vakti roket felan gelse dümeni hemen krip kurtara bilir yolculari. Cok isabetli bir karar olmus. Tebrik ediyorum....
  • Bu habri okuyunca aklıma karadeniz fıkraları geldi. Hani şu Temel bir gün ..... İle başlayan. Yapılan iş / alınan karar değme karadeniz fıkralarına taş çıkaracak nitelikte de, İnşallah thy'nin bu serüveninin sonu da o fıkralardaki gibi tatlı biter.

'Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, Mısır'ın Şarm el Şeyh kentine bir süre için yalnızca gündüz uçuşları gerçekleştirme kararı aldıklarını söyledi.

RİA Novosti haber ajansına konuşan Genç, bir Rus yolcu uçağının önceki cumartesi günü Şarm el Şeyh'ten kalkışından kısa bir süre sonra içindeki 224 kişiyle birlikte Sina Yarımadası'nda düşmesi karşısında THY'nin herhangi bir önlem alıp almayacağına dair soruya şu yanıtı verdi:'Son olaylar nedeniyle THY, havaalanındaki prosedürleri değerlendirmek için Şarm el Şeyh'e uzmanlarını gönderecek. Uzmanların raporlarını sunmasının ardından da uçuşlarımızla ilgili gerekli kararları alacağız. Ancak (Şarm el Şeyh) havaalanındaki durum değerlendirilirken, İstanbul-Şarm el Şeyh seferlerimiz yalnızca gündüz saatlerinde gerçekleşecek.''

BU GECEKİ UÇUŞ İPTAL

Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), Rus Metrojet Havayolları'nın Şarm El Şeyh-St. Petersburg seferini yapan uçağının IŞİD terör örgütü tarafından düşürüldüğü yolundaki iddiaların ardından, bu gece yapılacak Şarm El Şeyh seferini iptal etti.
THY'den yapılan açıklamada, “Şarm El Şeyh uçuşları için alınan karar gereği, bu geceki TK 700-TK 702 İstanbul-Şarm El Şeyh, Şarm El Şeyh-İstanbul seferleri karşılıklı olarak iptal edilmiştir" denildi.

İngiliz ve ABD'li yetkililer Rus yolcu uçağının, içine yerleştirilen bir patlayıcı nedeniyle düşmüş olabileceğini öne sürüyor. Rus ve Mısırlı yetkililer ise terörizmin uçağın olası düşüş nedenlerinden biri olabileceğini ancak şu anda buna inanmak için bir sebep olmadığını söylüyor.

Daha önce İngiltere ve Fransa, yolcu uçağının düşüş nedeni kesinleşinceye kadar Şarm el Şeyh'e direkt uçuş gerçekleştirmeyeceklerini açıklamıştı. Lufthansa gibi bir dizi havayolu şirketi de Şarm el Şeyh'e direkt uçuşları durdurmuştu.

THY: "Şarm el Şeyh'e sadece gündüz uçacağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Havwaii. ~ 8 yıl önce
Bir cok hava yollari. Sarm el seyh. Seferleri kaldirmis. THY. Kahramandir. Gunduzleri bomba tesir etmez. Gunduz sefer yapiyor. Okadar. Yaziyoruz bu koseye. Afrikaya sefer kaldirin. Vizeleri kaldirin. Ilerde biz gormessek bizim cocuklarin. Basina pkk gibi. Bela olacaklar. Afrlkadan. Ipini koparan turkiyeye geliyor .Evet kuranda yaziyor Rabbimiz. Birlik olun. Bu sekil de birlik cok zor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Tecrübeli kabin memuru ne oldu thy lütfen bunu bir neticelendirin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 8 yıl önce
İşte tipik bir TÜRK ZİHNİYETİ (Tabi bu terimi mecazi olarak kullanıyorum kimse farklı yerlere çekmesin). Teröristler eylemlerimi gece yaparlar gündüz değil. İşte bu beyinsizler THY yi yönetiyorlar. Ne diyelim. İnsan değeri bu kadar. Almanlar İngilizler korkaklar. Ya bizler.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk mantığı. ~ 8 yıl önce
Bu kararı alan arkadaşı tebrik etmek lazım. Türk mantığına (mantıksızlığına) örnek davranışı ile akademik olarak incelenmeli. 'Sadece gündüz uçacağız, gece uçmayacağız!' Eeee...? Daha emniyetli mi oldunuz??? Harika bir mantık, süper bir yönetici. Bize de bu yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgst ~ 8 yıl önce
Pgss gece gündüz uçar, merak etmeyin , yolcular mağdur olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cunku ~ 8 yıl önce
CUNKU GUNDUZ BOMBA PATLAMIYOR PATLASA DA COK ISIK SACMIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun thy ~ 8 yıl önce
Seferleri iptal etmeli!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç adam ~ 8 yıl önce
yazıklar olsun diyor yaaa :)))
vay arkadas ~ 8 yıl önce
THY asker kokenli pilotlarina bu denli duveniyor demekki! Gece gorus icin yeterli ekipmana sahip olmadiklari icin gunduz ucurup kesin savas aninda yapilan kacinma manevralarini kullanacaklar, THY de simdi yolcu olarak ucmak lazim. Aksiyona bak ya, - ba ba ba la olum sam geliyor - korkma len bizim pilotlar savastan cikma atlatir - amannn olmadi duseriz fitratimizda olur. Sacmaliga bakarmisin ya, gunduz ucacakmis troller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gündüz gezden ~ 8 yıl önce
Gercekten taktir ettim. Atalarimizin bir sözü var gece gezen belaya bulasirmiş. Gündüz vakti roket felan gelse dümeni hemen krip kurtara bilir yolculari. Cok isabetli bir karar olmus. Tebrik ediyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 8 yıl önce
Bu habri okuyunca aklıma karadeniz fıkraları geldi. Hani şu Temel bir gün ..... İle başlayan. Yapılan iş / alınan karar değme karadeniz fıkralarına taş çıkaracak nitelikte de, İnşallah thy'nin bu serüveninin sonu da o fıkralardaki gibi tatlı biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000