28 Ocak 2009, Çarşamba 14:35:52

THY REKLAMI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Türk Hava Yolları, Hollywood’un oscarlı yıldızı Kevin Costner’ın rol aldığı reklam filmini görücüye çıkartıyor.
  • şirkete senin gibi yalakaları ve nargilecileri, çaycıları, çorbacıları, kaportacıları almak gerekir bence. Sen çok limon sattın sanırım. Bu nargileci yalakaları o kadar deli ettiki milleti şimdi herkes yorum yazıyor boyle. Hem nargilecinin avukatlıgını yapmak sanamı düştü. Senide mi yemledi yoksa.
  • kevin in gelmesi cok iyi oldu,ciddi ve de sevilen bir cocuk.kendisi bana gurur duyacagim bir proje dedi,hepimize hayirli olsun
  • AB yolunda ilerledigini iddia eden ama gitgide ortadogu ulkesi olma yolunda ilerleyen bir ulkeye Costner gelir. Ulkenin bayrak tasiyicisi havayolunun genel muduru terliklerle VIP te karsilar, u re welcome der, Costner aldigi egitimle Hamdolsun der, gn. md. misafirperverlikle bir cift takunya armaganinda bulunur. Costner I cant feel like a star der, becuse I'm star now der, ama derdini anlatamaz...
  • Arkadasim, sanirim sizin sindirim sisteminizde bir problem var. Konu ne olursa olsun hic farketmeden Huseyin Bey den bahsederken sizin ne durumda oldugunuzu ve sanci cektiginizi anlayabiliyoruz. Musil mi alman gerekiyor ne bilmiyorum ama rahatlamazsan yakinda patlayacaksin. THY icin benim eskiden beri soyledigim bi sey var, limon bile satmamis kisileri sirkete almamak lazim. Musteriyi ve kiymetini bilmeyen, memur ve burokrat kafali tiplerin sirkete alinmasi en buyuk zarar.
  • sen sultanahmette nargilecilik yapan adamı (hüseyin keskin) getirip yer işletmeye başkan yap daha sonrada starlıktan bahset. peh peh peh. kargalar bile buna güler. terlikli star. :)
  • işte bizim huyumuz bu değiştiremiyoruz ne yazık ki..! Aynı tanıtımı bundan 10 yıl önce BA veya Amerikan iç hatlarında uçan bir havayolu yaptığında,abi adamların tanıtımları muhteşem biz hala sizin geriden takip ediyoruz derken 10 yıl geçti ve de bir devlet kurumu kalktı,muhteşem bir sınıf açtı,bu sınıfı da sunacağı kişilere Costner'ı getirdi ama yine de banane yaaaa!!! diyoruz.Açıkcası bizim ne tanıtıma ne de first class sınıfında uçuşa ihtiyacımız var.Bizim bize inanmamız ve de Türk ne yaparsa doğru yapar diye ona koşulsuz ölesiye destek olmayı öğrenmemize ihtiyacımız var.
  • HADİYA DEMEK ,FEEL LIKE A STAR PARASI OLAN KODAMANLAR İÇİN first class BANANE YA
  • tanıtım ne zaman bilen varsa yazabilirmi?

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner’ın rol aldığı Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filminin tanıtımı, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapılacak.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’in de katılacağı lansmanda ilk kez görücüye çıkacak olan “Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz – Feel Like A Star” sloganlı reklam filmini çok sayıda basın mensubunun izleyeceği tahmin ediliyor.

Kevin Costner’ın yer aldığı, Türk Hava Yolları’nın hizmet kalitesini anlatan, yeni reklam kampanyasının tanıtılacağı toplantısının ardından reklam eleştirmenlerinin görüşleri ise merakla bekleniyor.

Kevin Costner

THY REKLAMI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

genç ~ 15 yıl önce
şirkete senin gibi yalakaları ve nargilecileri, çaycıları, çorbacıları, kaportacıları almak gerekir bence. Sen çok limon sattın sanırım. Bu nargileci yalakaları o kadar deli ettiki milleti şimdi herkes yorum yazıyor boyle. Hem nargilecinin avukatlıgını yapmak sanamı düştü. Senide mi yemledi yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslan ~ 15 yıl önce
kevin in gelmesi cok iyi oldu,ciddi ve de sevilen bir cocuk.kendisi bana gurur duyacagim bir proje dedi,hepimize hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birbilen ~ 15 yıl önce
AB yolunda ilerledigini iddia eden ama gitgide ortadogu ulkesi olma yolunda ilerleyen bir ulkeye Costner gelir. Ulkenin bayrak tasiyicisi havayolunun genel muduru terliklerle VIP te karsilar, u re welcome der, Costner aldigi egitimle Hamdolsun der, gn. md. misafirperverlikle bir cift takunya armaganinda bulunur. Costner I cant feel like a star der, becuse I'm star now der, ama derdini anlatamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFUK ~ 15 yıl önce
Arkadasim, sanirim sizin sindirim sisteminizde bir problem var. Konu ne olursa olsun hic farketmeden Huseyin Bey den bahsederken sizin ne durumda oldugunuzu ve sanci cektiginizi anlayabiliyoruz. Musil mi alman gerekiyor ne bilmiyorum ama rahatlamazsan yakinda patlayacaksin. THY icin benim eskiden beri soyledigim bi sey var, limon bile satmamis kisileri sirkete almamak lazim. Musteriyi ve kiymetini bilmeyen, memur ve burokrat kafali tiplerin sirkete alinmasi en buyuk zarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genç ~ 15 yıl önce
sen sultanahmette nargilecilik yapan adamı (hüseyin keskin) getirip yer işletmeye başkan yap daha sonrada starlıktan bahset. peh peh peh. kargalar bile buna güler. terlikli star. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan alp sarıcalıoğlu ~ 15 yıl önce
işte bizim huyumuz bu değiştiremiyoruz ne yazık ki..! Aynı tanıtımı bundan 10 yıl önce BA veya Amerikan iç hatlarında uçan bir havayolu yaptığında,abi adamların tanıtımları muhteşem biz hala sizin geriden takip ediyoruz derken 10 yıl geçti ve de bir devlet kurumu kalktı,muhteşem bir sınıf açtı,bu sınıfı da sunacağı kişilere Costner'ı getirdi ama yine de banane yaaaa!!! diyoruz.Açıkcası bizim ne tanıtıma ne de first class sınıfında uçuşa ihtiyacımız var.Bizim bize inanmamız ve de Türk ne yaparsa doğru yapar diye ona koşulsuz ölesiye destek olmayı öğrenmemize ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DETROIT ~ 15 yıl önce
HADİYA DEMEK ,FEEL LIKE A STAR PARASI OLAN KODAMANLAR İÇİN first class BANANE YA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech-Stewrd ~ 15 yıl önce
tanıtım ne zaman bilen varsa yazabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000