15 Mayıs 2013, Çarşamba 10:47:52

THY SAMSUN-ANKARA UÇAĞI HAVADAN GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları'nın Samsun-Ankara seferini yapan uçağı teknik arıza sebebiyle kalkıştan sonra Samsun'a geri döndü.
  • bakıyorumda yazık grev yapılmasını isteyen o kadar çok insan var ki thy zarar görsün bu kadar büyümüş bir havayolunu içerden vurmaya buna derler osmanlıyı da dışarı değil kendi içindeki kendi insanları vurdu tıpkı şu an thy de olduğu gibi yazık tabi bu gibi insan demek doğru olmaz neye kime zarar veriyorsun bir vatandaş olarak greve karşıyım sendikaya karşıyım yunanistanı sendikalar kurtaramadı sorarım size avrupayı sendikalar kurtaramadı sorarım size sendika eşittir felaket demek hikaye demek. bugün türkiyede tekstil sektörü çok büyüktü ama son 20 senede battı neden sendikalar ve grevler yüzünden sonra ne oldu binlerce işsiz geziyor sırf sendikalar alsın şimdi bunları thy işden çıkarılan 305 kişi içinde yargı sürece beklenecek o kadar sonuca göre hareket edilir..
  • Sakın Samsun a giden uçuş ekipleri iş bırakmış ve otobüsle İstanbul a dönüyor olmasın?
  • Önce insan olmalıyız ve insanca düşünüp yazmalıyız. Eline kalem alan herkesi aynı kefeye koymamalıyız. Allah'a şükür salimen inmişler.
  • geçmiş olsun, herhalde Ankara'dan yedek uçak gidecek.
  • Samanyolu tv : uçuşlar sorunsuz devam ediyor... Bir tek teknik ekip çalışmıyor o da önemli değil :)))

THY'ye ait TK 7133 sefer sayılı Samsun-Ankara uçağı teknik bir arıza sebebiyle kalkıştan sonra Samsun Havalimanı'na geri döndü. Uçağın Samsun'a sorunsuz şekilde indiği belirtildi. 

Uçağın arızasının giderilmesi için teknik ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü kaydedilirken yolcular terminale alındı.

Airporthaber.com

THY SAMSUN-ANKARA UÇAĞI HAVADAN GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

camaroth ~ 11 yıl önce
bakıyorumda yazık grev yapılmasını isteyen o kadar çok insan var ki thy zarar görsün bu kadar büyümüş bir havayolunu içerden vurmaya buna derler osmanlıyı da dışarı değil kendi içindeki kendi insanları vurdu tıpkı şu an thy de olduğu gibi yazık tabi bu gibi insan demek doğru olmaz neye kime zarar veriyorsun bir vatandaş olarak greve karşıyım sendikaya karşıyım yunanistanı sendikalar kurtaramadı sorarım size avrupayı sendikalar kurtaramadı sorarım size sendika eşittir felaket demek hikaye demek. bugün türkiyede tekstil sektörü çok büyüktü ama son 20 senede battı neden sendikalar ve grevler yüzünden sonra ne oldu binlerce işsiz geziyor sırf sendikalar alsın şimdi bunları thy işden çıkarılan 305 kişi içinde yargı sürece beklenecek o kadar sonuca göre hareket edilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkiye ~ 11 yıl önce
sen bu miilet bu çalısan thy acıklasın zarar ediyorum diye bak kac kişi maaslarını verir gör ben ce herkes feda eder 4 5 maas sahtekarlık yapılmasın herkes sıdık yarısı yapılmasın oyun kurup oynanı yor sahtekarlıgın luzumu yok ınsanlar hak tan bahsediyor oturun uzlasın ...ozveri ili calısanlarını zora sokmak hak değil thy kuruma hayınlıktır
rm ~ 11 yıl önce
Sakın Samsun a giden uçuş ekipleri iş bırakmış ve otobüsle İstanbul a dönüyor olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
şahsiyet fukarası seni
Kader ~ 11 yıl önce
Önce insan olmalıyız ve insanca düşünüp yazmalıyız. Eline kalem alan herkesi aynı kefeye koymamalıyız. Allah'a şükür salimen inmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ua ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun, herhalde Ankara'dan yedek uçak gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Samanyolu tv : uçuşlar sorunsuz devam ediyor... Bir tek teknik ekip çalışmıyor o da önemli değil :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
:)))) komedi
HPM900 ~ 11 yıl önce
Samanyolu herhalde kendi ekibini gönderecek Teknik teki bu sıkıntıyı gidermek için!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000