05 Ekim 2009, Pazartesi 07:57:03

THY Rusya'da çığır açmaya devam ediyor

Küresel ekonomik krize rağmen Türk Hava Yolları (THY) Rusya'da büyümeye devam ediyor...
  • THY RUSYA FED. YÖNETİCİSİ BİR ZAHMET ŞİRKETE KİMİN TORPİLİYLE GİRİP ORAYA NASIL TAYİN OLDUĞUNU, HANGİ CEMAATİN MENSUBU OLDUĞUNU VE HAVACILIK SEKTÖRÜNDEKİ GEÇMİŞİNİN ,BİLGİ VE TECRÜBESİNİN NE KADAR OLDUĞUNU DA AÇIKLASIN DA HERKES BİLSİN..TABİİ YÜREĞİ YETERSE...BUNUN GİBİ SÖZÜM ONA DİNDAR MÜSLÜMANLAR TORPİL İLE, ADAM KAYIRMAKLA BAŞKALARININ HAKKINI YİYEREK O MEVKİLERE GELMEYİ NORMAL BİR ŞEYMİŞ GİBİ ALGILIYORLAR ..AMA TABİİ BU VE BUNUN GİBİLERİN DİNİ,İMANI,ALLAHI PARA VE ÇIKAR OLDUĞU İÇİN ÖYLE MANEVİ VE DİNİ ŞEYLERİ DÜŞÜNEMEZLER BİLE...
  • BENCE 2005 KISMI YAZILIRKEN YANLIS YAZILMIS, ANLATILMAK ISTENEN ,YANLIS IFADE KURBANI OLMUS.BENCE DUZELTILSE IYI OLUR.
  • rusya da cigir acan yoneticinin ifadelerine bakarsak THY nin 2005 yilindan once moskova ya ucmadigi anlami cikiyor M.O. daha dogrusu 2005 ten once THY moskova ya ucmuyorsa nereye ucuyordu sn.yonetici bizi aydinlatirsa seviniriz

2005 yılında Moskova-İstanbul hattında haftalık yedi seferle uçuşlarına başlayan THY, üçü İstanbul biri Antalya olmak üzere günlük sefer sayısını dörde, haftalık uçuşlarını da 28'e çıkardı. Doluluk oranını yüzde 65'den yüzde 80'lere artıran THY, Rusya'da 6'yı bulan uçuş noktasını da 8'e çıkaracak. THY için yeni gelişme ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Moskova Domodedova Havalimanı'na başlayacak seferler. Başlangıçta günde bir kez olarak planlanan yeni hatta, 9 Kasım'da ilk uçuş gerçekleşecek.

 2009'da Aeroflot gibi Rus havayolu şirketleri yüzde 20-30'lara varan kapasite indirimine giderken THY'nın büyümeye devam etmesi, reklam ve tanıtım çalışmaları, hizmet kalitesi ve fiyat politikalarındaki çeşitliliğe gitmesi ile açıklanıyor. Erken rezervasyon yapan yolcuların charter seferlerden daha ucuza bilet bulmaları mümkün.

YÜZDE 40 YOLCU ARTIŞI
2009 sonunda 2008'e göre yüzde 40 yolcu artışı hedeflediklerini kaydeden THY Rusya Federasyonu temsilcisi Mefail Deribaş, "2009'un ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre artış yüzde 70'leri bulmuştu. Şimdi kısmen artış hızında azalma yaşansa da 2009 ortalamasında yüzde 40 büyüme hedefliyoruz. Bu da 2005'de yıllık yaklaşık 60-70 bin olan yolcu sayısını 2009'da 350 bine çıkarmamız anlamına geliyor." dedi.

Cihan Haber Ajansı'na açıklamada bulunan Deribaş, "2005 yılında açılan Moskova hattına 2006 yılında St.Petersburg, Kazan, Rostov ve Ekaterinburg noktalarını ekledik. 2009'da Ufa devreye girdi. Tüm bu noktalara seferlerimiz düzenli olarak sürdürülmekte. 2010 yılında da Soçi ve Novosibirsk şehirleri de THY'nin uçuş noktalarına eklenecek." bilgisini verdi. Deribaş, 2005 yılında yüzde 20-30'larda olan yabancı yolcu kapasitesinin şimdilerde yüzde 70-80'lere çıkmasının önemine de dikkat çekti.

İSTANBUL-MOSKOVA GİDİŞ GELİŞ 189 EURO
Personelin özverili çalışmalarının başarının arkasındaki önemli gerekçelerden biri olduğuna işaret eden Deribaş şu ifadeleri kullandı: "Personelimiz bir takım ruhu içinde çalışıyor. Çalışma ortamlarımız uygun. Bilet ücretlerinde çeşitlendirme politikalarının yanı sıra, yeni telefon santrali, Türkçe ve Rusça telefonla bilet alabilme imkanı ilgiyi artırıyor. Yılda iki kez kapsamlı tanıtım ve reklam çalışmaları yapıyoruz. THY biletini satan yüzlerce acentemizle ilişkilerimizi geliştirmeye özen gösteriyoruz."

THY Rusya Temsilcisi Deribaş 9 Kasım 2009'da seferlerine başlayacak Sabiha Gökçen-Domodedova uçuşlarının cazip fiyatlarda olacağını söyledi. İstanbul-Moskova gidiş-dönüş biletleri 189 Euro olarak planlanırken, Moskova-İstanbul gidiş-geliş 212 Euro olacak. Tek taraflı uçuşlar ise 118 Euro olarak planlanıyor. İstanbul Atatürk Havalimanından Moskova Şeremetova havalimanına uçuşlar da en düşük bilet 231 Euro'dan satılıyor.

THY Rusya'da çığır açmaya devam ediyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
THY RUSYA FED. YÖNETİCİSİ BİR ZAHMET ŞİRKETE KİMİN TORPİLİYLE GİRİP ORAYA NASIL TAYİN OLDUĞUNU, HANGİ CEMAATİN MENSUBU OLDUĞUNU VE HAVACILIK SEKTÖRÜNDEKİ GEÇMİŞİNİN ,BİLGİ VE TECRÜBESİNİN NE KADAR OLDUĞUNU DA AÇIKLASIN DA HERKES BİLSİN..TABİİ YÜREĞİ YETERSE...BUNUN GİBİ SÖZÜM ONA DİNDAR MÜSLÜMANLAR TORPİL İLE, ADAM KAYIRMAKLA BAŞKALARININ HAKKINI YİYEREK O MEVKİLERE GELMEYİ NORMAL BİR ŞEYMİŞ GİBİ ALGILIYORLAR ..AMA TABİİ BU VE BUNUN GİBİLERİN DİNİ,İMANI,ALLAHI PARA VE ÇIKAR OLDUĞU İÇİN ÖYLE MANEVİ VE DİNİ ŞEYLERİ DÜŞÜNEMEZLER BİLE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BENCE 2005 KISMI YAZILIRKEN YANLIS YAZILMIS, ANLATILMAK ISTENEN ,YANLIS IFADE KURBANI OLMUS.BENCE DUZELTILSE IYI OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rusya da cigir acan yoneticinin ifadelerine bakarsak THY nin 2005 yilindan once moskova ya ucmadigi anlami cikiyor M.O. daha dogrusu 2005 ten once THY moskova ya ucmuyorsa nereye ucuyordu sn.yonetici bizi aydinlatirsa seviniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000