18 Ekim 2011, Salı 08:11:37

THY RUSYA PAZARINDA İDDİALI

Rusya pazarında her geçen yeni noktalar ve seferlerle büyüyen Türk Hava Yolları (THY), artık Rusları sadece Türkiye’ye değil, İstanbul bağlantılı olarak tüm dünyaya taşıyor.
  • Bildigim gibi Aeroflot'a dorduncu frekans icin slot verilmedi. AHL cok mesgul die... Ne yazik ya... Aeroflot'a slot yokken, THY'nin alinacak 70-80 yeni ucaklarini nereden ve nereye ucurtacaklar ki... Bunun uzerine kasim ayinda THY'nin Moskova ucuslarinin iptallerine hazir olmakta faydasi var.
  • samara istiyoruz. THY duy sesimizi !!
  • Rusya pazarinin Pegasus'a acilmamasinin yanlis oldugunu düsünüyorum. Insanlarucuza ucabilmeli Rusya'ya. Türkiye Rusya ne kadar yakinlasabilirse o kadar iyi. Rusya'da yeni hatlar da düsünülmeli en ki zamanda. Murmansk, Nizhny Novgorod ne oldu?
  • Pegasusa izin verilsin bakalım pegasus günde 3 moskova seferini doldurur rahat rahat, 1 st.petersburg 1-2 tane de kiew odessa falan ukraynada yer doldurur pegasus, thy muhtemelen yarı yarıya operasyonları durdurur ama sivil havacılık işte thy yi koruyor. yandaşlara ekmek kapısı thy maalesef
  • Beyrut'un çöktüğünü sana kim söyledi????? Bırakın bu boş lafları THY düşmanları sizi!!
  • THY tek başına bulunduğu Rusya pazarında at koşturuyor. ABD'de olsa milyonlarca dolar ceza yiyebilecek bir olaya imza atıp kimsenin girmesine de müsaade ettirmiyor. Net olarak söylüyorum,eğer biraz cesaretiniz varsa Rusya pazarını özel sektöre açarsınız. Özellikle Pegasus'a.. Moskova,St. Petersburg gibi meydanlara Pegasus'un uçmaya başlaması durumunda aynı Beyrutta olduğu gibi çökeceklerini bildiklerinden müsaade etmiyorlar. Zaten külliyen zarar yazan bir operasyonu var THY'nin,birde Rusya'yı verirse o zaman seyret gümbürtüyü..
  • Türlü yemeği! gibi filoyla 250 değil 2500 uçak olsa ne olur ki? Aynı işi yapan ayrı tipte uçaklar, ayrı masraf, ayrı gider...
  • thy tekel olarak istediği gibi ucuyor. turkiyeden kimsenin ucmasına izin verditmiyor. o iddiali olmasın ben mi olayim ? rusyadan yılda 5milyondan fazla insan geliyor. tekel olan bir şirket var daha ne olsun ?
  • Basta St.Petersburg muduru Kursad Caymaz olmak uzere tum Rusya ekibine tebrikler...
  • 250 uçak gerçekmi acaba? 737-900 lerın alımı ertelenmiş diye söylentiler var.....
Kış turizmi için hazırlıklarını tamamlayan THY, yeni alınan Airbus A-330 ve Boeing 777 tipi uçaklarla sektörde daha da iddialı duruma geldi. 

Bu yıl 19. Inwetex turizm fuarında açıklamalarda bulunan THY St. Petersburg temsilcisi Kürşat Caymaz, THY’nin şu anda 180’e yakın noktaya uçuş gerçekleştirdiğini ve son zamanlarda özellikle Afrika kıtasına olan uçuş seferlerini arttığını söyledi. 

THY’nin özellikle Afrika’da Kenya, Gana, Uganda ve Güney Afrika gibi ülkelere yeni uçuşlar açtığını kaydeden Caymaz, Afrika da Kenya’nın şu an Rusya’nın parlayan yıldızı olduğunu ve Türk Hava Yollarının da bu fuarda bu seferleri tanıtmaya çalıştığını kaydetti.

THY KIŞ TURİZMİNE HAZIR

Fuarda THY’nin öncelikli amacının THY'nin bilinirliğini artırmak olduğunun altını çizen Caymaz, “Katılan tur operatörlerine belli projelerimizi tanıtıyoruz. Hedeflediğimiz noktalar Kapadokya, Uludağ, İzmir, Efes ve Pamukkale gibi kış turizmine elverişli yerler. Tüm çabamız; Rus turistleri kışın Türkiye’ye nasıl götürebiliriz temelinde kurulu. Zaten Ruslar da hizmetimizi kalitemizi ve güler yüzümüzü sevdikleri için bizi tercih ediyor” şeklinde konuştu.

