19 Nisan 2011, Salı 12:15:50

THY REKLAMI "VİRÜS" GİBİ YAYILIYOR

Bugünlerde, bir gencin ilginç yöntemle sevgilisine evlenme teklif ettiği video izlenme rekorları kırıyor. İnternette yayılarak geniş kitlelere ulaşan ve ‘viral’ olarak bilinen reklamda THY’nin gizli reklamının yapıldığı öne sürüldü.
  • THY eski THY degil evet o yüzden hala dünya standartlarında yerini koruyor her gün yeni ucak alıp hala personel alıyo ve uçaklar full oldugu yetmezmiş gibi bilet almak istediginde yedege kalıyosun cünkü yer yok. personeline türkiye standartlarının üstünde maaş verip sosyal imkanların sonsuz kapısını acıyo ve calısanlarının hakkını koruyo.bankada trafikte adliyede orda burda THY çalışanıyım dediginizde bütün kapılar ardına kadar acılıyo fln fln evet sende haklısın THY eski THY degil ve sen hic bi zaman o THY nin büyük ailesinde olamycagın icin baya üzülmüşsün :)
  • 14 ayri ulkeye istanbuldan gidis ve donus seklinde dusunursek 28 ucus yapar. Arkadas zaten thy nin direk ucus yaptigi yerlere gitmis. O yuzden bir mantik hatasi goremiyorum ben...
  • kardesim sanami sorucam nasil konusacagimi, bu ne eziklik duygusudur, ne oldu seni konsolosluk kapisindan gerimi gonderdiler? ya da thy yetersizmi buldu? evet bu reklami abartmislar, tuketiciyi yaniltma var bu reklamda, bundan alada bullshit olmaz, seni fatih belediyesi Turkce'yi koruma zabitasi olarakmi ilan etti internet uzerinde?ona buna satasma, Taksim senin gibi dengesiz kayniyor, tonla piskopat niye baktin diye birbirini kesiyor. Turkiye sizin gibi yobazlarin yuzunden dusuncede ilerleyemiyor. Reklama gelince, dusunce guzel, harika ama dedigim gibi tuketiciyi yaniltma var, thy'nin 15bin millik kac tane hatti var, sanirim internet uzerinden diye kimse ozenmemis, bilirbir kisi ugrasmamis.
  • Aynı ülkeye 2 veya 3 defa uçmak yasak mı oldu?
  • 28 kere uçağa binemez ki mantık hatası var.15 ülke dolaştıysan 16 kere uçağa binersin.
  • Buyuk bir bullshit gibi duruyor! diyen arkadasa tavsiye: acilen hayranı oldugun ülke neresiyse git oraya yerles. dilinden utanıyorsan konusmana gerek yok.
  • yorumlara aptalca diyen aptallar sarmis her yeri....kesin thy ruyasinda gorenlerdir
  • 46 gece otelde 2 gece sokakta 28 kere ucaga binmis hepsi de gece olsa yapar 76. basina sonuna da birer gece koysak yapar 78. ocak subat mart olsa en azindan yapar 90. 90-78 ne yapar? 12. 12 gunduz ve gece neredeydin? diye sormaz mi o kiz sana? bir de o elindeki klasik karti degistirsinler artik. coktan gold karta gecmissindir. e haydi bakalim kizin cevabini bekliyoruz.`` sevgilim sen dil okulundayken beni 3 ay seni bekler vaziyette hayatima devam ediyor saniyordun ama ben bu 3 ay icinde...``
  • Şuanda sosyal mecraların hepsinde sayfalarda onar on beşer şekilde gözüküyor demekki buda istenilene ulaşıldığını gösterir yorumların bazılarını okudumda gerçekten çok güldüm arkadaşlar biraz düşünün yorum yazmadan Thy artık eski Thy değil dünyada tabii sizde eskide kalmayın artık .
  • Düğüne veya balayına THY sponsor olmalı, çok başarılı bir çalışma. Kız kardeşimiz kabul ettiyse tabi...

İngilizce eğitimine gittiğini söylediği sevgilisinden üç ay uzak kalan bir gencin bu sürede dünyayı dolaşarak farklı ülkelerden kişiler aracılığıyla sevgilisine evlenme teklifi yaptığı film, internette en çok izlenen ve paylaşılan videolar arasına girdi.

