24 Aralık 2015, Perşembe 16:42:55

THY Sabiha Gökçen'den Dubai'ye bugün başlıyor

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Dubai seferleri bugün başlıyor.
  • Pegasusun nali kirilmis zaten SAW da yalnizken yuksek fiyatlardan cakiyordu, THY geldi ve uctugu tum hatlarda Pegasusun yolcusunu aldi otobus yolculari da Pegausa kaldi, THY SAW da bos ucuyir diyen herhalde buradan THY ile hic ucmamis THY SAW dan uctugu her yere dolu ucuyor daha bunlar Pegasusun iyi gunleri. Yeni actigi hatlarin hepsi ful hangisi bos, akli evvel biri de zarara ucuyor diyor. Bir Almanya iyiymis. Londra uctun mu paket, Roma, Milano ya da Venedik? Bruksel? Amsterdam?Paris? Cogunu gunde ikiye cikartti THY o yuzden atacaksan destekli at. Bu hatlardaki tum elit yolcuyu da aldi. Pegasus kalanlar da ... neyse
  • THY Nisan ayindan itibaren SAW-STO ucuslarina baslayacak diye bir duyum aldim, dogru mudur?
  • Venedike de uçuyor SAW'dan bildiğim kadarıyla.
  • o değil de saw'da ne oldu ne bitti ? güvenli mi şimdi havalimanlarımız ?
  • ESB-AMS lütfen
  • Lan dedim gidilen yer dubai olunca sabihaya o sefer icin airbus koymuslar galiba hahah
  • O değil de dönüş saati kötüymüş, tamam 24 saat Dubai yatı yapacağız ama, iniş 830 terminalden çıkış 900 olur. Tam trafik vakti eve dönüş yolunda.
  • Bilet baktım emirates 399 usd Thy 599 çıktı siz olsanız hangisinden bilet alırsınız
  • SAW da THY hepsini gecer hele bir de iki frekansa ciktigi zaman Emirates e de Pegaya da nal toplamak duser. Emirates zaten tek frekans fakat buyuk ucak ile uctugu icin zarar yazmaktan baska hic sansi yok. Ancak onemli sorun gecen yil rotar rekorlari kiran SAW boyle giderse kendi rekorunu da o umuzdeki yil kiracak.THY nin yeni ic ve dis hat ucuslari da planlandi olan arada Pegasusa olacak cunku ucus planlamadaki beceriksizlikten ve domino etkisinden dolayi hepsinden fazla rotar yapiyor, yaoacak bir sey yok is Ataturk yogunken rotar mi o da ne diye reklam yapmaya benzemez. Simdi pega icin durum tek kelimeyle acikli " zamaninda ucus mu o da ne?"
  • TK756 ve TK757 uçuş saatleri mükemmel. Bir çok kişi bunu tercih edecektir. Tabi THY yurtdışı bağlantıları sağlamak için gece uçuşlarını tercih ediyor ama çoluk çocuk seyahat eden aileler için bu uçuşlar çok sorunlu. Üstelik işadamları da gündüz Dubai'de yapacakları toplantıları takiben TK757 ile rahatça geri döneceklerinden, yine bu uçuşu tercih edecektir. Kısacası keşke THY haftada 7 frekansı TK756/757'ye verseydi ve bu uçuşlarla hattı açsaydı çok iyi olacaktı.

Dubai seferleriyle birlikte Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan uçtuğu yurt dışı nokta sayısını 26’ya yükseltiyor.

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den icra ettiği yurt dışı uçuşlarını artırmaya devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam, Bakü, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Ercan, Frankfurt, Kiev, Kuveyt, Londra, Milan, Münih, Paris, Tiflis, Tahran, Tel Aviv, Viyana, Roma, Stuttgart, Köln, Barselona, Dammam, Erbil ve Bahreyn, Bağdat’tan sonra Dubai’ye de uçuş başlatacak olan Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sefer yaptığı nokta sayısını 26’ya yükseltiyor.

Bugün başlayacak olan İstanbul Sabiha Gökçen(SAW) – Dubai(DXB) seferleri haftada 7 frekans icra edilecek olup 3 Mart 2016 itibarıyla sefer sayısı 10’a yükselecek. Sabiha Gökçen’den Dubai’ye, tüm vergiler dâhil olmak üzere gidiş dönüş 409 USD’den başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

Dubai’ye ait tarifeli uçuş saatleri:

Uçuş No.

