09 Haziran 2015, Salı 10:30:52

THY pilotundan örnek davranış

THY’de çalışan İtalyan pilot Davide Cufaro Petroni, peçeteler üzerine çizdiği İstanbul resimlerini sergileyecek, gelirini ise Soma’daki şehit madencilerin ailelerine bağışlayacak.
  • İtalyan kültüründe fazzaletto olarak geçen kelime başörtü, peçete gibi görseller için kullanılır ve anlamı çok da iyi değildir. Amaç eleştirmek ve yargılamak olmasa da düşünmek gerek bir italyandan peçete anlayışını..Saygılarımla
  • I am so curious what will be the next step to be on stage again. Everybody knows what kind of person he is. He has a tendency to play to the gallery. That's all.
  • Pecete kagigidina resmetme bir ironidir.Aslinda deger veriyormus goruntusunde degersizlestirme ve hemde "yasasin iyi adam imajini da yakaladim""bir tasla iki kus vurdum" mantigidir.Kendisini taniyanlar zaten onu ne oldugunu coktan biliyor.
  • We know how nice Italians treat to the immigrants? How nice you are if an immigrant doesn't speak Italian. Instead of spending money in body building, you should study some Turkish maybe, dude!
  • Zamaninda Soma felaketi esnasinda organize ettikleri yardim kampanyasina cogumuz destek olmustuk. Sonrasinda yapilan yardimlarin nereye gittigini#thesomadiaries'de seffaf bir sekilde goremedim. (Insani yardim malzemeleri disinda yapilan yardimlar haric) Sahsina yazilanlara okuyunca hic sasirmadim. Bir insan icin herkes mi kotu seyler der. Kendisi tipik bir Italyan olup agir kazanova belli ki, bir de fazla cikarci. Zaten adamin sosyal medyada like ettigi fotolari, takip ettiklerini gorunce bir bulanti gelebilir. Keske ayni hassasiyet ulkemizdeki sanatcilara da gosterilebilse. Her sey maalesef samimiyetsiz geliyor.
  • Ne güzel imrendim valla,Yunanlılar italyanlar İspanyollar vs. Türk Hava Yollarında pilotlar.Neler hissettiğimi sadece Allah biliyor.
  • 78 milyonluk ülke havayolundaki uçağını uçuracak ikinci pilot bulamıyor,ecnebiye tomarlarca para sayoyorsa yazıklar olsun.
  • Ucus esnasinda ucus gorevi disinda bir isle ugrasmaktan ceza niye vermiyorlar acep??? Ben de resim yapiyorum ama ucusta degil. Belli ki ucusta yapiyor amica. Dur bakalim bu devran degisecek gorcez. Herkes Cok iyi anliyor ne demek istedigimi
  • Yorumcu. Yine bukadar ingilizce yazmis Bravo. Onun okula gitmesine gerekyok. Sen gitte ingilizce ogren
  • Dear "handsomeA320FO" i guess you are the same nice guy who wrote that mean comment.... You better study for your OPC/LPC and avoid to insult people who are here to work! One day you will be forced to go abroad to work and im sure you will not face this RACIST behaviour! Were you treated like this in USA? Were somebody let you feel so bad because you are Turkish? So please grow up!!!! You can be a "Proud turkish pilot" but you are a bad BAD turkish guy! Ps i remind you that years ago and still today Turkish pilots from AirForce are still going to Italy for training and they all come back happy and still talking about how Italians are welcoming them! THINK ABOUT THAT before trowing mud to yabangi!

THY’de çalışan İtalyan pilot Davide Cufaro Petroni, peçeteler üzerine çizdiği İstanbul resimlerini sergileyecek, gelirini ise Soma’daki şehit madencilerin ailelerine bağışlayacak.

Kendisini ‘Bir İstanbul aşığı’ olarak tanımlayan İtalyan pilot Davide Cufaro Petroni, hobi olarak 1 yıl önce peçete kâğıtlara İstanbul resmileri çizmeye başladı.

İlk başlarda uçuş plan kâğıtlarının arkasına İstanbul’un silüet resimlerini çizen genç pilot, zamanla kafelerde kâğıt peçeteye kurşun ve tükenmez kalemlerle silüet çizmeye başladı. İstanbul’un birbirinden güzel silüetlerini peçetelere resmetti. Davide Cufaro Petroni, peçetenin üzerine çalıştığı İstanbul temalı çizimlerini bir sergide toplama kararı aldı. Elde edilen tüm geliri Soma’da Türkiye’nin en acı felaketi olarak hafızalara kazınan 301 madencinin şehit olduğu facianın mağdurlarına iletecek olan Petroni, sergiye “A NAPKIN FOR SOMA” adını verdi.

