15 Kasım 2009, Pazar 15:14:05

THY ŞAPKASI İLE BİRİNCİ OLDU

DÜNYA bilek güreşi şampiyonlarından Türk sporcu Özgür Kızgın, 32. New York Altın Bilek Şampiyonası’nda karşısına çıkan tüm rakiplerini eleyerek şampiyon oldu...
  • SAYIN AİRPORT HABER YORUMLARIMIZI BİRAZDAHA RAHAT YAZABİLMEMİZ İÇİN 750 KARAKTERİ 1000,NE ÇIKARMANIZI RİCA EDİYORUZ YORUMCULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ;)
  • Arkadaşlar, sefa bey amsterdamda yapılan Avrupa şampiyonasında birinci olmuş ve Cannon film grubunun özel daveti ile Las vegas'a götürülerek hem dünya şampiyonasına hemde Sylvester'in oynadığı Over the Top filminde oynamıştır. Bu dünya şampiyonasında kilosu az olmasına rağmen 140.000 dolar ödüllü ağır siklette yarışmış ve 3.cü olabilmiştir. Özgür Kızgın arkadaşta Las vegas ta yarışacak yani aynı yerde. Özgürü tanıyan varsa sefa beyle konntak kurdursun o yarışma için las vegas ta 20 gün kalmıştı. Ayrıca ikisinin bilek güreşini izlemek bence nefis olurdu.:) Hasan Meydan
  • Sefa başkan; ABD Armwreistling fedaration tarafından yapılan resmi dünya şampiyonosunda serbest kiloda Dünya 3 sü olmuştur. Bilginize.
  • ++++SEFA ,DAN ++++BAHSETMEK İSTİYORUM..A310 KURSUNA BERABER KATILDIK..BEN SPOR OLARAK FUTBOL OYNARDIM..AMSTERDAM GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KULÜBÜNDE TURNUVALARA KATILDIK BU KULÜBÜN CAFE KISMINDA BİR İLAN VARDI ..BİLEK GÜREŞİ ŞANPİYONASI VE ORADA Kİ BU İLANA SEFA BEN KATILIRIM VE ŞANPİYON OLURUM DEDİ ANCAK TÜM ORADA BULUNANLAR SEFA KİLOSUNA BAKARAK ŞAKA YAPIYOR DEDİLER..ANCAK SEFA HOLLANDADA KENDİ KİLOSUNDA PANPİYON OLDU..ANTRENÖRLÜĞÜNÜ BOKSÖR HASAN LA KIYMETLİ HOCAMIZ SAFİ DİNÇ YAPTILAR..İŞTE SEFA KİMSEDEN DESTEK GÖRMEDEN KENDİ BİLEĞİNİN GÜCĞÜ İLE AMERİKAYA RAMBONUN YAPTIĞI ORGANİZASYONA KATILDI..TEKRAR ARKADAŞIMI KUTLUYORUMM..SEVGİLERİMLE SEFA ..SENİN LE ZANFORD SAHİLLERİNDE GÜZEL ANILARIMIZ VARDIR..
  • SEFA BASKAN ANINI YAZ

Tüm rakiplerinin takdirini kazanan Kızgın, neredeyse kendi ağırlığının iki katı olan ve dünya ağırlık kaldırma şampiyonu 172 kilodaki Shawn Lattimer’in bileğini iki saniyede bükünce, hem izleyicileri, hem de turnuvaya katılan diğer sporcuları hayrete düşürdü. Turnuvanın en çekişmeli maçı olarak değerlendirilen karşılaşmada Shawn Lattimer, “Çok güçlüsün adamım, çok güçlü” diyerek Türk sporcuya övgüler yağdırdı. Turnuvanın kendisi için “bir antrenman” olduğunu söyleyen Özgür Kızgın, “Ocak ayında Las Vegas’ta yapılacak şampiyonaya hazırlanıyorum. Galip geldiğim için mutluyum. Shawn Lattimer, benim klasmanımda değil, ama özel bir turnuva olduğu için kendisiyle karşılaştım. Ben 90 kiloyum, o 172. Türk’ün bileğinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ispatladım. Bana destek olan Türk Hava Yolları ve Turkish American Sports Club’a teşekkür ederim” dedi. New York Bilek Güreşi Vakfı tarafından organize edilen ve New York’un en eski spor organizasyonu olanturnuvaya 80 sporcu katıldı.


Habertürk

THY ŞAPKASI İLE BİRİNCİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN AİRPORT HABER YORUMLARIMIZI BİRAZDAHA RAHAT YAZABİLMEMİZ İÇİN 750 KARAKTERİ 1000,NE ÇIKARMANIZI RİCA EDİYORUZ YORUMCULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, sefa bey amsterdamda yapılan Avrupa şampiyonasında birinci olmuş ve Cannon film grubunun özel daveti ile Las vegas'a götürülerek hem dünya şampiyonasına hemde Sylvester'in oynadığı Over the Top filminde oynamıştır. Bu dünya şampiyonasında kilosu az olmasına rağmen 140.000 dolar ödüllü ağır siklette yarışmış ve 3.cü olabilmiştir. Özgür Kızgın arkadaşta Las vegas ta yarışacak yani aynı yerde. Özgürü tanıyan varsa sefa beyle konntak kurdursun o yarışma için las vegas ta 20 gün kalmıştı. Ayrıca ikisinin bilek güreşini izlemek bence nefis olurdu.:) Hasan Meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa başkan; ABD Armwreistling fedaration tarafından yapılan resmi dünya şampiyonosunda serbest kiloda Dünya 3 sü olmuştur. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
++++SEFA ,DAN ++++BAHSETMEK İSTİYORUM..A310 KURSUNA BERABER KATILDIK..BEN SPOR OLARAK FUTBOL OYNARDIM..AMSTERDAM GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KULÜBÜNDE TURNUVALARA KATILDIK BU KULÜBÜN CAFE KISMINDA BİR İLAN VARDI ..BİLEK GÜREŞİ ŞANPİYONASI VE ORADA Kİ BU İLANA SEFA BEN KATILIRIM VE ŞANPİYON OLURUM DEDİ ANCAK TÜM ORADA BULUNANLAR SEFA KİLOSUNA BAKARAK ŞAKA YAPIYOR DEDİLER..ANCAK SEFA HOLLANDADA KENDİ KİLOSUNDA PANPİYON OLDU..ANTRENÖRLÜĞÜNÜ BOKSÖR HASAN LA KIYMETLİ HOCAMIZ SAFİ DİNÇ YAPTILAR..İŞTE SEFA KİMSEDEN DESTEK GÖRMEDEN KENDİ BİLEĞİNİN GÜCĞÜ İLE AMERİKAYA RAMBONUN YAPTIĞI ORGANİZASYONA KATILDI..TEKRAR ARKADAŞIMI KUTLUYORUMM..SEVGİLERİMLE SEFA ..SENİN LE ZANFORD SAHİLLERİNDE GÜZEL ANILARIMIZ VARDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEFA BASKAN ANINI YAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000