23 Aralık 2012, Pazar 10:12:00

THY SALZBURG'U GÖZÜNE KESTİRDİ

Türk Hava Yolları, Viyana'da elde ettiği başarı performansın ardından Avusturya'nın Salzburg kentini de gözüne kestirdi.
  • Innsbrucka da ucunda bizi Münihten kurtarin. Innsbrucklu
  • Gasteciler oyle yazmis inanmayin her gasteciye ve okudugunuza..
  • bildim bileli yıllardır salzburg acılacak denıyor.hala beklıyorum.bu sefer gercekten acılırsa yenı atanan muduru gıdıp sahsen tebrık ederım!!! gercı adam el attıgı butun ıslerı tamamlıyor, bakalım artık!!
  • SXS olarak Salzburg'a yillardir Antalya'dan direk ucuyoruz :) hemde tarifeli
  • Düsseldorf Köln arasida araba ile 45 dakika. Neden iki sehire ayri ucus var? Ayrica Lufthansa'da Bratislava' ya ucus düzenliyor. Günde en az bir ucus olmasi sart Slovakya nin baskentine. Ayrica bu sehirin ve cevresinin gelir düzeyi Viyana nin gelir düzeyi ile hemen hemen ayni. Bir arastirin bakalim. Bu potansiyeli göremeyen bilmeden konusmus olmuyorda benmi bilmeden konusmus oluyorum simdi? Bravo.
  • Neden Bratislava´yi göz ardi ediyor THY? Bilen varmi? Bu sehrin nüfusu 500 bin ve ayrica gelir düzeyi avrupa ortalamasinin bir hayli üzerinde. Buraya sefer düzenlememeli biraz sasirtici. Viyana´dan saygilar.
  • Salzburga ucun en az dört uluslararasi sirket var.özellikle kis mevsiminde rusyadan cok yolcu tasir.
  • BA Londra'dan zaten direct ucuyor Salzburg'a, LH'da Frankfurt'tan. Nasil oluyorda THY ilk uluslararasi havayolu sirketi oluyor.
  • ve nihayet salzburg unutulmadi bu cok gurur verici bisey almanlar cok ´memnun arastirdim ve keske zafere de direk ucurabilse thy
  • Salzburb,Graz'dan sonra 3.sırada yer alır.Kış sporları merkezi innsbruck'dır.oraya salzburg'dan otoyol ve demiryoluyla kolayca ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları (THY), 300 bine yakın Türk'ün yaşadığı Avusturya'ya odaklandı. Ülkeye Viyana üzerinden yaptığı seferlerde büyük atılım gerçekleştiren THY, önümüzdeki yıl bahar döneminde Salzburg'a uçacak.

Sanat ve kültür başkenti olarak bilinen Viyana'ya sefer sayısını haftada 35'e çıkaran THY, 2012'de business ve ekonomi uçuş oranını yüzde 30 artırarak toplam 320 bin yolcu kapasitesine ulaştı.

İstanbul'dan günde 4, haftada 28 kez Viyana uçuşu gerçekleştiren THY, yüzde 74 doluluk oranını yakalayarak Türkiye'den Avusturya'ya giden toplam yolcunun 3'te 2'sini taşıdı.

THY Viyana Müdürü Recep Emanet, Salzburg'a direkt uçuş başlatan ilk uluslararası havayolu şirketi olacaklarını söyledi.

Emanet, "Salzburg, kış sporları, müzik festivali ve açık hava konserleriyle Avrupa'nın kültür beşiklerinden biri" dedi. 

THY SALZBURG'U GÖZÜNE KESTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Innsbrucka da ucunda bizi Münihten kurtarin. Innsbrucklu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
szg ~ 11 yıl önce
Gasteciler oyle yazmis inanmayin her gasteciye ve okudugunuza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
viyanalı ~ 11 yıl önce
bildim bileli yıllardır salzburg acılacak denıyor.hala beklıyorum.bu sefer gercekten acılırsa yenı atanan muduru gıdıp sahsen tebrık ederım!!! gercı adam el attıgı butun ıslerı tamamlıyor, bakalım artık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ~ 11 yıl önce
SXS olarak Salzburg'a yillardir Antalya'dan direk ucuyoruz :) hemde tarifeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11:14 e ~ 11 yıl önce
Düsseldorf Köln arasida araba ile 45 dakika. Neden iki sehire ayri ucus var? Ayrica Lufthansa'da Bratislava' ya ucus düzenliyor. Günde en az bir ucus olmasi sart Slovakya nin baskentine. Ayrica bu sehirin ve cevresinin gelir düzeyi Viyana nin gelir düzeyi ile hemen hemen ayni. Bir arastirin bakalim. Bu potansiyeli göremeyen bilmeden konusmus olmuyorda benmi bilmeden konusmus oluyorum simdi? Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bratislava ~ 11 yıl önce
Neden Bratislava´yi göz ardi ediyor THY? Bilen varmi? Bu sehrin nüfusu 500 bin ve ayrica gelir düzeyi avrupa ortalamasinin bir hayli üzerinde. Buraya sefer düzenlememeli biraz sasirtici. Viyana´dan saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ahmet yesevi ~ 11 yıl önce
viyana ile hallediyor bratislava yolcusunu.
Bratislava ~ 11 yıl önce
Viyana ile arası arabayla 45 dakika olan bir şehre uçuş koyarsa kendi ayağına sıkmış olur. Bilmeden konuşmasak keşke...
bayern ~ 11 yıl önce
Salzburga ucun en az dört uluslararasi sirket var.özellikle kis mevsiminde rusyadan cok yolcu tasir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA ve LH ~ 11 yıl önce
BA Londra'dan zaten direct ucuyor Salzburg'a, LH'da Frankfurt'tan. Nasil oluyorda THY ilk uluslararasi havayolu sirketi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuncay ~ 11 yıl önce
ve nihayet salzburg unutulmadi bu cok gurur verici bisey almanlar cok ´memnun arastirdim ve keske zafere de direk ucurabilse thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Salzburb,Graz'dan sonra 3.sırada yer alır.Kış sporları merkezi innsbruck'dır.oraya salzburg'dan otoyol ve demiryoluyla kolayca ulaşılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000