Üç ay boyunca 14 ülke dolaşan ve 28 kez uçağa binerek 260 saat havada kalan genç, “ Havada 432 bin mil uçtum ve bunların büyük bir kısmı benim için bedavaya geldi” diyerek elindeki THY’nin yolcu programı Miles&Miles kartını gösteriyor. Bu da filmin gizli bir THY reklamı olduğu iddialarını güçlendiriyor.

Birçok paylaşım sitesinde yer alan video, ekşisözlük gibi sosyal ağlarda da çok yorum alan başlıklar arasına girdi.

İşte internette dolaşan o viral reklam filmi:

THY REKLAMI "VİRÜS" GİBİ YAYILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY eski THY degil evet o yüzden hala dünya standartlarında yerini koruyor her gün yeni ucak alıp hala personel alıyo ve uçaklar full oldugu yetmezmiş gibi bilet almak istediginde yedege kalıyosun cünkü yer yok. personeline türkiye standartlarının üstünde maaş verip sosyal imkanların sonsuz kapısını acıyo ve calısanlarının hakkını koruyo.bankada trafikte adliyede orda burda THY çalışanıyım dediginizde bütün kapılar ardına kadar acılıyo fln fln evet sende haklısın THY eski THY degil ve sen hic bi zaman o THY nin büyük ailesinde olamycagın icin baya üzülmüşsün :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
14 ayri ulkeye istanbuldan gidis ve donus seklinde dusunursek 28 ucus yapar. Arkadas zaten thy nin direk ucus yaptigi yerlere gitmis. O yuzden bir mantik hatasi goremiyorum ben...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardesim sanami sorucam nasil konusacagimi, bu ne eziklik duygusudur, ne oldu seni konsolosluk kapisindan gerimi gonderdiler? ya da thy yetersizmi buldu? evet bu reklami abartmislar, tuketiciyi yaniltma var bu reklamda, bundan alada bullshit olmaz, seni fatih belediyesi Turkce'yi koruma zabitasi olarakmi ilan etti internet uzerinde?ona buna satasma, Taksim senin gibi dengesiz kayniyor, tonla piskopat niye baktin diye birbirini kesiyor. Turkiye sizin gibi yobazlarin yuzunden dusuncede ilerleyemiyor. Reklama gelince, dusunce guzel, harika ama dedigim gibi tuketiciyi yaniltma var, thy'nin 15bin millik kac tane hatti var, sanirim internet uzerinden diye kimse ozenmemis, bilirbir kisi ugrasmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı ülkeye 2 veya 3 defa uçmak yasak mı oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
28 kere uçağa binemez ki mantık hatası var.15 ülke dolaştıysan 16 kere uçağa binersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buyuk bir bullshit gibi duruyor! diyen arkadasa tavsiye: acilen hayranı oldugun ülke neresiyse git oraya yerles. dilinden utanıyorsan konusmana gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumlara aptalca diyen aptallar sarmis her yeri....kesin thy ruyasinda gorenlerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
46 gece otelde 2 gece sokakta 28 kere ucaga binmis hepsi de gece olsa yapar 76. basina sonuna da birer gece koysak yapar 78. ocak subat mart olsa en azindan yapar 90. 90-78 ne yapar? 12. 12 gunduz ve gece neredeydin? diye sormaz mi o kiz sana? bir de o elindeki klasik karti degistirsinler artik. coktan gold karta gecmissindir. e haydi bakalim kizin cevabini bekliyoruz.`` sevgilim sen dil okulundayken beni 3 ay seni bekler vaziyette hayatima devam ediyor saniyordun ama ben bu 3 ay icinde...``

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şuanda sosyal mecraların hepsinde sayfalarda onar on beşer şekilde gözüküyor demekki buda istenilene ulaşıldığını gösterir yorumların bazılarını okudumda gerçekten çok güldüm arkadaşlar biraz düşünün yorum yazmadan Thy artık eski Thy değil dünyada tabii sizde eskide kalmayın artık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Düğüne veya balayına THY sponsor olmalı, çok başarılı bir çalışma. Kız kardeşimiz kabul ettiyse tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000