ASYA’NIN PARLAYAN YILDIZI

Fuarda THY’nin Yeni Airbus 330 ve Boeing 777’lerde bulunan yatar koltuklu yeni "Business Class'ı tanıtmaya çalıştığını belirten Caymaz, THY’nin özellikle kışın Asya’da Singapur, Bangkok, Hong Kong ve Vietnam’a çok ciddi oranlarda yolcu taşıdığını söyledi. THY’nin özellikle Atlantik uçuşlarını yüzde 80 artırdığını ve sadece Amerika’ya yüzde 100 kapasite artırımına gidildiğini kaydeden Caymaz, tüm bunlar THY’nin bir dünya markası haline geldiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Bu yıl 19.’uncusu düzenlen St. Petersburg Inwetex turizm fuarına, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 39 farklı ülkeden 460 dan fazla firma katılıyor. Binlerce ziyaretçinin katıldığı fuar 3 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

THY’DE HEDEF 250 UÇAK

Bir aylık süreli ziyaretlerde vizelerin kaldırılmasının ardından Rusya pazarında hedef  büyüten THY, Moskova’dan Türkiye’ye uçuş sayısını izinlerin alınmasının ardından 51’e çıkarıyor. THY İstanbul-Moskova hattında günde beş sefer, Antalya ve Ankara’ya da her gün uçacak.

Avrupa’nın en genç filosuna sahip THY’nin sekiz yıl önce 60 olan uçak sayısı 177’ye ulaştı. Yıl sonunda sipariş ettiği uçaklar gelmeye başlayacak olan THY, 2015’e kadar da 250 uçaklık dev bir filoya sahip olacak. 2002’de 10 milyon olan yolcu sayısını, 2010’da 30 milyona çıkaran şirketin 2011 hedefi de 35 milyon.

Sondakika
THY RUSYA PAZARINDA İDDİALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bildigim gibi Aeroflot'a dorduncu frekans icin slot verilmedi. AHL cok mesgul die... Ne yazik ya... Aeroflot'a slot yokken, THY'nin alinacak 70-80 yeni ucaklarini nereden ve nereye ucurtacaklar ki... Bunun uzerine kasim ayinda THY'nin Moskova ucuslarinin iptallerine hazir olmakta faydasi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
samara istiyoruz. THY duy sesimizi !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rusya pazarinin Pegasus'a acilmamasinin yanlis oldugunu düsünüyorum. Insanlarucuza ucabilmeli Rusya'ya. Türkiye Rusya ne kadar yakinlasabilirse o kadar iyi. Rusya'da yeni hatlar da düsünülmeli en ki zamanda. Murmansk, Nizhny Novgorod ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasusa izin verilsin bakalım pegasus günde 3 moskova seferini doldurur rahat rahat, 1 st.petersburg 1-2 tane de kiew odessa falan ukraynada yer doldurur pegasus, thy muhtemelen yarı yarıya operasyonları durdurur ama sivil havacılık işte thy yi koruyor. yandaşlara ekmek kapısı thy maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beyrut'un çöktüğünü sana kim söyledi????? Bırakın bu boş lafları THY düşmanları sizi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY tek başına bulunduğu Rusya pazarında at koşturuyor. ABD'de olsa milyonlarca dolar ceza yiyebilecek bir olaya imza atıp kimsenin girmesine de müsaade ettirmiyor. Net olarak söylüyorum,eğer biraz cesaretiniz varsa Rusya pazarını özel sektöre açarsınız. Özellikle Pegasus'a.. Moskova,St. Petersburg gibi meydanlara Pegasus'un uçmaya başlaması durumunda aynı Beyrutta olduğu gibi çökeceklerini bildiklerinden müsaade etmiyorlar. Zaten külliyen zarar yazan bir operasyonu var THY'nin,birde Rusya'yı verirse o zaman seyret gümbürtüyü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türlü yemeği! gibi filoyla 250 değil 2500 uçak olsa ne olur ki? Aynı işi yapan ayrı tipte uçaklar, ayrı masraf, ayrı gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy tekel olarak istediği gibi ucuyor. turkiyeden kimsenin ucmasına izin verditmiyor. o iddiali olmasın ben mi olayim ? rusyadan yılda 5milyondan fazla insan geliyor. tekel olan bir şirket var daha ne olsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basta St.Petersburg muduru Kursad Caymaz olmak uzere tum Rusya ekibine tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
250 uçak gerçekmi acaba? 737-900 lerın alımı ertelenmiş diye söylentiler var.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000