25 Mart 2009, Çarşamba 08:26:37

THY, Rusya'da da büyüyor...

Küresel krizin etkileri devam ederken, THY Rusya’daki YOLCU SAYISINI yüzde 70 artırdı.
  • Kendi hakkımda aciklama:DTP-FB-AKP kavramlarindan nefret eden,Istanbul dogumlu,TURKIYE CUMHURIYETI ILKE VE INKILAPLARINA sonsuza,ilelebet bagli,9 senedir Rusyada yasayasan,bekar olan,Olumune fanatik Galatasaray taraftari olan,siyaset,havacılık ile son derece yakından ilgilenen,Aeroflot'ta hizmet vermis,Rusya vatandasligi olan 26 yasinda birisiyim!!!
  • moskovalı bilader .. A330 'la geliyoruz. hem de uçaklar dolusu bıyıklı senin katerinaları görmeye geliyor. sen aeroflot'la CHARTER uçuşlarına kadar düştün..
  • biraderim senin gözün görmediği gibi beynin de küçük herhalde. Müdür açıklama yapıyor %70 yolcu sayısı artışından bahsediyor. sen hala yolcu bulamaz falan diyorsun . Aeroflot'un kaç uçağı var ? kaç noktaya uçuyor? önce bir öğren sonra konuş. kardeş senin menşein nedir yahu. gerçekten rus musun ? yoksa bir rus çığırtkanımısın ? Aslında benim tahminim senin 2009 model BALTACI olduğundur. Baltacı Mehmet paşa gibi bir KATERINA için memleket satanlardansın galiba . kendinle ilgili biraz ayrıntılı açıklama yapsana .. mesela hiç süt içtin mi ? içtiğin süt temizmiydi ? yoksa bozuk muydu?
  • 3,5 saatlik uçuşta ufacık kutu biranın bile 4 dolar para ile satıldığı ikram olarak kötü konsantre meyve suyu ve kart bi kek verilen, koltuk arası mesafeleri dizleri morartacak kadar az olan Aeroflot batmaya yüz tutmuş bir şirketti ki hükumet el attı da kurtardı, değli THY ile rekabet etmek isimleri aynı yerde yazılmaz bile. Ayrıca host ve hosteslerden şikayetçi olan arkadaşlar bi aeroflot'u deneyin de THY'nin beğenmediğimiz hostesleri ne kadar güler yüzlü kaçıyor görün.
  • THY şu anda Moskova, Sen Petersburg, Kazan, Ufa, Rostov ve Ekaterinburg olmak üzere 6 noktaya uçmakta.. Yeni uçuş noktaları da muhtemelen büyük kentlerden Samara ve olimpiyat kenti Soçi olacak..
  • Aeroflot varken Thy buralarda yolcu bulamaz!Zor!Sheremetyevo-2'deki Thy ile seyahat eden yolcuların sikayetlerini bir dinleyin derim.Yakında buraya THY A319 lari ile ucar!
  • SEN ÇIK GEL İSVEÇ DEHLİZLERİNDEKİ CAMİLERDEN RUSYADA YOLCUYU ARTIR HELAL SANA BU YOLLAR
  • Adam gibi uçağın ve ayık pilotun olmadığı, böylesine bakir piyasada gayet normal bir durum. THY yönetimini bu yüksek öngörüsünden dolayı tebrik ediyoruz. Zamanında bu pazara girilmiş olması ve zunulan kaliteli hizmet, daha nice başarılar getirecektir. Darısı orta Asya'daki diğer destinasyonların başına...

Küresel ekonomik krize rağmen THY, Rusya Federasyonu’nda yolcu kapasitesini yüzde 70 artırdı. Ticari, ekonomik ve turizm alanında gelişen ilişkilere paralel olarak artan yolcu sayısını karşılayabilmek için firma İstanbul-Moskova günlük sefer sayısını dörde çıkarmayı, Rusya Federasyonu’nda uçulan nokta sayısını da 8’e çıkarmayı hedefliyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan THY Rusya Federasyonu temsilcisi Mefail Deribaş, THY’nın 130 uçak filosu ile 150 noktaya uçtuğunu kaydedetti.

YOLCU SAYISI YÜZDE 70 ARTTI

Deribaş ‘THY tüm dünyada büyüyor. Rusya Federasyonu’nda büyüme daha hızlı. 2 yıl önce Moskova’ya 7 seferimiz vardı. Şimdi 28 sefere ulaştık. Bunlardan 7'si Antalya’dan, 21’i İstanbul’dan gerçekleşiyor. İstanbul-Moskova hattında dördüncü seferimiz de önümüzdeki aylarda başlayacak’ dedi. Krizin THY’yi etkilemediğini ifade eden Deribaş, ocak ve şubat 2009 döneminde bir önce yılın aynı dönemine göre yüzde 70 yolcu sayısının arttığını söyledi. Öte yandan THY, personeline 1 Ocak tarihinden itibaren yüzde 6 zam yapacağını açıkladı.

