15 Şubat 2016, Pazartesi 10:09:17

THY Sao Paulo uçağında bomba notu (Güncellendi)

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sao Paulo seferini yapacak uçağının tuvaletinde yine bomba notu bulundu.
  • ya insanlar ne istiyor thy'dan. rahat birakin. bidaha yapmayin. kizilcak bir durum varya
  • yolcuya en başta kalemi biz dağıtıyoruz...o kalemlerin kalkması gerekiyor...x-ray den geçerken nasıl hindistan sana çakmak sokmayı yasaklıyorsa sende kalem sokmayı yasaklayacaksın...işlerine geliyorsa güzel kardeşim...nereye gidiyorsa oraya inince bi zahmet gümrükte alır kalemini doldurur...beni ilgilendirmiyor...ben formunu veririm ne yapıyorsa yapar...
  • Gozune hos gozuken kabin ekibesine ithaf ederek yazdi o notu, hemen pesin hukum vermeyelim. Bazi kabin ekibesinin masallahi var yani.
  • uçak inmiştir sonuç ne oldu?? ispanya polisi bu şahsı gözaltına almış mı?? son durum nedir airporthaber?
  • Peki bu yolcu yu malum şirket bundan sonraki ucuslarinda kabul edecekmi?
  • THY ekipleri artık ilkyardım kadar bomba eğitimi falan aslında.Her hafta bir bombacımız var.
  • ya bomba patlasa nolcak? bir şey olmaz. adam fake belli. bomba koyan bomba koydum diye yazar mı ya? hiç mi insan psikolojisinden anlamıyorsunuz???
  • hahahah inşallah göz altına alınır :) deli cesareti varmış adamda :)) umarım ispanya polisi gereken özeni gösterip thy'yi dikkate alıp gereken cezayı ab yasaları hükmünde verir....
  • Bu haberde çok önemli bir ayrıntı var. Demekki bir yolcu olarak bize ayrılan bir koltuğu kesinlikle başkasına vermemeliyiz. Başkası sizin koltuğunuza oturup çöp kağıdına bomba yazsa demekki o koltuğun parasını vermiş yolcu sorumlu olacak. Ayrıca uçakların niye her noktasına kamera koymazlar ?
  • bu tip olaylar heralde sistemli bir şekilde yapılıyor şirkete zarar vermek amacıyla

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, bugün saat 09.05'te İstanbul'dan Sao Paulo'ya gidecek TK 15 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçakta bomba notu bulundu.

Uçakta güvenlik kontrolü yapıldı. Herhangi bir bomba unsuruna rastlanmadığı ve uçağın şu sıralarda kapı kapattığı öğrenildi.

10.20:

Airporthaber, uçaktaki bomba notunun ayrıntılarına ulaştı. THY kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Seul'den İstanbul aktarmalı olarak Madrid'e giden bir yolcunun Seul'den gelirken oturduğu koltuğun cebindeki çöp kağıdına "bomb" "08.00" şeklinde yazı yazdığı, yolcu indikten sonra temizlik sırasında notun farkedildiği öğrenildi. THY'nin bomba notu bıraktığı uçaktan indikten sonra Madrid uçağına bindiği ve THY'nin sözkonusu yolcunun Madrid'de gözaltına alınması için girişimde bulunduğu kaydedildi.

Airporthaber.com

THY Sao Paulo uçağında bomba notu (Güncellendi)

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

pinar ~ 8 yıl önce
ya insanlar ne istiyor thy'dan. rahat birakin. bidaha yapmayin. kizilcak bir durum varya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinore ~ 8 yıl önce
Pinar arkadasimizi rahat birakin
çözüm ~ 8 yıl önce
yolcuya en başta kalemi biz dağıtıyoruz...o kalemlerin kalkması gerekiyor...x-ray den geçerken nasıl hindistan sana çakmak sokmayı yasaklıyorsa sende kalem sokmayı yasaklayacaksın...işlerine geliyorsa güzel kardeşim...nereye gidiyorsa oraya inince bi zahmet gümrükte alır kalemini doldurur...beni ilgilendirmiyor...ben formunu veririm ne yapıyorsa yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cozum ??? ~ 8 yıl önce
muhtesem bir oneri tebrikler! kalemleri hemen yasaklayalim peki ya adam yaziyi evinde,orda burda yazip,cizip,hazirlayip cantasinda,cebinde bilmem neresinde getirip ucaga birakirsa ne yapalim onun icin ne onerirsin muhtesem zekali arkadas ?
Belki ~ 8 yıl önce
Gozune hos gozuken kabin ekibesine ithaf ederek yazdi o notu, hemen pesin hukum vermeyelim. Bazi kabin ekibesinin masallahi var yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şuursuz ~ 8 yıl önce
Orada calisan insanlarin birilerinin eşleri kardeşleri olabileceği hic aklina gelmiyor mu senin su elinde tuttugun telegon kadar aklin yok senin belli
Belki ~ 8 yıl önce
Zamanında annenizinde maşallahı varmış babanız ya da babalarınız kaçırmamış fırsatı, oluyor böyle şeyler.
belkiye yazan ~ 8 yıl önce
esmer bomba sarışın bomba gibi lakaplardan bahsetmek istemiş ve güzel gözüken demiş ama sen şahsa babalarınız yazmışsın. ayıp etmissin. bir insanın kaç tane babası olabilir ki? ama dervişin fikriyle zikri aynıdır. senin için pis. aklından geçenleri başkasının üzerinden yazmışsın.
.. ~ 8 yıl önce
uçak inmiştir sonuç ne oldu?? ispanya polisi bu şahsı gözaltına almış mı?? son durum nedir airporthaber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabbar ~ 8 yıl önce
Peki bu yolcu yu malum şirket bundan sonraki ucuslarinda kabul edecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MissPilotKorea ~ 8 yıl önce
THY ekipleri artık ilkyardım kadar bomba eğitimi falan aslında.Her hafta bir bombacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lol ~ 8 yıl önce
ya bomba patlasa nolcak? bir şey olmaz. adam fake belli. bomba koyan bomba koydum diye yazar mı ya? hiç mi insan psikolojisinden anlamıyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
hahahah inşallah göz altına alınır :) deli cesareti varmış adamda :)) umarım ispanya polisi gereken özeni gösterip thy'yi dikkate alıp gereken cezayı ab yasaları hükmünde verir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK ÖNEMLi Aman Dikkat ~ 8 yıl önce
Bu haberde çok önemli bir ayrıntı var. Demekki bir yolcu olarak bize ayrılan bir koltuğu kesinlikle başkasına vermemeliyiz. Başkası sizin koltuğunuza oturup çöp kağıdına bomba yazsa demekki o koltuğun parasını vermiş yolcu sorumlu olacak. Ayrıca uçakların niye her noktasına kamera koymazlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
bu tip olaylar heralde sistemli bir şekilde yapılıyor şirkete zarar vermek amacıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000