20 Mayıs 2011, Cuma 09:04:44

THY RUSYA'DA HANGİ ŞİRKETİ SATIN ALIYOR?

Rusya'da yolcu sayısını 65 binden 650 bine çıkaran THY ülkenin üçüncü büyük havayolu şirketini satın alıyor...
  • rusyanın üçüncü büyük havayolu hangisi ? bir sürü havayolu var aeroflot,rossiya,S7,Transaero,Ural isminde bir çok havayolu var ve bakalım kim THY nin olacak hadi hayırlısı sevindim açıkçası : )
  • S7, oneworld üyesi. THY alırsa herhalde Star'a geçerler. Bir de Afrika'da şirket alacaklardı.
  • ...
  • KESİN SİBİR DİR.AMA NEDEN AÇIKLAMIYORLAR..S7 Yİ Mİ KOYACAKLAR.DİĞER RUS CHARTER HAVAYOLLARININ GELDİĞİ ŞEHİRLERE.BU DA DEMEKKİ DİĞER RUS HAVAYOLLARINI BİTİRECEKLER.HER ŞEHİR E HEM THY HEM DE S7 BERABER UÇACAKLAR.KESİN BU PLANLARI VAR THY NİN....YAZIK VALLAHİ ÇOK YAZIK...O KADAR ACENTA VAR/PERSONELLERİ VAR.BENCİL THY.NE OLACAK HALLERİ.
  • Armavia'daki Sibir hisseleri çoktan el değiştirmişti. Mevcut haliyle S7, Armavia'ya ortak değil. /pg10
  • S7, geçmiş yıllarda bilançolarda kâr gösterebilmiş olsa da bu yılki borç yükümlülüklerini karşılayamacağını ilân etmişti. Yani kısa ve uzun vadeli borçları iyi yapılandıramamasından dolayı dar boğaza girdi. Bankalar elbette kredilerin ödenmesini istiyor. Bu nedenle hisse satışı yoluna gittiler. Devlet, birkaç sene önce elindeki azınlık hisselerini satmak istemiş ancak alıcı bulamamıştı. THY, acaba kimin elindeki hisseleri alacak? Zaman geçtikçe THY'nin elindeki pazarlık gücü büyüyor. /pg10
  • verilen özellik sadece uçak sayısı ve rusyanın 3.büyük havayolu şirketi olması. 40 uçağı olan tek havayolu da S7 Airlines.Son 3 yılda yolcu sayısı biraz düşmüş. geçen sene 4.8 milyon yolcu taşımış.Filosunda 2-A310, 20-A319, 9-A320, 7-B737, 2-B767 bulunuyor.Filo yaşı 9. Transaero nun 67 uçağı var. Rossiya(Russian) Airlinesın 42 uçağı var ama 3.büyük değil.
  • bu şirketin bi ismi yokmu? gizem yapılmış?
  • S7 Armavia hisselerini 2005 te sattı. Armavia ile ortaklıkları yok.
  • bahsedilen havayolu transaero olsa gerek, özellikleri ona uyuyor... ve hayır thy'nin satın alabileceği bir havayolu değil.
Türk Hava Yolları (THY), Rusya'da hedef büyüttü. Rusya'da sağlanan başarı ve yolcu pazarındaki pastanın büyüklüğü, THY'yi yeni arayışlara yöneltti. Rusya'da 40 uçağı bulunan ve ülkenin 3'üncü büyük havayolu olduğu belirtilen şirket ile THY arasındaki pazarlıklar son aşamasına geldi.

THY'nin Rusya'daki bu havayolu şirketinin yüzde 49 hissesine sahip olarak en büyük ortak haline geleceği ifade edildi.

Rusya pazarında 2005'ten itibaren atağa kalkan THY, 5 yılda hem yolcu, hem de sefer sayısında 10 kat artış sağladı. 2005'te haftada 7 olan sefer sayısını 70'e, yılda 65 bin olan yolcu sayısını da 650 bine çıkardıklarını belirten THY Moskova Genel Müdürü Mefail Deribaş, "Moskova ve Türkiye arasındaki uçuş ağı, gün geçtikçe güçleniyor. Tanıtım ataklarıyla yüzde 75 doluluk oranını yakaladık. THY, Rusya'da en bilinen ve en beğenilen havayolu şirketlerinden biri" dedi.
THY RUSYA'DA HANGİ ŞİRKETİ SATIN ALIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
rusyanın üçüncü büyük havayolu hangisi ? bir sürü havayolu var aeroflot,rossiya,S7,Transaero,Ural isminde bir çok havayolu var ve bakalım kim THY nin olacak hadi hayırlısı sevindim açıkçası : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
S7, oneworld üyesi. THY alırsa herhalde Star'a geçerler. Bir de Afrika'da şirket alacaklardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KESİN SİBİR DİR.AMA NEDEN AÇIKLAMIYORLAR..S7 Yİ Mİ KOYACAKLAR.DİĞER RUS CHARTER HAVAYOLLARININ GELDİĞİ ŞEHİRLERE.BU DA DEMEKKİ DİĞER RUS HAVAYOLLARINI BİTİRECEKLER.HER ŞEHİR E HEM THY HEM DE S7 BERABER UÇACAKLAR.KESİN BU PLANLARI VAR THY NİN....YAZIK VALLAHİ ÇOK YAZIK...O KADAR ACENTA VAR/PERSONELLERİ VAR.BENCİL THY.NE OLACAK HALLERİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Armavia'daki Sibir hisseleri çoktan el değiştirmişti. Mevcut haliyle S7, Armavia'ya ortak değil. /pg10

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
S7, geçmiş yıllarda bilançolarda kâr gösterebilmiş olsa da bu yılki borç yükümlülüklerini karşılayamacağını ilân etmişti. Yani kısa ve uzun vadeli borçları iyi yapılandıramamasından dolayı dar boğaza girdi. Bankalar elbette kredilerin ödenmesini istiyor. Bu nedenle hisse satışı yoluna gittiler. Devlet, birkaç sene önce elindeki azınlık hisselerini satmak istemiş ancak alıcı bulamamıştı. THY, acaba kimin elindeki hisseleri alacak? Zaman geçtikçe THY'nin elindeki pazarlık gücü büyüyor. /pg10

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
verilen özellik sadece uçak sayısı ve rusyanın 3.büyük havayolu şirketi olması. 40 uçağı olan tek havayolu da S7 Airlines.Son 3 yılda yolcu sayısı biraz düşmüş. geçen sene 4.8 milyon yolcu taşımış.Filosunda 2-A310, 20-A319, 9-A320, 7-B737, 2-B767 bulunuyor.Filo yaşı 9. Transaero nun 67 uçağı var. Rossiya(Russian) Airlinesın 42 uçağı var ama 3.büyük değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirketin bi ismi yokmu? gizem yapılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
S7 Armavia hisselerini 2005 te sattı. Armavia ile ortaklıkları yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bahsedilen havayolu transaero olsa gerek, özellikleri ona uyuyor... ve hayır thy'nin satın alabileceği bir havayolu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000