13 Haziran Cumartesi günü Nişantaşı’nda saat 18:00 ‘de Niş Sanat Galerisinde misafirlerine kapılarını açacak olan sergi 20 Haziran’a kadar gezilebilecek.





THY pilotundan örnek davranış

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Okan ~ 9 yıl önce
İtalyan kültüründe fazzaletto olarak geçen kelime başörtü, peçete gibi görseller için kullanılır ve anlamı çok da iyi değildir. Amaç eleştirmek ve yargılamak olmasa da düşünmek gerek bir italyandan peçete anlayışını..Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Curious f/o ~ 9 yıl önce
I am so curious what will be the next step to be on stage again. Everybody knows what kind of person he is. He has a tendency to play to the gallery. That's all.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUVALET KAGIDI DEGIL ~ 9 yıl önce
Pecete kagigidina resmetme bir ironidir.Aslinda deger veriyormus goruntusunde degersizlestirme ve hemde "yasasin iyi adam imajini da yakaladim""bir tasla iki kus vurdum" mantigidir.Kendisini taniyanlar zaten onu ne oldugunu coktan biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
To Proud Yabangi! ~ 9 yıl önce
We know how nice Italians treat to the immigrants? How nice you are if an immigrant doesn't speak Italian. Instead of spending money in body building, you should study some Turkish maybe, dude!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazanova f/o ~ 9 yıl önce
Zamaninda Soma felaketi esnasinda organize ettikleri yardim kampanyasina cogumuz destek olmustuk. Sonrasinda yapilan yardimlarin nereye gittigini#thesomadiaries'de seffaf bir sekilde goremedim. (Insani yardim malzemeleri disinda yapilan yardimlar haric) Sahsina yazilanlara okuyunca hic sasirmadim. Bir insan icin herkes mi kotu seyler der. Kendisi tipik bir Italyan olup agir kazanova belli ki, bir de fazla cikarci. Zaten adamin sosyal medyada like ettigi fotolari, takip ettiklerini gorunce bir bulanti gelebilir. Keske ayni hassasiyet ulkemizdeki sanatcilara da gosterilebilse. Her sey maalesef samimiyetsiz geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz fo ~ 9 yıl önce
Ne güzel imrendim valla,Yunanlılar italyanlar İspanyollar vs. Türk Hava Yollarında pilotlar.Neler hissettiğimi sadece Allah biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
78 milyonluk ülke havayolundaki uçağını uçuracak ikinci pilot bulamıyor,ecnebiye tomarlarca para sayoyorsa yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 F/O ~ 9 yıl önce
Ucus esnasinda ucus gorevi disinda bir isle ugrasmaktan ceza niye vermiyorlar acep??? Ben de resim yapiyorum ama ucusta degil. Belli ki ucusta yapiyor amica. Dur bakalim bu devran degisecek gorcez. Herkes Cok iyi anliyor ne demek istedigimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QTR ~ 9 yıl önce
Siz instagramdan takipçi kasmak,hatun kovalamak için inişte kalkışta bile video resim çekiyorsunuz,o ne olacak.
murat ~ 9 yıl önce
uçuşta çiziyorum mu demiş, nerenizden uyduruyorsunuz bunu ?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumcu. Yine bukadar ingilizce yazmis Bravo. Onun okula gitmesine gerekyok. Sen gitte ingilizce ogren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A PROUD YABANGI ~ 9 yıl önce
Dear "handsomeA320FO" i guess you are the same nice guy who wrote that mean comment.... You better study for your OPC/LPC and avoid to insult people who are here to work! One day you will be forced to go abroad to work and im sure you will not face this RACIST behaviour! Were you treated like this in USA? Were somebody let you feel so bad because you are Turkish? So please grow up!!!! You can be a "Proud turkish pilot" but you are a bad BAD turkish guy! Ps i remind you that years ago and still today Turkish pilots from AirForce are still going to Italy for training and they all come back happy and still talking about how Italians are welcoming them! THINK ABOUT THAT before trowing mud to yabangi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabangi :) ~ 9 yıl önce
Do they recruit Turkish pilots?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000