05 Ocak 2016, Salı 10:13:31

THY Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarını artırıyor

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarına yenilerini ekliyor.
  • Shgm tk'nın dışhat uçuşlarına yer açmak için yine harekete geçip genelge yayınlamış. Özetle diyor ki, saw'dan yapılacak dış hat uçuşlara öncelik verilecek, iç hat uçuşlarına izin vermeyin. Danışıklı dövüş işte, ama iki yıldır hergün yamayıp düzeltemedikleri pist çökünce görecem ben onları bakalım shgm / tk ortaklığını kim kurtaracak.
  • Bu hatlar cok dogru Pegasus cok yuksek fiyattan satiyordu, eger SAW dan ucmak isterseniz Pegasusa mahkumdunuz.Cok iyi oldu, emniyet, konfor ve kalite yolun acik olsun Helsinki ve Oslo da baslarsa tadindan yenmez
  • arkadaşım ikinci pist çalışmalararı başladı pendik-havaalını otobanın dan geldinizde yol kenarında bakın çalışmalara başladı.hatta otoban üstüne yapılcak köprünün harfiyatı bitmek zere ne zaman bitecegi belli degil ama çok sayıda iş makinası çalışıyo.
  • 2016 yazında sabiha Gökçen kilit. Motor çalıştırma müsadesi için dahi 1,5 saat beklenecek. Malum , pist başı 06 olacak. İniş trafiğini de dikkate aldığınızda bi bir saat de öyle 2-2,5 saat. ............... Bu arada bu yazdıklarım iyi günler. Bi de bunun LOLO'su ( 2017'si ). ... 2016'da pgs 16 uçak , tk 10 uçak envantere dahil edecek. E bi de 2017 yi düşünün. :))
  • hayirli olsun insallah
  • Tamam gelsin gelsinde Allah rizasi icin su reislerine solesinler 2. Pisti yapsinlar. Su lanet insanlara laf anlatamiyoruz surekli slot insan gibi zamaninda ucup gorevimizi insan gibi yapmak istioruz artik.
  • TK SAWdan özellikle yaz aylarında İzmir,Dalaman,Bodrum ve Antalya uçuşlarında geniş gövdeye geçmeli.
  • THY yerine baska sirket istese izin alamazdi ilave yuk getirmeye. SHGM adaletli davranmiyor.
  • Seve seve artıracak.AHL'de slot mu kaldı.Habire yeni uçak geliyor.
  • sabiha gökçen ikinci pist inşaatı ne oldu? başka bir bahara kaldı gibi

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarına yenilerini ekliyor. 2016 yaz sezonuyla birlikte THY Sabiha Gökçen'den Stockholm, Kopenhag ve Basra'ya uçacak.

THY'nin Stockholm seferlerinin 25 Nisan'da, Kopenhag seferlerinin 30 Mayıs'ta ve Basra seferlerinin ise 2 Mart'ta başlayacağı öğrenildi.

Seferler ile ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.

THY Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarını artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Shgm ~ 8 yıl önce
Shgm tk'nın dışhat uçuşlarına yer açmak için yine harekete geçip genelge yayınlamış. Özetle diyor ki, saw'dan yapılacak dış hat uçuşlara öncelik verilecek, iç hat uçuşlarına izin vermeyin. Danışıklı dövüş işte, ama iki yıldır hergün yamayıp düzeltemedikleri pist çökünce görecem ben onları bakalım shgm / tk ortaklığını kim kurtaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok dogru ~ 8 yıl önce
Bu hatlar cok dogru Pegasus cok yuksek fiyattan satiyordu, eger SAW dan ucmak isterseniz Pegasusa mahkumdunuz.Cok iyi oldu, emniyet, konfor ve kalite yolun acik olsun Helsinki ve Oslo da baslarsa tadindan yenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ya ~ 8 yıl önce
pgs strockholm gidişi geliş 160 tl ye aldım.şehirlerarası otobüs git gel bile daha pahalı.thy bence pgs in ekmegini kesmek için daldı buraya da
pist ~ 8 yıl önce
arkadaşım ikinci pist çalışmalararı başladı pendik-havaalını otobanın dan geldinizde yol kenarında bakın çalışmalara başladı.hatta otoban üstüne yapılcak köprünün harfiyatı bitmek zere ne zaman bitecegi belli degil ama çok sayıda iş makinası çalışıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hep söylüyorum. (pgs km1 ) ~ 8 yıl önce
2016 yazında sabiha Gökçen kilit. Motor çalıştırma müsadesi için dahi 1,5 saat beklenecek. Malum , pist başı 06 olacak. İniş trafiğini de dikkate aldığınızda bi bir saat de öyle 2-2,5 saat. ............... Bu arada bu yazdıklarım iyi günler. Bi de bunun LOLO'su ( 2017'si ). ... 2016'da pgs 16 uçak , tk 10 uçak envantere dahil edecek. E bi de 2017 yi düşünün. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 8 yıl önce
hayirli olsun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgsli memur ~ 8 yıl önce
Tamam gelsin gelsinde Allah rizasi icin su reislerine solesinler 2. Pisti yapsinlar. Su lanet insanlara laf anlatamiyoruz surekli slot insan gibi zamaninda ucup gorevimizi insan gibi yapmak istioruz artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt63 ~ 8 yıl önce
TK SAWdan özellikle yaz aylarında İzmir,Dalaman,Bodrum ve Antalya uçuşlarında geniş gövdeye geçmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
aynen yaz aylarında bodrum,dalaman,antalya,izmir uçuşları hem yetersiz kalıyo bilet zor buluyoz en azından a330 lar gelmiyosa a321 lerle yapın uçuşları.
beyceli ~ 8 yıl önce
THY yerine baska sirket istese izin alamazdi ilave yuk getirmeye. SHGM adaletli davranmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 8 yıl önce
Seve seve artıracak.AHL'de slot mu kaldı.Habire yeni uçak geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 8 yıl önce
sabiha gökçen ikinci pist inşaatı ne oldu? başka bir bahara kaldı gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
ikinci pist şuan dolgu aşamasında inşahata gecilmedi.sabiha gökçen otobanından gidersen görürsün çalışmalar hızla ilerliyo.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000