20 Şubat 2013, Çarşamba 13:47:38

THY RESMEN BAŞLADI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan THY'nin gazete dağıtım noktasından Agos Gazetesi'nin dağıtımına başlandı...
  • ermenistana da uçarız!
  • thy agos bilmem ne ile uğraşacağına gelsin kargo daki rezillikleri görsün...thy kargo nun o metruk binası zaten başlı başına rezalet bir de buna oralara uluorta park edilen araçlar, her yerin sidik koktuğu, akşamları ellerinde biralarla gezenlerin cirit attığı, her dakika bağırıp çağırıp küfürleşen ayakçıların her yeri sardığı, bayan çalışanlara laf atılmalar,tacizler eklendi mi tam bir kepazelikler yuvası oluyor ama kimsenin umurunda değil.... duyuyor musunuz ey anlı şanlı thy yöneticileri?????
  • "Cumhuriyet'e" ayıp oluyor beyler ne sözcü' sü? Bide 3 kişiden biri neyi alıyor dediniz anlayamadım....
  • thy nin amacının ne olduğu açıkça ortaya çıkıyor ne garip ülke genelinde üç kişiden birinin okuduğu sözcü gazetesi yok ama ülkede yaşayan azıcık bir topluluğun oda yüzdelere bile gelmiyecek bir topluluğun gazetesini dağıtması açıkça hükümet ve thy nin amacını gösteriyor...ama bir dipnot üniversitede hocaların öğrettiği bir sözcüğü aktarmak istiyorum kalem sizde ise silgide bizde demişlerdi..yapın beyler birgün gelir herşey terside olur bu millet bugün alkışladığını yarın ipede serer nasıl kenan evren için yüzde 78 halkın evet dediği anayasayı bugün o millet yapanı yargılıyor ...işte durum bu beyler...
  • thy yoneticierini kutlamak gerek ne yapmak istediklerini bir bilebilsek dostlar hergün yeni bir rezalet kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar.gün ola harman ola kimler geldi kimler gecti
  • Akit, Zaman, Yeni Şafak ve Taraf gazeteleri ile THY bir dünya markası olmaya aday !!!!, Kobe ve Messi de aboneymiş...
  • Bu agos gazetesini okuyan insanlar 3-5 kişiyi geçmez hergün, onlarda zaten gazeteyi yanında getirir. Ekonomik olarak feasible olmayan bir karar bu, onu geçtim siyasi olarakda elle tutulur bir tarafı yok. Playboy dergisini koy daha fazla kişi alır :)
  • Sözcü Gazetesi neden yok?
  • Nefret salyaları yine klavyelere damlıyor.Bu ülkeyi bölecek olanlar Ermeniler,Rumlar,Kürtler değil siz ırkçı,kafatascı faşistlersiniz. Sizin kökünüzün kuruduğu gün bu ülke huzura erecektir.
  • Azari gardaşlarım, THY ye karşı ayaklanmadan önce kendi devletinizin başında olan diktatöre karşı ayaklanın. Türkiye cumhuriyetinden vize isteyen bir ülke olmuş azerbeyjan Kardeşimiz diyoruz, kıbrısı tanımıyorlar. Halklar kardeş gerisi yalan.

Agos Gazetesi, gazetenin Türk Hava Yolları’nın (THY) standında dağıtılmasını gazetenin birinci sayfasından “ Agos artık THY ile Atatürk Havalimanı'nda “ haberi ile okurlarına duyurdu.

Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan ve yolcularına ücretsiz gazete sunduğu stantta, bu günden itibaren haftalık Agos Gazetesi'nin dağıtımına başladı. THY ile yurt dışına uçan yolcular, artık Agos’u ücretsiz okuyabilecek.

