23 Temmuz 2011, Cumartesi 08:10:43

THY RUSYA'DA COŞACAK...

Rusya'nın Noviye İzvestia gazetesine konuşan Türk Hava Yolları (THY) Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, Rusya'nın yeni bölgelerine uçacaklarını söyledi...
Rusya'nın Noviye İzvestia gazetesine konuşan Türk Hava Yolları (THY) Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, Rusya'nın yeni bölgelerine uçacaklarını söyledi. 
 
Haberde, THY'nın dünya sivil havacılık alanında başarılara imza attığına vurgu yapılarak çeşitli uluslararası ödülleri kazandığı vurgulandı. Haberde "THY dünya sivil havacılık piyasasında liderler listesinde. THY, Avrupa'nın önde gelen dört dev havacılık kurumundan biri. Bu yıl üç prestij ödül kazandı. Başkent Moskova'yı tercih etme nedenleri de tesadüfi değil, bu yıl Türkiye yaklaşık dört milyon Rus turist bekliyor" ifadelerine yer verildi. 
 
Gazeteye konuşan THY Rusya Genel Müdürü Deribaş, Rusya Federasyonu'nun dört önemli kentinde temsilcilik açtıklarını kaydetti. Yolcularının çoğunun Rus vatandaşı olduğuna dikkat çeken Deribaş, "Rus yolcularımız sadece iş veya tatile gitmiyorlar. Bizim çok mükemmel işbirliğimiz var, İstanbul üzerinden Afrika, Ortadoğu veya Güney Doğu Asya ülkelerine uçuyorlar. Rusya'da üç yeni sefer düzenleme planlarımız var. Bunlar Samara, Novosibirsk ve başka bir kent" dedi. 
 
En yeni uçaklarla dünya vatandaşlarına kaliteli hizmet sunduklarını anlatan Deribaş, "Boing ve Airbus olmak üzere toplam 174 uçağımız var. . Yolculara yönelik yemek servisinde kaliteli hizmetler sunuyoruz. Sekiz saatten fazla süren seferlerimizde mürettebata profesyonel bir aşçıyı da dahil ediyoruz" diye çalışmaları sıraladı.
THY RUSYA'DA COŞACAK...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000