21 Nisan 2016, Perşembe 09:44:13

THY pilotunu kızdıran diyalog

Bir helikopter pilotunun iletişim frekansını meşgul etmesi Türk Hava Yolları pilotunu isyan ettirdi.
  • Freaknsin yeterli olması için bölünmesi şart ama kimse Atatürk kulede kaç tane kontrolor var diye sormuyor yıllık izinlerimizi bile kullanmıyoruz . Zannediyorsunuz ki herşey kurallar dahilinde işliyor Atatürk gibi bir meydanın günlük trafiginin 1000 ı bile geçmemesi gerekirken 1500 leri geçmiş . Ordan bir terbiyesiz de çıkmış kontrolorun yetersiz talimatlari binmen ne bik bik otuyor . Yogun saatlerde insan ustu bir iş yapılıyor orda. Meydan bitmiş durumda heryer inşaat halinde ve hiçbir şekilde bitmiyor . Hergün yeni bir sürpriz var bombalar ard arda patliyor. Herşeyi bildiğini sanan tipler biraz düşünün lütfen empati yapın! Çünkü biz sizin son zamanlardaki yoğun uçuş temponuzu bildiğimiz icin yaptiginiz hatalri yuzunuze terbiyesizce vurmuyoruz en azından ben öyle yapıyorum
  • Vfr uçan bir helikopterin kule ile temasinda vermesi gereken bilgiler bellidir . Helikopter pilotu arkadaş da canı sıkıldığı için değil uçuş emniyeti açısından bu bilgileri veriyor bu kadar bencil olmayalım lütfen. Biz de frekanslarimizin yeterli olmasını istiyoruz talepte bulunuyoruz ancak durum öyle sizin zannettiginiz gibi toz pembe değil maalesef!
  • adam astronot beyler hemen istediğini yapın yoksa kızar haaaaaaaaaaaaa
  • İstediğin kadar haklı ol, tepkide haktır. Ama kimseyi yorumlarda dahi "adam" olmaya davet edemezsin, zira adamlık üslüpla değil kişilikle alakalı. Yazılarından egosu yüksek karekteri ezik birisi olduğun belli, "adam ol" diyemem lakin hadi git kumda oyna diyebilirim. ;)
  • Tgs ye alım varmı
  • Ankara Ankara guzel Ankara , Efem guzel gunleriniz mutlu gulusleriniz olsun insallahh:)) boyle konusmaya baslayan dallama sayisi kac biliyomusunuz?
  • Helikopter pilotuyla sohbet ederken araya girmeye calisan inis esnasindaki 737 nin pilotu , atc tarafindan azarlandi.kaptan pilot hakkinda sorusturma baslatildi.helikopter pilotu ve atc ise pilotun sohbetlerini inis icin bolmeye calisan pilotu elestirip durumu tam bir facia olarak nitelendirdiler.
  • Yorumlarda hep ayağıma vurdugunuz askeri pilotum ben o frenkansı ben meşgul ettim pişman değilim
  • Frekansı bloke etmek yanlış , fakat frekansta konuşulurken yetkili makam neden ikaz etmemiş , demek ki bir sorun yokmuş , böyle pilot pilotu ikaz ederken frekans bloke olmuyor mu ????
  • Read the sid star page callsign only

Bir helikopter pilotunun iletişim frekansını meşgul etmesi Türk Hava Yolları pilotunu isyan ettirdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya'dan İstanbul'a gelen Boeing 737-800 tipi uçağının pilotunun iletişim frekansını bir helikopter pilotunun fazlasıyla meşgul ettiğini söylemesi dikkat çekti.

Pilot, hava trafik kontrolörüne, "Kuleyi de ikaz eder misiniz, şimdi helikopter kanala oturdu, dakikalarca hayat hikayesini anlatıyor. Son yaklaşmada trafik var, konuşamıyoruz bilginize" dedi. Pilotun uyarısı üzerine kontrolör de, "Anlaşıldı ben arkadaşlara iletiyorum, teşekkürler" dedi. 

THY pilotunu kızdıran diyalog

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Atc2 ~ 8 yıl önce
Freaknsin yeterli olması için bölünmesi şart ama kimse Atatürk kulede kaç tane kontrolor var diye sormuyor yıllık izinlerimizi bile kullanmıyoruz . Zannediyorsunuz ki herşey kurallar dahilinde işliyor Atatürk gibi bir meydanın günlük trafiginin 1000 ı bile geçmemesi gerekirken 1500 leri geçmiş . Ordan bir terbiyesiz de çıkmış kontrolorun yetersiz talimatlari binmen ne bik bik otuyor . Yogun saatlerde insan ustu bir iş yapılıyor orda. Meydan bitmiş durumda heryer inşaat halinde ve hiçbir şekilde bitmiyor . Hergün yeni bir sürpriz var bombalar ard arda patliyor. Herşeyi bildiğini sanan tipler biraz düşünün lütfen empati yapın! Çünkü biz sizin son zamanlardaki yoğun uçuş temponuzu bildiğimiz icin yaptiginiz hatalri yuzunuze terbiyesizce vurmuyoruz en azından ben öyle yapıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc1 ~ 8 yıl önce
Vfr uçan bir helikopterin kule ile temasinda vermesi gereken bilgiler bellidir . Helikopter pilotu arkadaş da canı sıkıldığı için değil uçuş emniyeti açısından bu bilgileri veriyor bu kadar bencil olmayalım lütfen. Biz de frekanslarimizin yeterli olmasını istiyoruz talepte bulunuyoruz ancak durum öyle sizin zannettiginiz gibi toz pembe değil maalesef!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astronot ~ 8 yıl önce
adam astronot beyler hemen istediğini yapın yoksa kızar haaaaaaaaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O KAPTAN'a... :))) ~ 8 yıl önce
İstediğin kadar haklı ol, tepkide haktır. Ama kimseyi yorumlarda dahi "adam" olmaya davet edemezsin, zira adamlık üslüpla değil kişilikle alakalı. Yazılarından egosu yüksek karekteri ezik birisi olduğun belli, "adam ol" diyemem lakin hadi git kumda oyna diyebilirim. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs ye alım varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salim cetin ~ 8 yıl önce
Ankara Ankara guzel Ankara , Efem guzel gunleriniz mutlu gulusleriniz olsun insallahh:)) boyle konusmaya baslayan dallama sayisi kac biliyomusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinirlenen atc ~ 8 yıl önce
Helikopter pilotuyla sohbet ederken araya girmeye calisan inis esnasindaki 737 nin pilotu , atc tarafindan azarlandi.kaptan pilot hakkinda sorusturma baslatildi.helikopter pilotu ve atc ise pilotun sohbetlerini inis icin bolmeye calisan pilotu elestirip durumu tam bir facia olarak nitelendirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELİKOPTER PİLOTU ~ 8 yıl önce
Yorumlarda hep ayağıma vurdugunuz askeri pilotum ben o frenkansı ben meşgul ettim pişman değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xman ~ 8 yıl önce
Frekansı bloke etmek yanlış , fakat frekansta konuşulurken yetkili makam neden ikaz etmemiş , demek ki bir sorun yokmuş , böyle pilot pilotu ikaz ederken frekans bloke olmuyor mu ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Read the sid star page callsign only

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000