Rusya’nın en büyük 10 turizmcisinden 2’si Türk

Rusya'da en büyük 10 turizm operatörü arasına Pegas ve OTİ-Rusya adlı Türk şirketleri de girmeyi başardı. Rus Trud gazetesinde ‘Kiminle tatile gidilir’ başlığıyla yayımlanan haberde, turizm dergisi Turinfo tarafından yapılan sektörün en büyük 10 firmasıyla ilgili araştırmaya yer verildi. Yayınlanan habere göre Rusya’nın en eski tur operatörlerinden İnturist, listedeki ilk sırayı alırken, Teztour ikinci, Pegas Turistik şirketi üçüncü ve OTİ-Rusya da sekizinci sırada yer aldı.

Haberde ayrıca Pegas’ın da 870 bin turistle ve 670 milyon dolar ciro yaptığı belirtilirken, OTİ-Rusya şirketinin de 536 bin turistle ve 541 milyon dolar ciro gerçekleştirdiği kaydedildi. (Star)

THY, Rusya'da da büyüyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kendi hakkımda aciklama:DTP-FB-AKP kavramlarindan nefret eden,Istanbul dogumlu,TURKIYE CUMHURIYETI ILKE VE INKILAPLARINA sonsuza,ilelebet bagli,9 senedir Rusyada yasayasan,bekar olan,Olumune fanatik Galatasaray taraftari olan,siyaset,havacılık ile son derece yakından ilgilenen,Aeroflot'ta hizmet vermis,Rusya vatandasligi olan 26 yasinda birisiyim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
moskovalı bilader .. A330 'la geliyoruz. hem de uçaklar dolusu bıyıklı senin katerinaları görmeye geliyor. sen aeroflot'la CHARTER uçuşlarına kadar düştün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biraderim senin gözün görmediği gibi beynin de küçük herhalde. Müdür açıklama yapıyor %70 yolcu sayısı artışından bahsediyor. sen hala yolcu bulamaz falan diyorsun . Aeroflot'un kaç uçağı var ? kaç noktaya uçuyor? önce bir öğren sonra konuş. kardeş senin menşein nedir yahu. gerçekten rus musun ? yoksa bir rus çığırtkanımısın ? Aslında benim tahminim senin 2009 model BALTACI olduğundur. Baltacı Mehmet paşa gibi bir KATERINA için memleket satanlardansın galiba . kendinle ilgili biraz ayrıntılı açıklama yapsana .. mesela hiç süt içtin mi ? içtiğin süt temizmiydi ? yoksa bozuk muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3,5 saatlik uçuşta ufacık kutu biranın bile 4 dolar para ile satıldığı ikram olarak kötü konsantre meyve suyu ve kart bi kek verilen, koltuk arası mesafeleri dizleri morartacak kadar az olan Aeroflot batmaya yüz tutmuş bir şirketti ki hükumet el attı da kurtardı, değli THY ile rekabet etmek isimleri aynı yerde yazılmaz bile. Ayrıca host ve hosteslerden şikayetçi olan arkadaşlar bi aeroflot'u deneyin de THY'nin beğenmediğimiz hostesleri ne kadar güler yüzlü kaçıyor görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY şu anda Moskova, Sen Petersburg, Kazan, Ufa, Rostov ve Ekaterinburg olmak üzere 6 noktaya uçmakta.. Yeni uçuş noktaları da muhtemelen büyük kentlerden Samara ve olimpiyat kenti Soçi olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aeroflot varken Thy buralarda yolcu bulamaz!Zor!Sheremetyevo-2'deki Thy ile seyahat eden yolcuların sikayetlerini bir dinleyin derim.Yakında buraya THY A319 lari ile ucar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEN ÇIK GEL İSVEÇ DEHLİZLERİNDEKİ CAMİLERDEN RUSYADA YOLCUYU ARTIR HELAL SANA BU YOLLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adam gibi uçağın ve ayık pilotun olmadığı, böylesine bakir piyasada gayet normal bir durum. THY yönetimini bu yüksek öngörüsünden dolayı tebrik ediyoruz. Zamanında bu pazara girilmiş olması ve zunulan kaliteli hizmet, daha nice başarılar getirecektir. Darısı orta Asya'daki diğer destinasyonların başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000