29 Mayıs 2014, Perşembe 17:07:49

THY RÖTARI KAFALARI KARIŞTIRDI!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki programlarının ardından Ankara’ya gitmek için bindiği uçak, yaklaşık 2 saat rötar yaptı.
  • Aman sanki biryere yetişecek nasıl olsa gittiğin yerdede oturuyorsun oturan adamlarsınız resmen :D
  • Gün gelir devran döner..... Zaten içinizde bile birbirinize söylemeye başlamadınız mı?
  • Bedava sirke baldan tatlıdır..hem uçağa beleş bin,hemde eleştir..topunuzun köküne kibrit suyu...
  • Degerli arkadaslar bu ucagin gorevlilerinden biriydim. Ucakta herhangibir rotar olmadi. Milleti galyana getirmeyin. Ucak sadece taksi yolunda 15 dk bekledi. Oda ucak pist sirasi. Lutfen herseyi siyasete baglamayin. Ayrica burdan tgs calisanlarina laf uzatanlar neye gore uzatiyosunuz. Bu calisanlar hava limaninda deli gibi calisiyor
  • Adam rotara isyan etmis diye iktidar olamiyor mu? Ölen bir insanin ailesini yuhalattiran oluyor ama dimi?
  • Çok mu zoruna gitti genel bşk rötarlı gidişi,hani halkın partisiydiniz halkta rötarlı uçabiliyor hatta sefer bile iptal edilebiliyor. İşte bu yüzden iktidar olamıyorsunuz halkın üstünde kendinizi görüp halk partisi diyorsunuz. Bu halk 1950 den bu yana sizi sildi sildi çırpının durun belki kendiniz uçarsınız
  • Ak parti gidince sende gidersin ucak uçurmasini bilmeyen 737 Capt .(737 fo)
  • Havacılık kültürümüz arttıkca bu tür rötarların gayet normal oldugunu daha iyi anlayacağız.Atatürk havalimanının yetersiz olduğuda ortada.kasıt aramak çok yersiz.
  • Iphone ? Sen heryerde yırtık dondan fırlar gibi ne saçma saçma yorum yazıyorsun ? Aktroll falan mısın yoksa ? Saçma sapan yorumlarını kendine sakla Keko herif.
  • TGSciler basmis burayi yine :) Ya su iktidar gidince isini kaybedecek o kadar cok TGSci var ki. Durmak yok yola devam 737 capt.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki programlarının ardından Ankara’ya gitmek için bindiği uçak, yaklaşık 2 saat yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nu (TUSKON) ziyaretinin ardından Ankara’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in de İstanbul'dan Ankara'ya gideceği Türk Hava Yolları’nın TK2154 sefer sayılı, TC-JPR kuyruk tescilli, Airbus 320 tipi uçağında 2 saat rötar meydana geldi.

Türk Hava Yolları yetkilileri rötarın, Atatürk Havalimanı'ndaki ters rüzgardan kaynaklandığını ifade ederken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkilileri ise Uçak yakıt sorunu nedeniyle yaklaşık 2 saatlik rötar yaşadığını belirtti.

CHP Genel BAşkan Yardımcısı Gürsel Tekin de twitter hesabından, "2 saate yakın oldu İstanbul'da uçakta bekletiliyoruz. Gerekçesi yakıt bitmiş. THY imdat yakıt bitmiş" diye yazdı.

"Kuşadası" isimli uçak yaklaşık 2 saatlik rötarın ardından saat 15.30'da havalandı.

Ayrıca CHP'den yapılan açıklamada da "MYK toplantısı THY seferlerindeki aksama nedeniyle iptal edilmiştir" denildi.


 

THY RÖTARI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aman sanki biryere yetişecek nasıl olsa gittiğin yerdede oturuyorsun oturan adamlarsınız resmen :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gün gelir devran döner..... Zaten içinizde bile birbirinize söylemeye başlamadınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bedava sirke baldan tatlıdır..hem uçağa beleş bin,hemde eleştir..topunuzun köküne kibrit suyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rotar olmadi ~ 10 yıl önce
Degerli arkadaslar bu ucagin gorevlilerinden biriydim. Ucakta herhangibir rotar olmadi. Milleti galyana getirmeyin. Ucak sadece taksi yolunda 15 dk bekledi. Oda ucak pist sirasi. Lutfen herseyi siyasete baglamayin. Ayrica burdan tgs calisanlarina laf uzatanlar neye gore uzatiyosunuz. Bu calisanlar hava limaninda deli gibi calisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam rotara isyan etmis diye iktidar olamiyor mu? Ölen bir insanin ailesini yuhalattiran oluyor ama dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok mu zoruna gitti genel bşk rötarlı gidişi,hani halkın partisiydiniz halkta rötarlı uçabiliyor hatta sefer bile iptal edilebiliyor. İşte bu yüzden iktidar olamıyorsunuz halkın üstünde kendinizi görüp halk partisi diyorsunuz. Bu halk 1950 den bu yana sizi sildi sildi çırpının durun belki kendiniz uçarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O uçuş ~ 10 yıl önce
başbakanın hadi geçtim, bir bakanın olsaydı aynı tepkiyi verebilir miyiz? Soru bu olur. Yoksa uçak gerçekten gecikebilir bir sebepten, ama günümüz siyasi konjektürü, kasıtı ister istemez akla getiriryor.. Olmasa da belki.. Bence biz vatandaş olsak, onlar gerçek siyasi olurlar..
Özel Uçak ~ 10 yıl önce
Herkes halkın cebinden milyonlarca dolar harcayıp özel uçak ve helikopter filosu sahibi olamıyor değil mi? Ayrıca sizin bindiğiniz uçak rötar yapsa, bu işin fıtratında var der ve susar mısınız?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ak parti gidince sende gidersin ucak uçurmasini bilmeyen 737 Capt .(737 fo)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rötar ~ 10 yıl önce
Havacılık kültürümüz arttıkca bu tür rötarların gayet normal oldugunu daha iyi anlayacağız.Atatürk havalimanının yetersiz olduğuda ortada.kasıt aramak çok yersiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm? ~ 10 yıl önce
Çözüm 3. havalimanı mı?
Haddini bil ! ~ 10 yıl önce
Iphone ? Sen heryerde yırtık dondan fırlar gibi ne saçma saçma yorum yazıyorsun ? Aktroll falan mısın yoksa ? Saçma sapan yorumlarını kendine sakla Keko herif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TGSciler basmis burayi yine :) Ya su iktidar gidince isini kaybedecek o kadar cok TGSci var ki. Durmak yok yola devam 737 capt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000