29 Aralık 2008, Pazartesi 21:55:36

THY Şanlıurfa'ya inemedi

Kutsal topraklardan dönen hacıları taşıyan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, kar yağışı ve sis nedeniyle Şanlıurfa yerine Gaziantep'e indi.
  • hak rumuzlu kardesım senın bır kuyruk acın var heralde senın gıbı konusanlar kene durumundadır cok azda olsa senın gıbıler ıcımızde mevcut ama thy senın gıbı bos konusanları dıkkate alıpta ıs yapmaz bızım bır takvımımız var hırs yapma sende rabbımden ıste
  • Bir önceki mesajı yazan arkadaşa hak vermemek elde değil. Bu haber ile ilgili olarak; Hacılar, okuyup üfleseydi sis mis kalmazdı. Uçak Hacı taşımaz. Yolcu taşır.
  • 777 apronu karistirdi sizde daha haberi yok. izinsiz pushback yapan ucak apronu karistirdi. geri geri giderken baska bir ucaga kuyruktan carpmasina ramak kaldi.
  • ya bu thy ne kadar mükemmel bir şirkettir ki, yarısı çalışmayan bir şirkete iyilik yapıp özel sigorta yaptırıyor. kene gibi yapışmış insanlar var Thy'ye. Dışarıda özel sektörde parasını aydan aya alamayan, evine çocuğuna ekmek parasını zar zor götürenler var iken.İnsallah Thy bu kenelerden kurtulur. Yazıktır günahtır. insan akşam kafasını yastığa koyunca bir düşünür, bugünkü maaşımı haketttim mi diye. Allah yardım etsin dışarıdaki insanlara, Thy'de olup çalışmadan sefa sürüp kıymetini bilmeyenlere de Allah merhamet etsin. Bu insanlar hala aramızda gözümüzün içine baka baka zerre kadar çalışmıyorlar.

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinden havalanan 193 hacının bulunduğu THY'a ait uçak, kar ve sis nedeniyle Şanlıurfa Havaalanı'na inemedi. Bunun üzerine uçak Gaziantep'e yönlendirildi. Şanlıurfalı hacıları taşıyan uçak, Gaziantep Havaalanı'na saat 14.55'de sorunsuz iniş yaptı.

Hacılar, otobüslerle memleketleri Şanlıurfa'ya gönderildi.

Öte yandan THY'nin Şanlıurfa-Ankara seferi de kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

THY Şanlıurfa'ya inemedi

Yorumlar

ekmek ~ 15 yıl önce
hak rumuzlu kardesım senın bır kuyruk acın var heralde senın gıbı konusanlar kene durumundadır cok azda olsa senın gıbıler ıcımızde mevcut ama thy senın gıbı bos konusanları dıkkate alıpta ıs yapmaz bızım bır takvımımız var hırs yapma sende rabbımden ıste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airone ~ 15 yıl önce
Bir önceki mesajı yazan arkadaşa hak vermemek elde değil. Bu haber ile ilgili olarak; Hacılar, okuyup üfleseydi sis mis kalmazdı. Uçak Hacı taşımaz. Yolcu taşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorlubey ~ 15 yıl önce
777 apronu karistirdi sizde daha haberi yok. izinsiz pushback yapan ucak apronu karistirdi. geri geri giderken baska bir ucaga kuyruktan carpmasina ramak kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAK ~ 15 yıl önce
ya bu thy ne kadar mükemmel bir şirkettir ki, yarısı çalışmayan bir şirkete iyilik yapıp özel sigorta yaptırıyor. kene gibi yapışmış insanlar var Thy'ye. Dışarıda özel sektörde parasını aydan aya alamayan, evine çocuğuna ekmek parasını zar zor götürenler var iken.İnsallah Thy bu kenelerden kurtulur. Yazıktır günahtır. insan akşam kafasını yastığa koyunca bir düşünür, bugünkü maaşımı haketttim mi diye. Allah yardım etsin dışarıdaki insanlara, Thy'de olup çalışmadan sefa sürüp kıymetini bilmeyenlere de Allah merhamet etsin. Bu insanlar hala aramızda gözümüzün içine baka baka zerre kadar çalışmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000