22 Nisan 2014, Salı 09:29:22

THY RUSYA'DA 10. NOKTAYA ULAŞTI

Türk Hava Yolları (THY), uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Şirketin yeni noktası Stavropol oldu.
  • Thy dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi! Evet marka olarak isim olarak bu konuda 1 numara. Yalnız uçağın içindeki yolculara özellikle Türk pasaportu taşıyanlara avrupa da ve amerika da körüklerde pasaport kontrolleri, parmak izi alma, pasaport fırlatma v.b gibi muameleler ne yazık ki, körüğe yanaşan prestij havayolu değil de amele ve potansiyel suçlu yolcu taşıyan havayolu olarak görünüyordur. Bu sorunların çözümünde thy neden sessiz/sessiz mi? Yada devlet meselesi diye mi düşünüyor. Eklemek istediğim başka bir konu 3 saatlik avrupa uçuşlarıyla 3 saatlik kuzey afrika uçuşları arasında tam 300€ fark var. Bu son eklediğim konudan acaba thy mantalitesi ortaya mı çıkıyor. Ne kadar uçuş o kadar itibar ne kadar amele o kadar para.
  • Tegucigalpa ne zaman başlayacak?
  • Grozhny, Makhachkala, Omsk, Nizhny Novgorod, Perm, Nalchik, Irkutsk, Vladivostok lutfen..
  • THY'yi Samara'ya bekliyoruz.
  • Rusya transit yolcu fazla kaybetmemek icin ucus iznini bu sartla vermis. 2'li antlasma geregi yane.
  • kardesim Atatürkte yer yok yer bitti unutun Ahl den yeni slotu
  • Bu uçuşlar neden SAW 'dan? Bilen var mı?

Dünyanın en geniş uçuş ağlarından birine sahip Türk Hava Yolları, 106 ülkedeki 247. uçuş noktası Stavropol’u (Rusya) bugün uçuş ağına dâhil etti.

Rusya Federasyonu’nun güneybatı kesiminde yer alan bölgenin (kray) merkezi olan Stavropol, ülkede sefer düzenlenen 10. destinasyonu...

Başkent Moskova, St. Petersburg, Novosibirsk, Yekaterinburg, Kazan, Rostov-na-Donu, Ufa, Soçi ve Astrahan’ın ardından Stavropol, Türk Hava Yolları’nın Rusya’da sefer düzenlediği yeni uçuş noktası oldu.

Türk Hava Yolları Stavropol seferleri, bugün itibariyle Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak düzenlenecek.

İstanbul’dan Stavropol’a tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

Uçuş No.GünlerKalkışVarış
TK483Salı-Cuma-PazarSAW | 00:30STW | 03:45
TK484Salı-Cuma-PazarSTW | 05:15SAW | 06:40

*Tüm saatler lokaldir.

THY RUSYA'DA 10. NOKTAYA ULAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi! Evet marka olarak isim olarak bu konuda 1 numara. Yalnız uçağın içindeki yolculara özellikle Türk pasaportu taşıyanlara avrupa da ve amerika da körüklerde pasaport kontrolleri, parmak izi alma, pasaport fırlatma v.b gibi muameleler ne yazık ki, körüğe yanaşan prestij havayolu değil de amele ve potansiyel suçlu yolcu taşıyan havayolu olarak görünüyordur. Bu sorunların çözümünde thy neden sessiz/sessiz mi? Yada devlet meselesi diye mi düşünüyor. Eklemek istediğim başka bir konu 3 saatlik avrupa uçuşlarıyla 3 saatlik kuzey afrika uçuşları arasında tam 300€ fark var. Bu son eklediğim konudan acaba thy mantalitesi ortaya mı çıkıyor. Ne kadar uçuş o kadar itibar ne kadar amele o kadar para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SWR ~ 10 yıl önce
Tegucigalpa ne zaman başlayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rossiya ~ 10 yıl önce
Grozhny, Makhachkala, Omsk, Nizhny Novgorod, Perm, Nalchik, Irkutsk, Vladivostok lutfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samara ~ 10 yıl önce
THY'yi Samara'ya bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokmen ~ 10 yıl önce
belgorod a neden direkt uçuş yok..
Global ~ 10 yıl önce
Rusya transit yolcu fazla kaybetmemek icin ucus iznini bu sartla vermis. 2'li antlasma geregi yane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yer ~ 10 yıl önce
kardesim Atatürkte yer yok yer bitti unutun Ahl den yeni slotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frequent flyer ~ 10 yıl önce
Bu uçuşlar neden SAW 'dan? Bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000