Günler

Başlangıç Tarihi

Kalkış

Varış

TK  758

Her gün

24.12.2015

SAW

21:25

03:50

+1

DXB

TK  759

Her gün

25.12.2015

DXB

05:20

08:35

 

SAW

TK  756

Perşembe, Cuma, Pazar

03.03.2016

SAW

11:15

17:40

 

DXB

TK  757

Perşembe, Cuma, Pazar

03.03.2016

DXB

18:40

21:55

 

SAW

 

THY Sabiha Gökçen'den Dubai'ye bugün başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

nal kirilmis ~ 8 yıl önce
Pegasusun nali kirilmis zaten SAW da yalnizken yuksek fiyatlardan cakiyordu, THY geldi ve uctugu tum hatlarda Pegasusun yolcusunu aldi otobus yolculari da Pegausa kaldi, THY SAW da bos ucuyir diyen herhalde buradan THY ile hic ucmamis THY SAW dan uctugu her yere dolu ucuyor daha bunlar Pegasusun iyi gunleri. Yeni actigi hatlarin hepsi ful hangisi bos, akli evvel biri de zarara ucuyor diyor. Bir Almanya iyiymis. Londra uctun mu paket, Roma, Milano ya da Venedik? Bruksel? Amsterdam?Paris? Cogunu gunde ikiye cikartti THY o yuzden atacaksan destekli at. Bu hatlardaki tum elit yolcuyu da aldi. Pegasus kalanlar da ... neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stockholm ~ 8 yıl önce
THY Nisan ayindan itibaren SAW-STO ucuslarina baslayacak diye bir duyum aldim, dogru mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
27.nokta değil mi? ~ 8 yıl önce
Venedike de uçuyor SAW'dan bildiğim kadarıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
o değil de saw'da ne oldu ne bitti ? güvenli mi şimdi havalimanlarımız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ams ~ 8 yıl önce
ESB-AMS lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente55 ~ 8 yıl önce
Zarat ettirecek bir hat
Airbus ~ 8 yıl önce
Lan dedim gidilen yer dubai olunca sabihaya o sefer icin airbus koymuslar galiba hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 8 yıl önce
O değil de dönüş saati kötüymüş, tamam 24 saat Dubai yatı yapacağız ama, iniş 830 terminalden çıkış 900 olur. Tam trafik vakti eve dönüş yolunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zırt ~ 8 yıl önce
ne cins adamlar var yaa işin bu degil mi
Zırtapoz ~ 8 yıl önce
Ne alakası var yorumunun, gözünle oku
Bmx ~ 8 yıl önce
Bilet baktım emirates 399 usd Thy 599 çıktı siz olsanız hangisinden bilet alırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek anlami var ~ 8 yıl önce
cevap cok basit sadece bir anlami var.THY gi doldurmus Emirates bos
?? ~ 8 yıl önce
THY Fiyatı tl mi
GAZ ~ 8 yıl önce
3-4 tane havan'a gürültülü yellenme muamelesi yaptınız ya kiziroğlu hocam, Allah bildiği gibi yapsın sizi
Thy gecer ~ 8 yıl önce
SAW da THY hepsini gecer hele bir de iki frekansa ciktigi zaman Emirates e de Pegaya da nal toplamak duser. Emirates zaten tek frekans fakat buyuk ucak ile uctugu icin zarar yazmaktan baska hic sansi yok. Ancak onemli sorun gecen yil rotar rekorlari kiran SAW boyle giderse kendi rekorunu da o umuzdeki yil kiracak.THY nin yeni ic ve dis hat ucuslari da planlandi olan arada Pegasusa olacak cunku ucus planlamadaki beceriksizlikten ve domino etkisinden dolayi hepsinden fazla rotar yapiyor, yaoacak bir sey yok is Ataturk yogunken rotar mi o da ne diye reklam yapmaya benzemez. Simdi pega icin durum tek kelimeyle acikli " zamaninda ucus mu o da ne?"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neye dayanarak ? ~ 8 yıl önce
emirates ve pegasus nal toplayacak ?nasıl olacak ? thy nin sabiha gökçenden uçtuğu dış hatların doluluk oranlarına bir baksın. 2 senedir uçuyor sabiha gökçenden dış hatlarda almanya hatları dışında doluluklar yerlerde . dubai evet iyi bir hat ama thy nin anadolu yakası yolcusu avrupaya geçmez anadoludan gider ancak o kadar olur. pegasusun yolcu sayısına etkisi olmaz.iş rekabete geldiği zaman THY nin rekabet gücü çok düşük. güçlü rakiplerle rekabet edemezz. hele pegasus gibi low cost şirketlerle hantal yapısı olan maliyetleri dağlar kadar yüksek thy nin rekabet etme şansı yok. yüz milyon tl'lere varan zararı var sabiha gökçenden thy nin. diğer hatlardan yaptığı karlar ile bu zararı kapatiyor tabiki.
Dubai'li ~ 8 yıl önce
TK756 ve TK757 uçuş saatleri mükemmel. Bir çok kişi bunu tercih edecektir. Tabi THY yurtdışı bağlantıları sağlamak için gece uçuşlarını tercih ediyor ama çoluk çocuk seyahat eden aileler için bu uçuşlar çok sorunlu. Üstelik işadamları da gündüz Dubai'de yapacakları toplantıları takiben TK757 ile rahatça geri döneceklerinden, yine bu uçuşu tercih edecektir. Kısacası keşke THY haftada 7 frekansı TK756/757'ye verseydi ve bu uçuşlarla hattı açsaydı çok iyi olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000