THY RESMEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

kartal ~ 11 yıl önce
ermenistana da uçarız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gel kargo yu gör!! ~ 11 yıl önce
thy agos bilmem ne ile uğraşacağına gelsin kargo daki rezillikleri görsün...thy kargo nun o metruk binası zaten başlı başına rezalet bir de buna oralara uluorta park edilen araçlar, her yerin sidik koktuğu, akşamları ellerinde biralarla gezenlerin cirit attığı, her dakika bağırıp çağırıp küfürleşen ayakçıların her yeri sardığı, bayan çalışanlara laf atılmalar,tacizler eklendi mi tam bir kepazelikler yuvası oluyor ama kimsenin umurunda değil.... duyuyor musunuz ey anlı şanlı thy yöneticileri?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne "sözcüsü".. ~ 11 yıl önce
"Cumhuriyet'e" ayıp oluyor beyler ne sözcü' sü? Bide 3 kişiden biri neyi alıyor dediniz anlayamadım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY nin maksatı ~ 11 yıl önce
thy nin amacının ne olduğu açıkça ortaya çıkıyor ne garip ülke genelinde üç kişiden birinin okuduğu sözcü gazetesi yok ama ülkede yaşayan azıcık bir topluluğun oda yüzdelere bile gelmiyecek bir topluluğun gazetesini dağıtması açıkça hükümet ve thy nin amacını gösteriyor...ama bir dipnot üniversitede hocaların öğrettiği bir sözcüğü aktarmak istiyorum kalem sizde ise silgide bizde demişlerdi..yapın beyler birgün gelir herşey terside olur bu millet bugün alkışladığını yarın ipede serer nasıl kenan evren için yüzde 78 halkın evet dediği anayasayı bugün o millet yapanı yargılıyor ...işte durum bu beyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltme ~ 11 yıl önce
diktatör evren yönetiminin yaptığı 1982 deki anayasa referandumunda evet oranı yüzde 91.3 tür bizim millet balık hafızalıdır kardeşim unutur o yüzde 91 bugün demokrasi havarisi oldu da yeni anayasa yapıyor 177 maddelik anayasanın zaten 85 maddesi değiştirilmiştir 30 kadarı da AKP döneminde 3 madde kaldırılmıştır değişmez hükümleride çıkarırsak geriye bir şey kalmıyor zaten ama asıl amaç elbette yeni anayasa değildir canınızı sıkmayın bu millete değmez
emekli ~ 11 yıl önce
thy yoneticierini kutlamak gerek ne yapmak istediklerini bir bilebilsek dostlar hergün yeni bir rezalet kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar.gün ola harman ola kimler geldi kimler gecti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aboneyim Abone... ~ 11 yıl önce
Akit, Zaman, Yeni Şafak ve Taraf gazeteleri ile THY bir dünya markası olmaya aday !!!!, Kobe ve Messi de aboneymiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PilotK ~ 11 yıl önce
Bu agos gazetesini okuyan insanlar 3-5 kişiyi geçmez hergün, onlarda zaten gazeteyi yanında getirir. Ekonomik olarak feasible olmayan bir karar bu, onu geçtim siyasi olarakda elle tutulur bir tarafı yok. Playboy dergisini koy daha fazla kişi alır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 11 yıl önce
Sözcü Gazetesi neden yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 11 yıl önce
yok çünkü sözcü bunların ipliğini pazara çıkarıyor !
yazık. ~ 11 yıl önce
Nefret salyaları yine klavyelere damlıyor.Bu ülkeyi bölecek olanlar Ermeniler,Rumlar,Kürtler değil siz ırkçı,kafatascı faşistlersiniz. Sizin kökünüzün kuruduğu gün bu ülke huzura erecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot B. ~ 11 yıl önce
Evet bence de yazık, bir türlü Türk olamayan ve Türk olmayı, Milli çıkarları düşünmeyi böle nitelendiren zihniyete yazık!! Git İngiltere, Rusya, USA, Çin, Almanya.. bak buralara gerçi anlayabilirsen..
gerçekten yazık. ~ 11 yıl önce
Zaten Türk değilim. Yazdığıma yanıt verdiğine göre söylediğim sıfatları da kabulleniyorsun demek ki.O zaman zaten sorglanması gereken senin insani değerlerinin varlığıdır.Yoksa zaten ne söylesem boş sana. Senin ne kadar hakkın var ise bu ülkede benim de o kadar hakkım var.Türk olamayan ile aynı ülkeyi paylaşmak sana zor geldiği için git diyorsan şayet ben de insan olamadığın için seninle aynı ülkede yaşamak istemiyorum.Haliyle çekip gidebilirsin.
ASIL ~ 11 yıl önce
BU ÜLKENİN BAŞINA BELA OLAN MİLLETLER HANGİLERİ ACABA? O YAZDIKLARIN OLMASIN SAKIN??? ASIL BUNLARIN KÖKÜ KURUDUĞUNDA HUZURA ERECEĞİZ!!
PilotK ~ 11 yıl önce
Azari gardaşlarım, THY ye karşı ayaklanmadan önce kendi devletinizin başında olan diktatöre karşı ayaklanın. Türkiye cumhuriyetinden vize isteyen bir ülke olmuş azerbeyjan Kardeşimiz diyoruz, kıbrısı tanımıyorlar. Halklar kardeş gerisi yalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimsin acaba ~ 11 yıl önce
sen türk olamazsın bundan emin ol.. asla da iki türk milletini bir birine düşüremicekler düşmanlar aklınızda bulunsun.. millet başka devlet başka bir şeydir,burda da isteseler ne ermeni ne de kürt olurdu.ama işte bunlar için canın, kanın türk olması lazım.vize isteyen devletdir Azerbaycan türkleri diil,burda ermenini koynunda besleyen de devlet malesef.. kimseler zincirleri kıramaz,çünki kanı kandan ayırmak mümkün diil.. var olsun Azerbaycan-Türkiye.. Allah biz türkleri hep korusun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000