01 Aralık 2014, Pazartesi 13:16:24

THY REKORA KOŞUYOR

Türk Hava Yolları’nın bir dönem Türkiye’de de futbol oynayan Fildişili futbolcu Didier Drogba ve dünyaca ünlü futbolcu Messili reklamı henüz 1 ayı doldurmadan Youtube’da 60 milyon rakamına ulaştı.
  • Müdürler Keyif Yapsın Odalar Da Akrabalar dolsun Aşağıda soğukta çalışanların Brütleri düşsün tazminatları yensin kabul etmeyenler kovulsun ne güzel iş be sonrada dünyaya sponsor olunsun gerçekden ALLAH size inşallah bu yaptıklarınızın cezasını verir
  • THY MNG personeli Ve Habom Personeli Kendi Bünyesine Alıyor Alırkende Saklı Haklarla Aldığına Dahil Bir Yazı Vermeyip Brütleri Düşürüyor Ve Düşük Maaşla Başlatıp Irgatlık Sistemi Uyguluyor Çalışma Bakanlığı İse Bu duruma Saklı haklarla dahil yazı almadan sakın imza atmayın diyor Şimdi Soruyorum Sizlere Güzel işler yapıp dünyalar kadar para veriyorsunuz sponsor olup peki neden işçinin tazminatına göz dikip işçinin brütünü düşürüp işbaşı yaptırıyorsunuz Yazık diilmi biz otomotivmi yapıyoruz Uçak yapıyoruz Uçak Ve En Tehlikeli İşde Çalışıyoruz Artık Biri Gider Biri Gelir şeklinde bakmayın İnsanlara İnsan olun İşçinin Hakkını Yemeyin
  • Thynın belkıde en ıyı ışleyen departmanı kurumsal iletişim. Tebrikler
  • çok gururlandım fakat eski bir mng ve yeni habomlu olarak benim thy personeli olmam için thy benden yine kendine ait olan habomdan istifa etmemi istiyor ayrıca istifa neticesinde tazminatımıda alamayacağım ve brüt maaşımıda düşürecek buna bir anlam verebilecek biri var mı muhtemelen kötü birşey değildir sonuçta mescidleri bayağı büyüttüler hakkımızı niye yesinler ki !!!!!!
  • THY me bak bee.Arkasından nal toplatıyor azızım.pegasosısmıs.anır mıs.atlayamamıs..cartdon mus alayını toplasan thy nın yarısı etmez.helal sana thy.bravo.hashasılerden kurtuldukca sahlanıyor.
  • fevkaladenin fevkindeee... kıskananlar çatlasın catttt
  • Harika... Çok güzel olmuş...

Dünyaca ünlü yıldızların reklam yüzü olmasıyla adından söz ettiren Türk Hava Yolları’nın son reklam filmi internet üzerinden rekora doğru ilerliyor.

Henüz THY tarafından yayınlanmadan AirportHaber’in yayınladığı ve THY’nin de 14 Kasım’da izleyiciyle buluşturduğu reklam filmi video paylaşım sitesi Youtube’da 60 milyon rakamına ulaştı.

Chelsea forması giyen Drogba ile Barcelona’da top koşturan THY’nin reklam yüzü Arjantinli Messi’nin birlikte kamera karşına geçtiği reklam filmi ilgi çekmeye devam ediyor. Drogba’nın dünyanın bir çok bölgesinde yemek yemeye hazırlandığı sırada Messi’nin daha önce orada bulunduğunu görmesiyle başlayan hikaye THY uçağında son buluyor.

THY uçağındaki ikramı Messi’den önce tattığını sanan Drogba’nın bulunduğu uçağın boyamasında Messi’nin resminin görünmesiyle reklam filmi son buluyor.

Dünya çapında ilgi çeken reklamda THY rekora doğru giderken, henüz 1 ayı doldurmayan reklam filmi kısa süre içinde internet üzerinden 60 milyon izleyiciyle buluştu.

THY’nin daha önce ses getiren Kobe Kryant ve Messi ile birlikte çekilen reklamının yanı sıra Iğdır Havalimanı reklamı da büyük yankı uyandırmıştı.

Şu ana kadar Kobe Bryant ve Messi'nin birlikte oynadığı reklamlardan selfie temalı reklam 139 milyon, uçak içinde mücadele ettikleri reklam 108 milyon, Iğdır Havalimanı ile ilgili reklam ise iki farklı kanalda toplamda 3 milyon rakamına ulaştı.

©AirportHaber

THY REKORA KOŞUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Teknisyen ~ 9 yıl önce
Müdürler Keyif Yapsın Odalar Da Akrabalar dolsun Aşağıda soğukta çalışanların Brütleri düşsün tazminatları yensin kabul etmeyenler kovulsun ne güzel iş be sonrada dünyaya sponsor olunsun gerçekden ALLAH size inşallah bu yaptıklarınızın cezasını verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 9 yıl önce
THY MNG personeli Ve Habom Personeli Kendi Bünyesine Alıyor Alırkende Saklı Haklarla Aldığına Dahil Bir Yazı Vermeyip Brütleri Düşürüyor Ve Düşük Maaşla Başlatıp Irgatlık Sistemi Uyguluyor Çalışma Bakanlığı İse Bu duruma Saklı haklarla dahil yazı almadan sakın imza atmayın diyor Şimdi Soruyorum Sizlere Güzel işler yapıp dünyalar kadar para veriyorsunuz sponsor olup peki neden işçinin tazminatına göz dikip işçinin brütünü düşürüp işbaşı yaptırıyorsunuz Yazık diilmi biz otomotivmi yapıyoruz Uçak yapıyoruz Uçak Ve En Tehlikeli İşde Çalışıyoruz Artık Biri Gider Biri Gelir şeklinde bakmayın İnsanlara İnsan olun İşçinin Hakkını Yemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thynın belkıde en ıyı ışleyen departmanı kurumsal iletişim. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sugibi ~ 9 yıl önce
çok gururlandım fakat eski bir mng ve yeni habomlu olarak benim thy personeli olmam için thy benden yine kendine ait olan habomdan istifa etmemi istiyor ayrıca istifa neticesinde tazminatımıda alamayacağım ve brüt maaşımıda düşürecek buna bir anlam verebilecek biri var mı muhtemelen kötü birşey değildir sonuçta mescidleri bayağı büyüttüler hakkımızı niye yesinler ki !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
supersın thy ~ 9 yıl önce
THY me bak bee.Arkasından nal toplatıyor azızım.pegasosısmıs.anır mıs.atlayamamıs..cartdon mus alayını toplasan thy nın yarısı etmez.helal sana thy.bravo.hashasılerden kurtuldukca sahlanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 9 yıl önce
fevkaladenin fevkindeee... kıskananlar çatlasın catttt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Harika... Çok güzel olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000