22 Kasım 2011, Salı 11:30:52

THY RUSYA'YA KANAT AÇTI

Türk Hava Yolları Rusya'da büyüme planları yapıyor...
  • ayda bir aynı başlıklı ve icerikli haber cıkıyor
  • BIRDE HOLLANDA DA KANAT ACSA
  • THY zarar mı edecek? Münafık mısınız, nesiniz? Bu muazzam büyümeyi görmüyor musunuz? Yanlış rakkamları doğru topluyorlar, dediğimizde kimsenin sesi çıkmıyordu.
  • TK417 satisa hala kapalidir. TK7374 de gozukmiyor... Demek ki Rusya'dan izin gelmedi (Ruslar 4. IST slotu almadikca bu izini vermezler her halde). Degil mi Sn. Mefail Deribas? Ucus izni gelmemisse, o zaman nicin buyume planlari kuruyorsunuz? Tabii ki TK'da para cok, Novosibirsk'te para harcamak (yemek, otel, hediyeler vs) cok mantikli bir sey :)
  • 500 milyona yaklasan ve yıl sonuna daha da yükselecek olan zarar rakamlarıyla tk zarara uçmaya devam diyor.kar edemedikten sonra heryere uçmanında bir geregi yok.
  • Bu THY'nin buyume haberlerinden gina geldi.Tamam cok guzel farkli yerlere ucmasi,sefer artisi falan ama fiyatlara bir yansimasi olmuyor ki.Ben binemedikten sonra neye yarar.Biletlerin yanina yaklasilmiyor...
  • Sanırsam Novosibirsk'ten sonra sırada Samara ve Omsk var. 3. nokta olarak da şu şehirlerden biri olabilir; Nizhny Novgorod, Perm, Mahaçkale, Grozny, Nalçık, Murmansk, Yakutsk
  • Nereleri düsünpyorlar bilen var mi? Murmansk, Nizhny Novgorod veya Omsk bence ilgi cekici. Istanbul'u Rusya'nin alternastif kapilarindan biri yapmak bence hem ekonomik, hem politik acidan cok önemli. THY'ye bu konuda basarilar diliyorum.
Türk Hava Yolları Novosibirsk şehrine sefer başlatmayı planlarken bir yandan da Domodedovo seferlerini haftada üç günden haftanın yedi gününe çıkarmayı hedefliyor.
1 Aralık'tan itibaren seferlerin haftada 7'ye çıkarılmak istenmesinin nedeni olarak seferlere olan ilginin yanısıra Ankara üzerinden gerçekleşen seferlerde aktarmalı olarak seyahat eden yolcuların artışı olarak ifade edildi.
 
THY'nin bir diğer hamlesi de Sibirya'nın başkenti Novosibirsk şehrine sefer başlatmak.  Konu ile görüşlerini aktaran THY Rusya Müdürü Mefail Deribaş, Türk Hava Yolları'nın büyüme sürecinde olduğunu ve İstanbul-Novosibirsk seferlerine Şubay ayından itibaren başlamak istediklerini ifade etti. 
 
Rusya'da 7 noktaya uçan THY, Novosibirsk seferinden sonran 8' çıkan destinasyon sayısını 10'a çıkarmayı hedefliyor.
THY RUSYA'YA KANAT AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
ayda bir aynı başlıklı ve icerikli haber cıkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BIRDE HOLLANDA DA KANAT ACSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY zarar mı edecek? Münafık mısınız, nesiniz? Bu muazzam büyümeyi görmüyor musunuz? Yanlış rakkamları doğru topluyorlar, dediğimizde kimsenin sesi çıkmıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TK417 satisa hala kapalidir. TK7374 de gozukmiyor... Demek ki Rusya'dan izin gelmedi (Ruslar 4. IST slotu almadikca bu izini vermezler her halde). Degil mi Sn. Mefail Deribas? Ucus izni gelmemisse, o zaman nicin buyume planlari kuruyorsunuz? Tabii ki TK'da para cok, Novosibirsk'te para harcamak (yemek, otel, hediyeler vs) cok mantikli bir sey :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
500 milyona yaklasan ve yıl sonuna daha da yükselecek olan zarar rakamlarıyla tk zarara uçmaya devam diyor.kar edemedikten sonra heryere uçmanında bir geregi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu THY'nin buyume haberlerinden gina geldi.Tamam cok guzel farkli yerlere ucmasi,sefer artisi falan ama fiyatlara bir yansimasi olmuyor ki.Ben binemedikten sonra neye yarar.Biletlerin yanina yaklasilmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sanırsam Novosibirsk'ten sonra sırada Samara ve Omsk var. 3. nokta olarak da şu şehirlerden biri olabilir; Nizhny Novgorod, Perm, Mahaçkale, Grozny, Nalçık, Murmansk, Yakutsk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nereleri düsünpyorlar bilen var mi? Murmansk, Nizhny Novgorod veya Omsk bence ilgi cekici. Istanbul'u Rusya'nin alternastif kapilarindan biri yapmak bence hem ekonomik, hem politik acidan cok önemli. THY'ye bu konuda basarilar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000